Kendini çirkin bulanlar veya bulmayanlar

Gerçekten güzel miyim çirkin miyim diye bir soru soramazsın. Çünkü bana çirkin gelsen bir başkasına güzel görünürsün.
Buna hiç takılma bu yüzden. Genel geçer bir güzel kavramı yok.

Her kadında olur böyle gelgitler.

Kendini çirkin hissettiğinde çirkinsin, güzel hissettiğinde güzel.

Genel olarak kendimi güzel bulurum ama her zaman bakımlı olamıyorum o zamanlar bazen kendimi beğenmem her şey ruh haline bağlı aslında...

Ben hiç çirkin oldugumu düşünmedim :)
Gülmeyi becerebilen her insan güzeldir ne kadar accı şeyler yaşasamda gülmeyi öğrendimm..
her felaketın arkasında bir hayır aradım bu yüzden hep güzelim .. Özelimm.. Allahımın şanslı kullarındanım.. MUtluyummmm :) ..
hep böyle hissetmeye çalışın kızlar

bazen beni görenler, kendinle ne kadar barışıksın diyorlar..

şimdi bunu haklaret olarak mı algılamam gerekiyor,küçük düşürücü
bir yargı mı? yoksa gerçekten içten söylenmiş bir söz mü..

kişilere göre değişiyor tabi...ama değişmeyen bir şey varsa aynaya bakmaktan
korkmadığım,sıkılmadığım ve şükrettiğimdir..

aynalar yalan söylemiyor nede olsa

Kendimizi çirkin de bulsak güzel de bulsak, yüz hatlarının 25 yaşında oturduğunu kabul edersek şayet toplamda 20 sene hadi bilemediniz 25 sene güzellik denen şey geçerli...
Sonra buruşmaya dönen bir vücut.
Önemli olan içimiz güzel olsun ve de niyetimiz.
Gerisi fasa fiso.

ufak tefek kusurlar herkeste olur ama genel anlamda dunyanin en guzel kadini oldugumu soylemem de bir sakinca yok sanirim
Guzel olup olmaman tamamen kendini nasil gordugunle degisen birsey. Negatif enerjini diger insanlarada yansitirsin. Baktiginda aslinda guzel olan ama o kadar silik bi kisilige sahip ki hic dikkat cekmeyen ne kadar cok insan var degil mi? Veya aslinda o kadar da guzel olmayip, havasina butun erkekleri hasta eden kadinlar? Sen kendini guzel hissedip, bu enerjini baskalarina da yansitirsan, herkesin gozunde guzel olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…