Kendini beğenmis kardesle nasil baş ederim ?

Bosver ya ne takiyorsun
Ogrenciyken bir havalara girmis meslege baslayinca iner o havasi.cok yakinimda avukat tanidiklarim keske ogretmen olsaydik bari geliri sabit diyenler var.hic aldiris etme vakti gelince iade edersin sana soylediklerini

Merhaba bayanlar .Derdim kardesim.Ben sinif ogretmenligini bu sene bitirdim ,kardeşim ise bu sene son sinifa gecti bolumu hukuk.Ben ablayim sonucta kardesim hep iyi olmasini isterim , ona karsi bir kiskancligim yok yanlis anlamayin beni.Kardesim ise her firsatta beni kucumser , direk demez ama laf arasinda mesela ogretmenler akilli degil , ezik bi meslek felan der.Ben bu sene kpss calisicam diye kilo aldim kendisi oldum olasi kiloludur.Surekli kiloma laf eder.Bugunde ruyamda atandigimi gordum onun universite okudugu sehre .Bana dedi ki Allah korusun insallah oyle olmaz. ben seni istemiyorum yanimda. Ben de dedim ki maasim olacak korkma ev kiralarim kendime.Kizlar sizce gormezden mi geleyim , nasil bas ediyim ben bu kardesle ?

Ben olsam anlayabilecegi bir şekilde mesafe koyardim

benim abim de aynısını yapmıştı, onun okuduğu şehri kazandım ünide, heyecanla evde haber bekliyorum tcmi millete dağıttık herkes internetten bakmaya çalışıyor sonuçlara, yıl 2005 , abim aradı "gerizekalı sana kim yaz dedi orayı, senle kim uğraşıcak orda, başıma bela mı olacaksın..." diye saydırmaktan nereyi kazanmışım söyleyemedi bile.. "abi neresi söylesene!" diye kaldım tlfda. babam aldı tlfu da ona söyledi.

3 sene aynı şehirde kaldık, çoook uzak bir arkadaşımla ne sıklıkta görüşüyorsam o sıklıkta görüştüm. 3. senesinde kendisi işe başladı, 5 kuruş vermedi bana aynı şehirde olduğumuz halde, hatta öğrenci evime gelirdi ayda yılda bir, eline bir ekmek bile almazdı gelirken :işsiz:

o zaman çok ahd etmiştim çalışmaya geçince zırnık koklatmayacağım görür o gününü diye! ama onu da yapamadım sonra..

yani kardeş bu, maalesef görmezden geleceksin...:işsiz:

Kusura bakmayın sakin ama böyle kardes sizi haketmiyor

benim abim de aynısını yapmıştı, onun okuduğu şehri kazandım ünide, heyecanla evde haber bekliyorum tcmi millete dağıttık herkes internetten bakmaya çalışıyor sonuçlara, yıl 2005 , abim aradı "gerizekalı sana kim yaz dedi orayı, senle kim uğraşıcak orda, başıma bela mı olacaksın..." diye saydırmaktan nereyi kazanmışım söyleyemedi bile.. "abi neresi söylesene!" diye kaldım tlfda. babam aldı tlfu da ona söyledi.

3 sene aynı şehirde kaldık, çoook uzak bir arkadaşımla ne sıklıkta görüşüyorsam o sıklıkta görüştüm. 3. senesinde kendisi işe başladı, 5 kuruş vermedi bana aynı şehirde olduğumuz halde, hatta öğrenci evime gelirdi ayda yılda bir, eline bir ekmek bile almazdı gelirken :işsiz:

o zaman çok ahd etmiştim çalışmaya geçince zırnık koklatmayacağım görür o gününü diye! ama onu da yapamadım sonra..

yani kardeş bu, maalesef görmezden geleceksin...:işsiz:

Tam sopalıkmıs nasıl abıyse bu kucuk olsa anlarımda hem abı hemde erkek ıkı kat sana gz kulak olması lazımken tvbe tvbe yaaa ama o grur gununu ılahı adalet onun ıcın donecektır :sinirli:

Knu sahıbı arakadasım nasıl bas edecegım demıssın ılgıyle sevgıyle ve sefkatle :KK200: cunku abla olmak bunu gerektırır :KK68:

Işte öyle olmuyor... :KK51: abim sonuçta.. Kesip atamıyorsun.. Biraz da yetiştiriliş tarzımız bu sanırım, annemde suçun büyüğü.. Yapacak birşey yok ama artık... Idare ediyorum

Valla öyle bir atarım ki :63:
beni istemeyeni sevip saymayani ben hiç istemem

Yerinde sağ mutlu olsun derim

Ama kişilik meselesi siz maddi yardım da bile bulunmussun

Yok vazgecmez .Genel huyu insanlarla dalga gecmek.Kuzenim şasi gozleri onla da o huyuyla dalga gecer vs. Dalga gecicek bir sey bulur ama hukuk kazandifindan beri bir hayli artti

Gözleriyle mi dalga geçiyor :KK57:
Yani bir insanın eksigiyle rahatsizligiyla mi???
Öyleyse kardeşiniz gerçekten kötü
Bize çocukken ogrettiler insanların zayıf ve eksik taraflariyla dalga gecmemeyi

bi kaç gündür bi kardeşler furyasıdır gidiyor merak ediyorum aynı kişiler mi açıyor bu konuları:KK14:

Cirkef insandan iyi avukat olur mesleginin hakkini simdiden veriyosun deyip teli yuzune kapat..

Bence kardeşiniz sizi içten içe kıskanıyor.
Kıskanmasa sizinle böyle bir mücadeleye girmez, takmayın...

En iyisi mi siz atanacağınız şehirde geçireceğiniz güzel günleri düşünün.
Kız kardeşinize hele deyip geçin bence:p

Back
X