Kendini farklı gösteren erkekler

Bugüne kadar tanışıp flört ettiklerime baktığımda şöyle bir ortak nokta buldum. Bu adamlar benim hayatıma dahil olmak için muhafazakar, efendi, olgun, yaşantı tarzından bambaşka bir hayatı varmış gibi gösteriyorlar. Bu kişilerle din, hayat görüşü üzerine hiçbir şey konuşmadan neden, neye dayanarak bu kılığa bürünüp geliyorlar. Tesettürlü değilim, sosyal medyada dini, siyasi görüşümü belirten hiçbir şey yok daha en baştan olmadıkları gibi biri olarak neden karşıma çıkıyorlar. Peki ben bunu nasıl farkettim. Konuşmanın başlamsından bir süre sonra uyuşmazlıklar neticesinde itişmeler başlayıp ben başımı alıp gitme yoluna bakınca her şey dökülüyor. Kimsenin hayatını eleştirmiyorum alkol kullanan saklıyor mesela benim alkole karşı görüşümü hiç bilmeden. Sizin hayatınızda da böyle oluyor mu ? Başta cami imamı tadındaki adamların sonda disko müdürü kılıklı halini görüyorum. Bunun nedeni ne olabilir. Günlük hayattan tanıştığım kişiler bunlar.
Bunlari konusmuyor olabilirsin hareketlerinden anliyorlardir goruslerini tercihlerini falan erkeklerin çoğu yalancı fazla bisey beklememek lazim.

Bugüne kadar tanışıp flört ettiklerime baktığımda şöyle bir ortak nokta buldum. Bu adamlar benim hayatıma dahil olmak için muhafazakar, efendi, olgun, yaşantı tarzından bambaşka bir hayatı varmış gibi gösteriyorlar. Bu kişilerle din, hayat görüşü üzerine hiçbir şey konuşmadan neden, neye dayanarak bu kılığa bürünüp geliyorlar. Tesettürlü değilim, sosyal medyada dini, siyasi görüşümü belirten hiçbir şey yok daha en baştan olmadıkları gibi biri olarak neden karşıma çıkıyorlar. Peki ben bunu nasıl farkettim. Konuşmanın başlamsından bir süre sonra uyuşmazlıklar neticesinde itişmeler başlayıp ben başımı alıp gitme yoluna bakınca her şey dökülüyor. Kimsenin hayatını eleştirmiyorum alkol kullanan saklıyor mesela benim alkole karşı görüşümü hiç bilmeden. Sizin hayatınızda da böyle oluyor mu ? Başta cami imamı tadındaki adamların sonda disko müdürü kılıklı halini görüyorum. Bunun nedeni ne olabilir. Günlük hayattan tanıştığım kişiler bunlar.
Çevreniz muhafazakarsa ondandır

Alla alla bana hiç denk gelmiyor.
Muhafazakar bile party boy gibi tanıtıyor kendini.
Şöyle capkinim bütün kızlar peşimde gibi dolaniyorlar 🤣🤣
Bana denk gelenler party boy olup muhafazakar kesim izlenimi yaratanlar. Dini hiçbir şey de konuşmuyorum oysa ki.

Valla ben de kendimi akıllı sanırdım beni de kandırdılar. Benim dinle pek aram yok, bu bahsettiğim adam da eyvallahmış gibi davrandı flört ederken. İlişkiye başladıktan sonra dedi ki ben İslamcıyım sen de kapanıcaksın :olamaz: Eeee baştan neden kendini farklı tanıttın dedim o da dedi ki o seni elde edinceye kadardı:KK51:
Çeşit çeşit türleri var demek bunların 😂

Valla ben de kendimi akıllı sanırdım beni de kandırdılar. Benim dinle pek aram yok, bu bahsettiğim adam da eyvallahmış gibi davrandı flört ederken. İlişkiye başladıktan sonra dedi ki ben İslamcıyım sen de kapanıcaksın :olamaz: Eeee baştan neden kendini farklı tanıttın dedim o da dedi ki o seni elde edinceye kadardı:KK51:
Ay bir de çok inandırıcı rol yapmıyorlar mı ?

Acaba böyle görünmek bir furya mı ? Kadınları böyle şeylerin etkilediğini düşünüp onun için mi yapıyorlar.
bence muhafazakar erkeği düzgün sahiplenici karıya kıza bakmayan biri olarak gördüğümüzü düşündükleri için baştan öyle geliyorlar ve sonra hayat tarzları ortaya çıkıyor. benim arkadaşıma da geçen gün tam tersi oldu erkek arkadaşının ailesi muhafazakardı ama çocuk baya rahattı alkolü falan vardı ki arkadaşımda rahat biri. ona ileride sıkıntı olur dedim ama arkadaşım çocuğun görüşleri öyle değil ailesi öyle dedi. hatta çocuğun ailesi kara çarşaflıymış ama arkadaşıma ailesini gösterirken açık fotolarını göstermiş kız yeni öğrendi. şimdide çocuk ailesiyle umreye gidip gelmiş 180 derece döndü diyor ileride kapanmanı isterim falan diyormuş

Kızlar bunları çözmenin tek yolu zamanla mı ? Kısa bir yolu yok mu 😂
Kısa bir yolu yok ciciş ya sadece ailesinin fotoğrafına bakabilirsin mesela ailenle fotoğrafını atsana annene/babana benziyor musun merak ettim diyebilirsin, bir tane bana yürüyen biri vardı yakışıklıydı da ama ailesiyle fotoğrafina baktığımda muhafazakar insanlar olduğu çok belliydi 😅😅 veya memleketinden çözebilirsin eski erkek arkadaşım iç anadolunun bir koyundendi annesinin okuma yazması yoktu ailesi hayvancılıkla uğraşıyordu ablası kapalıydı kendisi imam-hatip mezunuydu az çok tahmin edebilirdim aslında ama inanmayı tercih ettim😅 sadece bu konuda tek kişi beni şaşırttı kendisi uzman çavuştu(en muhafazakar mesleklerden) ailesi aşırı muhafazakar hafız,feraceli falandı. Ama çocuğun alakası yoktu ailesiyle. Hep açık kızlardan hoslaniyordu çok güzel kapalı kızları kapalı diye istemiyordu vs..

Kısa bir yolu yok ciciş ya sadece ailesinin fotoğrafına bakabilirsin mesela ailenle fotoğrafını atsana annene/babana benziyor musun merak ettim diyebilirsin, bir tane bana yürüyen biri vardı yakışıklıydı da ama ailesiyle fotoğrafina baktığımda muhafazakar insanlar olduğu çok belliydi 😅😅 sadece bu konuda tek kişi beni şaşırttı kendisi uzman çavuştu(en muhafazakar mesleklerden) ailesi aşırı muhafazakar hafız,feraceli falandı. Ama çocuğun alakası yoktu ailesiyle. Hep açık kızlardan hoslaniyordu çok güzel kapalı kızları kapalı diye istemiyordu vs..
Ailenin fotosunu at desek, gelinliğe bakmaya gidiyoruz zannederler 😂

Mesafeli bir yapım var. Hemen kaynaşmam. Ama buradan nasıl dini bir karakter tiplemesiyle karşıma çıkmaları gerektiğini düşünüyorlar.
Ya insanlar kafayı yemiş.
Belki kendince inanclidir bilemeyiz onuda.
Bende inancliyimdir ama profilime baksan minili bir kadinim alkol de kullanıyorum.
Muhafazakarimdir da .
Dışardan bakılınca hiç öyle gozukmem.

Ya insanlar kafayı yemiş.
Belki kendince inanclidir bilemeyiz onuda.
Bende inancliyimdir ama profilime baksan minili bir kadinim alkol de kullanıyorum.
Muhafazakarimdir da .
Dışardan bakılınca hiç öyle gozukmem.
Bende böyle düşünüyorum keskin fikirlerim yok. Aaa inançlı insan şunu yapar bunu yapmaz gibi

Back
X