• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendini Beğenmiş Erkek

kendini aşırı beğenmişse o adam olmamış demektir. ve ileride yiyeceğin boynuzların ileri derecede işaretidir.... egoistlik iseee kişiliktir ve değişmez,sanmıyorum. ve egoist insan bencildir seni ezer egoları için kendini tatmin etmeye yer arar bahane arar.
uğraşmaa değişmez!

Kesinlikle değişmez. Değişmesi için hayattan baya kazık yemesi lazım. Bu da yıllarını alır. Hayat, ömür geçmez.

Kendinden biraz fazla emin, kendine çok güvenen hep ben ben ben diyen. ben bilirim, ben yaparım, ben anlarım havalarındaki bir insan değişebilir mi ?
Kendisi herkesi çok eleştiriyor ama kendine yapılan eleştirileri kabul etmiyor. En fazla konuyu geçiştiriyor. Mahcubiyet hissettiğini hatalarından pişmanlık duyduğunu hissedemiyorum. Bencil ve ben merkezci.
Egoist narsist bir kişilik mi diye düşünüyorum. Böyle bir insan sizce yola gelir mi ? Yaşanılacak bir insana dönüşebilir mi ?

bence değişmez.
henüz bakmadıysanız "narsistik kişilik bozukluğu" ile ilgili psikoloji sitelerinde bir takım bilgiler var. bahsettiğiniz kişiliği anlatıyor yer yer.
ömür boyu egosunu okşayacak ve ses etmeyecek kadar sabırlıysanız yaşanır ama nasıl yaşanır Allah bilir.

eleştiriyi kabul etmemesi ve herkesi eleştirmesi aslında içten içe kendine hiç güvenmediğini gösteriyor bence.kendi komplekslerini başkalarından çıkarmaya bayılan tipler böyle oluyor iste.bence aksi yöne koşarak kaçın.benim ailemde de var böyle tipler asla hatalarını kabul etmedikleri için değişmiyorlar da haliyle.

Kendinden biraz fazla emin, kendine çok güvenen hep ben ben ben diyen. ben bilirim, ben yaparım, ben anlarım havalarındaki bir insan değişebilir mi ?
Kendisi herkesi çok eleştiriyor ama kendine yapılan eleştirileri kabul etmiyor. En fazla konuyu geçiştiriyor. Mahcubiyet hissettiğini hatalarından pişmanlık duyduğunu hissedemiyorum. Bencil ve ben merkezci.
Egoist narsist bir kişilik mi diye düşünüyorum. Böyle bir insan sizce yola gelir mi ? Yaşanılacak bir insana dönüşebilir mi ?

Tedavi görmeden hayır..zaten tedaviyi de kabul etmez.etse de en az düzenli 2 sene devam etmesi lazım

Değişmez canım..benim Anlamadığım bu tiplerin arkadaşları bu insanı o kadar pohpohluyorki aynı şeyi bizden ve bizim ailemizden de bekliyorlar

Gelmezz . .Sen kendine saygını yitirdiğinle kalırsın acaba değişir mi diye beklerken ..
Ruh sağlığın gider ellerinden .

Benim eski sevgilim. Kova burcuydu. Hep o konuşsun, hep o konuşulsun. Ya bazen sen nasılsın bile demiyordu hep onun soruları, hep onun hayatı. Ohhh kurtuldum valla. Hiç çekilmez bunlar canım kaç kurtar kendini.

kendini heder etmeye değmez. insanlar değişmez. üç günlük dünyada milleti adam edicem diye uğraşırsın sonra geçip giden ömrün olur elinde de kalan hiç. bence de kaç kurtar kendini.

Bir insanin degismesi icin bazi seyler sart.
Oncelikle kendi karakterinde iyi olmayan birseyleri kendisi gormeli.
BUnlari kabul etmeyen bir insan asla degismez, insan farkinda olmadigi kotu bir huyu degistiremezki.
Sahsen boyle bir insan gorunce arkama bakmadan kaciyorum :D

Bir insanin degismesi icin bazi seyler sart.
Oncelikle kendi karakterinde iyi olmayan birseyleri kendisi gormeli.
BUnlari kabul etmeyen bir insan asla degismez, insan farkinda olmadigi kotu bir huyu degistiremezki.
Sahsen boyle bir insan gorunce arkama bakmadan kaciyorum :KK70:
yok ya farkında değil hatalarını kabul etmiyor ki. ben bir ley söylerken telefonda ıslık çalacak kadar cürretkar ve empati iç görü yoksunu.

Back
X