• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendini değersiz hissetmek

canim bi kere bence sen alingan degil o kaba biri. Hemde oldukca. Cahillik... ne demek izin verdim cik gez.O kimki? Bana zaman kaybi gibi geldi bu adam ve böyle insanlar degismez ama hakkinda hayirlisi neyse o olsun.

Size yeterince değer verdiğini düşünmediğiniz kimseye değer vermeyin. Kaldı ki internetten tanıştığınız biri. Sizin gibi başkalarıyla da tanışıyor belli ki onu bunu takip etmeye başladığına göre. Onu boşverin.

canim bi kere bence sen alingan degil o kaba biri. Hemde oldukca. Cahillik... ne demek izin verdim cik gez.O kimki? Bana zaman kaybi gibi geldi bu adam ve böyle insanlar degismez ama hakkinda hayirlisi neyse o olsun.
Bence de kaba.buraya yazdıklarım sadece birkaçı söylemlerinin.yazışmaları okudukça içime oturuyo inan.

Netten tanışılan adamlar senle beraber 20 kıza daha iş atıyor. Denize olta atmak gibi. Hangisini tutarsa. İnternet aşkı kadar kolay bi şey var mı. Adam kılını kıpırdatmadan ağına düşürdüklerini idare ediyor. Ne hediye alıyor ne yanına geliyor ne hesabı ödüyor ne incelik yapıyor. Her şey sanal. Yazıyor kuru kuru bitti gitti. Oh valla. Yaşantıya bak. Bu tarz adamlar daha kendine değer vermiyor ki size versin. İnternetten tanışılan adamdan size değer vermesini beklemeyin. Siz kendinize değer verin internetten birileriyle tanışmayın.

Merhaba herkese,
Üç ay önce netten biriyle tanıştım, karantina sürecinden önce tam da.ama görüşemedik yüzyüze.uzun zamandır da telefonda ve whatsapta konuşuyoduk.ama bir tuhaflık vardı, tam bir odun.hatta kitap hediye alıp gönderdim ona, ortak kitap belirledik okumak için.ama ne bileyim kitaplar eline ulaşınca “teşekkürler” dedi sadece.bu beni kırdı.çünkü daha farklı beklemiştim.ne bileyim insan mutlu olduğunu gösterir en azından.sonra söyledim mutlu olmadın mı kitaplara diye.bunu sorunca da bana söylediği şey” ya senne kadar alıngansın, benden sana izin git hava al biraz, karantina seni alıngan yapmış..” geçen hafta da doğumgünümdü.çok soğuk kutladı.ben de insan arardı diye gülen bir emojiyle yazdım.ertesi gün aradı.onunla konuşurken bir yanım mutluydu.ama teli kapatınca yüreğime bişey oturdu.kırılmıştım.kendime kızdım.o kadar mutsuzum ki birinin ilgisine ihtiyaç duyuyorum, ben de güzel şeyler duymak istiyorum.ve bile bile kendimi değersiz hissediyorum.
Bu arada instagramına sürekli tanımadığı kızları ekliyor her gün belki on kişi..son konuşmamızdan beri yazmadı.ben de yazmadım, yazarsam kendime kızarım.ama düşünmeden de edemiyorum.sizlerin bana söyleyeceğiniz sözlere ihtiyacım var..şimdiden hakkınızı helal edin..🙏🏻
Üç ayda sizi görmeden ve siz onu görmeden nasıl tanıyıp bir beklenti oluşturdunuz?
Başka kızlarla flört ettiğini söylememe gerek yok sanırım. Bu şekilde tiplerden uzak durun.

Merhaba herkese,
Üç ay önce netten biriyle tanıştım, karantina sürecinden önce tam da.ama görüşemedik yüzyüze.uzun zamandır da telefonda ve whatsapta konuşuyoduk.ama bir tuhaflık vardı, tam bir odun.hatta kitap hediye alıp gönderdim ona, ortak kitap belirledik okumak için.ama ne bileyim kitaplar eline ulaşınca “teşekkürler” dedi sadece.bu beni kırdı.çünkü daha farklı beklemiştim.ne bileyim insan mutlu olduğunu gösterir en azından.sonra söyledim mutlu olmadın mı kitaplara diye.bunu sorunca da bana söylediği şey” ya senne kadar alıngansın, benden sana izin git hava al biraz, karantina seni alıngan yapmış..” geçen hafta da doğumgünümdü.çok soğuk kutladı.ben de insan arardı diye gülen bir emojiyle yazdım.ertesi gün aradı.onunla konuşurken bir yanım mutluydu.ama teli kapatınca yüreğime bişey oturdu.kırılmıştım.kendime kızdım.o kadar mutsuzum ki birinin ilgisine ihtiyaç duyuyorum, ben de güzel şeyler duymak istiyorum.ve bile bile kendimi değersiz hissediyorum.
Bu arada instagramına sürekli tanımadığı kızları ekliyor her gün belki on kişi..son konuşmamızdan beri yazmadı.ben de yazmadım, yazarsam kendime kızarım.ama düşünmeden de edemiyorum.sizlerin bana söyleyeceğiniz sözlere ihtiyacım var..şimdiden hakkınızı helal edin..🙏🏻
bidahada yazma zaten balık baştan kokmuş bile sen sana deger vermesu icin cabaladigin birini değil,biri sana deger vermek için cabalayan cirpinan birine layıksın.kendini sev🌸

Merhaba herkese,
Enggelle

Çok naif ve çok tatlısın, geçmiş doğum günün kutlu olsun ^.^

Asla değersiz değilsin, sadece yanlış kişiye fazla değer vermişsin.
O da "bu nasıl bi kız ki bana bile değer veriyor" diye düşünmüş. Değer verdiğini belli etmeyeceksin, arasa açmayacaksın, hadi birlikte kitap okuyalım deyinde ne kitabı ya diceksin ki hak ettiği değeri görsün.

Çok tş
Çok naif ve çok tatlısın, geçmiş doğum günün kutlu olsun ^.^

Asla değersiz değilsin, sadece yanlış kişiye fazla değer vermişsin.
O da "bu nasıl bi kız ki bana bile değer veriyor" diye düşünmüş. Değer verdiğini belli etmeyeceksin, arasa açmayacaksın, hadi birlikte kitap okuyalım deyinde ne kitabı ya diceksin ki hak ettiği değeri görsün.
Çok teşekkür ederim, siz de öylesiniz 🙏🏻🌸

kendisi memur.ceket takım giyinince adam olunmuyor malesef. Kendini ne sanıyo bilmiyorum.. sözleri içime oturdu, hissettirdikleri.yalan yok..

Merhaba herkese,
Belki kitap okumayı seven biri değildir siz de odun diyorsunuz.Çok mu beğendiniz bu adamı da her gün on kız ekleyen bu kişiyle hala görüşmek istiyorsunuz.Daha bir sürü kızla konuşuyordur büyük ihtimalle lütfen yazmayın konuşmayın kendi değerini insan kendisi belirler değerli hissetmek istiyorsanız önce bu değersiz kişiyle görüşmeyi bırakın.

Back
X