Muhtemelen en güzeli odur, o yüzden dikkatinizi o kız çekmiştir. kendini gerçekleştiren kehanet biraz farklı. Mesela hiç çocuğum olmayacak diye düşünüp, buna çok fazla odaklanıp farkında olmadan bütün şartları çocuğunun olmaması için ayarliyorsun. Mesela çocuğunun olmayacağını düşünmek sende strese neden oluyor, stres yumurtlamani engelliyor, sperm dolleyecek bir şey bulamıyor veeee çocuğun olmuyor gibi bir şey.İyi akşamlar.
Eski erkek arkadaşlarımı (sevgili, flört, öyle birkaç günlük konuşma vs.) stalklarken onca beğeninin, kadınların arasında biri dikkatimi çekiyor ve bir bakıyorum ki sonrasında gerçekten sevgili olup hatta evleniyorlar. Diyelim ki 10 kadınla takipleşiyor ama ben biriyle ilgili bir şey hissediyorum ve o da oluyor. Ki beni aldatan eski erkek arkadaşım birkaç kız eklemişti, ben birini sormuştum sadece. O da "diğerleri değil de niye o?" demişti. Onla aldatmış beni. :)
Şimdi de öyle oluyor. Eski erkek arkadaşım hesabı büyütürken (atama etkinliği) bir sürü kişiyi takip etti, onlarca kız arasında o kıza odaklandım. Aralarında bir şey olacağından da eminim.
Neden böyle oluyor?
Biraz karışık oldu, kusura bakmayın.
Ay yok mesela eski sevgilimin beni aldattığı çok alakasızdı, asla beğenmeyeceği biriydi.Adamin begenebilecegi tipler direkt gozune carpiyordur.
Kadınlar hisseder bazı insanların hisleri güçlüdür açıkçası ben de öyleyim bazen bir ufak detay dikkatimi çeker başka kimse fark etmezİyi akşamlar.
Eski erkek arkadaşlarımı (sevgili, flört, öyle birkaç günlük konuşma vs.) stalklarken onca beğeninin, kadınların arasında biri dikkatimi çekiyor ve bir bakıyorum ki sonrasında gerçekten sevgili olup hatta evleniyorlar. Diyelim ki 10 kadınla takipleşiyor ama ben biriyle ilgili bir şey hissediyorum ve o da oluyor. Ki beni aldatan eski erkek arkadaşım birkaç kız eklemişti, ben birini sormuştum sadece. O da "diğerleri değil de niye o?" demişti. Onla aldatmış beni. :)
Şimdi de öyle oluyor. Eski erkek arkadaşım hesabı büyütürken (atama etkinliği) bir sürü kişiyi takip etti, onlarca kız arasında o kıza odaklandım. Aralarında bir şey olacağından da eminim.
Neden böyle oluyor?
Biraz karışık oldu, kusura bakmayın.
En güzeli olsa buna yorardım ama değil. Daha güzelleri oluyor ama ben o ad soyadda takılı kalıyorum. 6.his mi demeliydim?Muhtemelen en güzeli odur, o yüzden dikkatinizi o kız çekmiştir. kendini gerçekleştiren kehanet biraz farklı. Mesela hiç çocuğum olmayacak diye düşünüp, buna çok fazla odaklanıp farkında olmadan bütün şartları çocuğunun olmaması için ayarliyorsun. Mesela çocuğunun olmayacağını düşünmek sende strese neden oluyor, stres yumurtlamani engelliyor, sperm dolleyecek bir şey bulamıyor veeee çocuğun olmuyor gibi bir şey.
Aynen böyle dediğiniz gibi his olmalı. Ne güzelliği ne başka şey.Kadınlar hisseder bazı insanların hisleri güçlüdür açıkçası ben de öyleyim bazen bir ufak detay dikkatimi çeker başka kimse fark etmez
Mesela eşime söylerim ne alakası var der ama sonra o dediğim olay olur nerden bildin derAynen böyle dediğiniz gibi his olmalı. Ne güzelliği ne başka şey.
Fala inanmam. Defalarca olunca paylaşmak istedim. Benim gibi hisseden kadınlar da vardır diye.Falcı gibi tanımlama olmuş, denk gelmiş olmuş bitmiş herşeye kafa yoruyorsunuz
Aynen öyle. Biriyle alakalı bir şey oldu, ailemi uyardım yok öyle bir şey olmaz dedi. Sonra sen onu tanımıyorsun ki nasıl bildin demişlerdi.Mesela eşime söylerim ne alakası var der ama sonra o dediğim olay olur nerden bildin der
Söyle bir şey olabilir mi, mesela adamın hoşlanabileceği kadın tipi aşağı yukarı bellidir. O yüzden bu kız olabilir diye tahminde bulunuyorsunuzdur.En güzeli olsa buna yorardım ama değil. Daha güzelleri oluyor ama ben o ad soyadda takılı kalıyorum. 6.his mi demeliydim?
Ben de inanmam sadece önceden hissediyorum dediğiniz için dedimFala inanmam. Defalarca olunca paylaşmak istedim. Benim gibi hisseden kadınlar da vardır diye.
Mesela şimdiki erkek arkadaşımla hissettiğim kız beğeneceğinin tam tersi. Ama enerjisi çekiyor, diğer kızlara bakamıyorum bile.Söyle bir şey olabilir mi, mesela adamın hoşlanabileceği kadın tipi aşağı yukarı bellidir. O yüzden bu kız olabilir diye tahminde bulunuyorsunuzdur.
Burcum başak.Su grubu mu burcunuz balık yengeç hisseder
Ya gerçekten mi? O adı soyad sanki bağırıyor o kişi benim diye. Ee diğerleri ne peki?Her kadına default yüklenmiyor mu bu skill ya? Elimle koymuş gibi her defasında bulurum o kızı hiç yanıldığım olmadı
Ortamda kac tane eski erkek arkadas var, kafam karisti?Mesela şimdiki erkek arkadaşımla hissettiğim kız beğeneceğinin tam tersi. Ama enerjisi çekiyor, diğer kızlara bakamıyorum bile.
Benim gibi olanlar var mı diye merak ettim. 6.his sanırımBen de inanmam sadece önceden hissediyorum dediğiniz için dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?