kendini bu ay hamile sananlar buraya

kızlar bişi sorucam adetimi 1 gün gectiğinde 7 çıktı 2 gün sonra 40 ve yine 2 gün sonra 110 hcg oldukca hızlı yükseliyor dedi dr bi de benmki gec gebelik detime 1 hafta kala kaldım simdi sorum su bakıyorum 15 gün sonra hcg 500 oldu ikiz falan diyorlar dr un hesabına göre benim 11. günümde 1000
falan olucak acaba ikiz falan olabilir mi (5.günde 110)
:44:

millancım neyi bekliyosun acaba hala evde oturup test alsana gidip yap hemen testi hamilesin işte :)) ne güzel nasıl duruyosun öle git yap hemen şu testi yaaa :((

millancım neyi bekliyosun acaba hala evde oturup test alsana gidip yap hemen testi hamilesin işte :)) ne güzel nasıl duruyosun öle git yap hemen şu testi yaaa :((

yoook yapmıcam,bananee bananeee..yaa hamıle degılsem:53::53::53::53: üzülım mı yaniiii,butun umutlarım yıkılsın mı..böyle gunlerın gecmesı ve kendımı hamıle sanmak hosuma gıdıyor:49::49::49::49:

yoook yapmıcam,bananee bananeee..yaa hamıle degılsem:53::53::53::53: üzülım mı yaniiii,butun umutlarım yıkılsın mı..böyle gunlerın gecmesı ve kendımı hamıle sanmak hosuma gıdıyor:49::49::49::49: arada seytan durtuyor ama yınede yapmıcam test..kesın yaptıgım an adet olurum

kızlar beni duyuyor musunuz :42:

kız ben duyuyorumda bu konuda hıcbır bılgım yok,oyuzden cvp veremıyorum..ama suan senın yasadıgını yasamayı cok ısterdım..gönlumde ıkız yatıyor cunku:1::1::1::1: allahım saglıkla sana evledını veya evlatlarını versın inşallah..istiyorsanda ıkız olur ınsallah:49::49::49:

millaaan temizlik falan yap ay deliricem valla bırak yorma kendini geçmiş işte günün yap şu testi alla alla

kız sende umudunu bana mı bagladın yoksa..bende bu sıtede uye falan degılken bu sayfayı okurdum hep ve kendımı francesca ısımlı uyeye bagladım resmen..gun gun onu takıp ettım,ozellıklerı belırtılerı aynı benım gıbıydı..bırden onun hamıle oldugunu ogrenınce hemen uye olup kendımı bu sayfaya attım ve bu sayfanın uguruna cok ınanıyorum..sankı francesca hamıle kalınca banada gun dogdu,sankı bende hamıle kaldım:1::1::1:

yoook yapmıcam,bananee bananeee..yaa hamıle degılsem:53::53::53::53: üzülım mı yaniiii,butun umutlarım yıkılsın mı..böyle gunlerın gecmesı ve kendımı hamıle sanmak hosuma gıdıyor:49::49::49::49: arada seytan durtuyor ama yınede yapmıcam test..kesın yaptıgım an adet olurum

millancım git yap şu testi hamilesin sen niye kendini hamile sanasın hamilesindir yap şu testi burda bi nare atalım millan hamile diye :)) varmı testin evde yoksa alıcanmı

millancım git yap şu testi hamilesin sen niye kendini hamile sanasın hamilesindir yap şu testi burda bi nare atalım millan hamile diye :)) varmı testin evde yoksa alıcanmı

ıyı yolunu yaptın sende,ben yapmıcam dıyorum,sen evde varmı yoksa alacan mı :1::1::1::1:ben tongaya dusmem..az daha beklıcem,kız sen benden sabırsız cıktın haa:1::1::1: bı oncekı sayfada sana yazdıgımı oku,en sonda kaldı..

kız sende umudunu bana mı bagladın yoksa..bende bu sıtede uye falan degılken bu sayfayı okurdum hep ve kendımı francesca ısımlı uyeye bagladım resmen..gun gun onu takıp ettım,ozellıklerı belırtılerı aynı benım gıbıydı..bırden onun hamıle oldugunu ogrenınce hemen uye olup kendımı bu sayfaya attım ve bu sayfanın uguruna cok ınanıyorum..sankı francesca hamıle kalınca banada gun dogdu,sankı bende hamıle kaldım:1::1::1:[/Q

hey allam ya :)) kız benim hiç umudum yok ben senden beterim ama çok üzülüyorum böyle umutlanıp sonra adet olunca valla sabırsızlanıuyorum sende sevinelim istiyorum hamilesin işte boşu boşuna duruyosun test yapmadan yapta şu sevinci yaşayalım ah ben seni tanıyo olsaydım reelde çoktan test alıp gelmiştim kapına :))

kız ben duyuyorumda bu konuda hıcbır bılgım yok,oyuzden cvp veremıyorum..ama suan senın yasadıgını yasamayı cok ısterdım..gönlumde ıkız yatıyor cunku:1::1::1::1: allahım saglıkla sana evledını veya evlatlarını versın inşallah..istiyorsanda ıkız olur ınsallah:49::49::49:

cnm benim senin için dua ediyorum inş seninde yüce rabbim gönlüne göre versin senin kaç günün gecti ?

kız sende umudunu bana mı bagladın yoksa..bende bu sıtede uye falan degılken bu sayfayı okurdum hep ve kendımı francesca ısımlı uyeye bagladım resmen..gun gun onu takıp ettım,ozellıklerı belırtılerı aynı benım gıbıydı..bırden onun hamıle oldugunu ogrenınce hemen uye olup kendımı bu sayfaya attım ve bu sayfanın uguruna cok ınanıyorum..sankı francesca hamıle kalınca banada gun dogdu,sankı bende hamıle kaldım:1::1::1:[/Q

hey allam ya :)) kız benim hiç umudum yok ben senden beterim ama çok üzülüyorum böyle umutlanıp sonra adet olunca valla sabırsızlanıuyorum sende sevinelim istiyorum hamilesin işte boşu boşuna duruyosun test yapmadan yapta şu sevinci yaşayalım ah ben seni tanıyo olsaydım reelde çoktan test alıp gelmiştim kapına :))

kız burda cok benım gıbı beklıyen var,gıt onlara test al:1::1::1: sen nıye umutsuzmuşsun bakım?? benden umutsuzu olamaz herhalde bu konuda..çunku kafamın bı yerınde asla cocugum olamıcak benım dıye bı dusunce var..yasım 29 oldugu ıcın kendımı buna ınandırdım,artık gectı benden dıye dusunuyorum..cevremde ısterse 55 yasında dogum yapan olsun,bu bana hıc umut vermıyor:50::50::50: neyse ben temızlıge baslıyorum,cevabını sonra okuyacam artık,öptum seni:54::54::54::54:

sen nerde oturuyosun merak ettim iyi bir dr a gittin mi hiç pko falanmı var ? yasım 29 olmus diosun duyan da 60 zannedicek ya gencsin sen kalmıycaksın da kim kalıcak:9::9:

benım henuz 1 gunum gectı..fazla umutlanmak ıstemıyorum ama:50::50::50:

valla millancım ben 32 yaşındayım aynen bende senin gibiyim hiç çocuğum olmıcak gibi geliyo banada ben 32 yaşındayım hala yok bunun yaşla falan ilgisi yok olmayınca olmuyo işte senin günün geçmiş diye ben çok umutluyum senden inşallah vardır benim hayatım boyunca hiç adet günümün geçtiğini bilmem senin genelde adet dönemin nasıl onu bilmiyorum tabi ama günü geçenleri duyunca çok seviniyorum hamileler diye :((

Ben de aranıza yeni katıldım ve günüm sadece üç dört gün geçti.Bazen geçiyor böyle psikolojikmiş.Eczaneleri, testçileri zengin ettim.Hiç gidip test alasım gelmiyor.

Bende varım.Adetim 5 gün gecikti perşembe günü test yapmıştım negatif çıktı.Pazartesi testi tekrarlıycam.Benim adetlerim düzenlidir bir gün geciktiği olmuştur ama 5 gün olmaz içimde bir umut var ama testin negatif çıkmasıda kist olduğunu düşündürüyor.:26:

Back
X