Kendini çirkin bulanlar veya bulmayanlar

Lovestory1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
77
2
36
Bursa
Bazen kendini dünyanın en çirkini hissedip bazen de dünyanın en güzeli gibi görenler var mı ? Ben bazen çok takılıyorum her yerimde kusur buluyorum işin içinden çıkamıyorum sonra çok çirkinim yaa off diye moralim bozuluyo aynaya bile bakmak istemiyorum ama kendimi ertesi gün çok güzel hissediyorum aynaya bakıyorum çok tatlıyım güzelim yaa ben diyorum acaba gerçekten güzelmiyim çirkinmiyim ben bunu nasıl anlayacağım acaba ???

Yook ben kendimi çirkin bulmam!
Aksine dünyanın en güzel kadını olduğumu düşünüyorum her daim!
Yaradan hangi kulunu çirkin yaratmış ki zaten?

resmini koy biz soyleriz durumu

şaka bir yana bana da oluyor, bazen mendeburun teki bazen prenses gibi görüyrum kendimi, tabi ışıkla, yeni bir sivilceyle, saç şekliyle, kiloyla çok alakalı.

:)))
Bende öyleyim...
Çoğu kadında olan bi durum sanırım...
Bazen kendimizi dünyanın en güzel kadını gibi görürüz bazende en çirkin kadını gibi...
Psikolojiyle alakalı sanırım...
Mesela ben bu aralar pek güzel bulmuyorum kendimi :44:

her halimi severim,bana nazar değecek diye korkarım Rabbim beni özenerek yaratmış o kadar yani

şaka bir yana kendimi beğenirim,dünya güzeli değilim ama kendime göre güzelim elbette.ama bazen çocuklardan bunalıp saçım başım dağılıyor o zaman kendimi tanıyamayabiliyorum.Rabbim herkese ayrı güzellik vermiş.

ben hiç makyaj yapmam nerdeyse yılda bikaç kez...bıyık tamamen çıktı 1 aydır kuaför yüzü görmüyorum sınav proje derken,şimdi çirkinlikten müebbet yerim...
kaşımı 2 yıldır falan almıyorum desem yeri...
sadece saçımı farklı toplasam bile,perçem yapsam gayet güzelim gibi geliyo.

sabah kalkar kalkmaz ki halime hayranim:)

bazen ama hasta oldugumda kendimi cabuk birakiyorum..ama genel olarak cok begeniyorum:)

gözlerimi seviyorum yapisini,belli belirsiz gamzelerim var,zorla cikartmayi hehe yani kendime bayiliyorum

Allaha sükürler olsun insan kendini sevmeyi bilmeli..

Kendimi güzel buluyorum kendime güvenim tam.Ama insan olduğumuz için bazı zaaflarımız var bazen şu böyle olsaydı şuram böyle olsaydı dediğim zamanlarım oluyor.Benim düşünceme göre Allah herkesi bir yönüyle diğerlerinden farklı yaratmış bi yerden aldıysa diğer yerden vererek tamamlamış o yüzden bence herkesin ilk önce kendisini sevmesi kendisine güvenmesi gerekli.Şükrediyorum halime, görüyorum duyuyorum yürüyebiliyorum.Geçen sene sağ kolum kırıldığında vücudumun değerini çok iyi anlamıştım.Bazı yönden engelli olan insanlara gerçekten sabır diliyorum.Ama dediğim gibi gözlerim mavi-yeşil saçlarım doğuştan kızıl yüzüm de çilli olsun isterdim.Benim güzel dediğim kategori bu şekilde çünkü ama memnunum halimden.

cok güzel degilim,cok cirkinde degilim aslinda hic bir onemide yok sagligim yerinde elim ayagim tutuyor binlerce sükür RABBIME...

kendime baktım mı benden güzeli yoktur:))kendimi çok beğenirim ayıptır söylemesi...herkesden de övgü dolu bakışlar vede sözler duyarım...
bence her kadın güzel olabilir kendine özen gösterirse

Aynaya bir bakiyorum, Allahim bu ne güzellik ne güzellik diyorum kendi kendime. :)
Baska zaman bir bakiyorum, Anaaaaam ne kadar tipsizim diyorum.

O an ruh halim neyse öyle görüyorum kendimi galiba.

bende genel olarak beğenirim kendimi. özellikle sabahları aynaya uzun uzunn bakma seansları geçiririm :) eşimde seni izlemeye doyamıyorum der hep göz kalemi haricinde hiçbir makyajı yapmam özel günler hariç.. önce insan kendisiyle barışık olmalı sonra zaten çevre beğeniyor istemesedee

Bende kendimi çok çirkin bulurdum.
Bir kişinin bile yüzüme uzun süre bakmasını istemezdim, sevmezdim.
Ama birgün durup duruken sabah kalkıncaki halime baktım ve kendimi çok begendim.
o gün bu gündür, ' Allah'ım neden beni bu kadar güzel yarattın kulların kıskanacak ' diyorum

Günaha mı giriyorum bilmem :18:

Dönemsel, ruhsal durumlara bağlı bu şekilde düşünmek.

Herkesin kaportasının dağıldığı zamanlar oluyor elbet. :)

ben kendimi beğeniyorum, yani yüzümün, saçlarımın ve özelliklede gözlerimin çok güzel olduğunu düşünüyorum
bide 2-3 kilo versem o zaman benim gibisi yokkkk
şu anda 57 kiloyum ve bu moralimi çok bozuyor, kendimi o kadar şişman hissediyorum ki anlatamam.. neysee

kendimi beğendiğim için bazen eşim gıcık oluyor bana, ve bazen çirkin diyor bana, eskiden inanırdım şimdi sadece takıldığını biliyorum

Kendimi güzel bulurum ama daha da çok huylarımı beğenirim...

Ne mutlu bana,çok şükür Yaradanıma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…