- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bayanlar .Derdim kardesim.Ben sinif ogretmenligini bu sene bitirdim ,kardeşim ise bu sene son sinifa gecti bolumu hukuk.Ben ablayim sonucta kardesim hep iyi olmasini isterim , ona karsi bir kiskancligim yok yanlis anlamayin beni.Kardesim ise her firsatta beni kucumser , direk demez ama laf arasinda mesela ogretmenler akilli degil , ezik bi meslek felan der.Ben bu sene kpss calisicam diye kilo aldim kendisi oldum olasi kiloludur.Surekli kiloma laf eder.Bugunde ruyamda atandigimi gordum onun universite okudugu sehre .Bana dedi ki Allah korusun insallah oyle olmaz. ben seni istemiyorum yanimda. Ben de dedim ki maasim olacak korkma ev kiralarim kendime.Kizlar sizce gormezden mi geleyim , nasil bas ediyim ben bu kardesle ?
benim abim de aynısını yapmıştı, onun okuduğu şehri kazandım ünide, heyecanla evde haber bekliyorum tcmi millete dağıttık herkes internetten bakmaya çalışıyor sonuçlara, yıl 2005 , abim aradı "gerizekalı sana kim yaz dedi orayı, senle kim uğraşıcak orda, başıma bela mı olacaksın..." diye saydırmaktan nereyi kazanmışım söyleyemedi bile.. "abi neresi söylesene!" diye kaldım tlfda. babam aldı tlfu da ona söyledi.
3 sene aynı şehirde kaldık, çoook uzak bir arkadaşımla ne sıklıkta görüşüyorsam o sıklıkta görüştüm. 3. senesinde kendisi işe başladı, 5 kuruş vermedi bana aynı şehirde olduğumuz halde, hatta öğrenci evime gelirdi ayda yılda bir, eline bir ekmek bile almazdı gelirken
o zaman çok ahd etmiştim çalışmaya geçince zırnık koklatmayacağım görür o gününü diye! ama onu da yapamadım sonra..
yani kardeş bu, maalesef görmezden geleceksin...![]()
Işte öyle olmuyor...Kusura bakmayın sakin ama böyle kardes sizi haketmiyor
benim abim de aynısını yapmıştı, onun okuduğu şehri kazandım ünide, heyecanla evde haber bekliyorum tcmi millete dağıttık herkes internetten bakmaya çalışıyor sonuçlara, yıl 2005 , abim aradı "gerizekalı sana kim yaz dedi orayı, senle kim uğraşıcak orda, başıma bela mı olacaksın..." diye saydırmaktan nereyi kazanmışım söyleyemedi bile.. "abi neresi söylesene!" diye kaldım tlfda. babam aldı tlfu da ona söyledi.
3 sene aynı şehirde kaldık, çoook uzak bir arkadaşımla ne sıklıkta görüşüyorsam o sıklıkta görüştüm. 3. senesinde kendisi işe başladı, 5 kuruş vermedi bana aynı şehirde olduğumuz halde, hatta öğrenci evime gelirdi ayda yılda bir, eline bir ekmek bile almazdı gelirken
o zaman çok ahd etmiştim çalışmaya geçince zırnık koklatmayacağım görür o gününü diye! ama onu da yapamadım sonra..
yani kardeş bu, maalesef görmezden geleceksin...![]()
Işte öyle olmuyor...abim sonuçta.. Kesip atamıyorsun.. Biraz da yetiştiriliş tarzımız bu sanırım, annemde suçun büyüğü.. Yapacak birşey yok ama artık... Idare ediyorum
Yok vazgecmez .Genel huyu insanlarla dalga gecmek.Kuzenim şasi gozleri onla da o huyuyla dalga gecer vs. Dalga gecicek bir sey bulur ama hukuk kazandifindan beri bir hayli artti
Hayir ben yeni uye oldumbi kaç gündür bi kardeşler furyasıdır gidiyor merak ediyorum aynı kişiler mi açıyor bu konuları![]()