Kendini gerçekleştiren kehanet mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ortamda kac tane eski erkek arkadas var, kafam karisti?
Biraz karışık yazdım kusura bakmayın. Erkek arkadaşımdan ayrılalı 1 hafta bile olmadı, onun profiline baktığımda bir kıza takıldım ki onlarca takip ettiği var.
Eskiden de bu konularda hep hissettiğim çıkıyordu da.

Evlenen kim peki?
Mesela 2 sene önce flört ettiğim biri vardı. Gayet aramız iyiydi ama instagramını stalkladığımda bir kıza gözüm çarptı. Diğer kızlara bakmadım bile, güzel çirkin ona da bakmadım, o kızı görünce bir şey hissettim. Şimdi evlililer. :)

Kendini gerceklestiren kehanete ornek mi emin değilim ama size şöyle söyleyim.

Ben evlenmeden birkac gun once kocama, seni sadece 2 sebeple bosarim, biri aldatma digeri şu sebep dedim ve o sebep gerceklesti, bende bosadim.

Kendini gerceklestiren kehanet tamda boyle birsey.

Evet sanırım ben yanlış yorumladım. Acaba kesin bu kızla olacak diyorum da ondan mı oluyor yoksa 6.his mi sadece diye ikilemde kaldım.
İnşallah bundan sonraki hayatınız daha güzel olur.

Demek ki senin dikkatini çeken kızlar onların da çekmiş çok basit.Kendini gerçekleştiren kehanet öyle bir şey değil.Sizinki tahmin

Falcı gibi tanımlama olmuş, denk gelmiş olmuş bitmiş herşeye kafa yoruyorsunuz
Yaşadığımız hiçbir şey “denk gelme” değildir. En küçük bir olaya bile tesadüf diyemezsiniz çünkü her şey ilahi sistemin gözetimi altındadır, ki bunu da en çok sizin bilmeniz gerekir.

Arkadaş da psişik hassasiyeti olan biridir. Ancak henüz kendini tam olarak keşfetmemiştir. Olay bu kadar net ve doğaldır. Bir kişinin psişik hassasiyeti olması da yaradılış itibari iledir yani gğmah değildir. Parayla fal bakmıyor. Değil mi?

Benim gibi olanlar var mı diye merak ettim. 6.his sanırım
Kadınlarda hisler kuvvetli sağ beyin çok çalıştığı için ama şu da var bazı kadınlarda 6.his çok var bende de kuvvetli olduğunuzu düşünüyorum mesela amca oğlum vardı hep hissederdim komşu kızı vardı onla evlenir diye ama hıc tıpı değildi o kız derdim bu onun kaderi sonra bir gün haber geldi yıllar sonra onla nişanlamak diye sonra bir arkadaşıma dedim şu kızla evlenecek o da onla evlendi bir diğer arkadaşım aynı şekil ama hepside kaderin o sanki diyince saçmalama derlerdi

Biri aldatma diğeri yalan mı?

Pek iyi şeyler olmuyor benim hissettiklerim. Ama Allah çok güzel bir hayat yaşatsın.
Yükselen burcun ya da ay burcun yay mı? Sezgisel hissiyatı kuvvetli olur. Bende hissederim. Ne demek istediğini anlıyorum başlıkta tam ifade edemesen de. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar.

Aynen, tiple falan alakası yok. Üstelik tiplerinden çok ad soyada karşı bir enerji hissediyorum. Ki günlük hayatımda da çok oldu. Arkadaşım aldatıldı. Ki adam da aldattığı kızla ciddiydi. Arkadaşımı bir kere aramadı sormadı. Arkadaşım da başkaları ile görüşmeye başladı. Evlenebilirsiniz dedim, imkansız diyordu herkes. Ama şubatta barışıp temmuzda evlendiler.

Yükselen burcun ya da ay burcun yay mı? Sezgisel hissiyatı kuvvetli olur. Bende hissederim. Ne demek istediğini anlıyorum başlıkta tam ifade edemesen de. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar.
Ben hangisi olduğuna karar veremedim. Kesin bu kızdır dediğim için mi öyle oluyor yoksa öyle olacağı için mi hissediyorum ikilemde kaldım. Yükselenimi bilmiyorum.

insan malını bilir.

Bende eski sevgilim le ayrıldık ama böyle aşık olup evlenir ancak derlerdi ben dedim bu kesin görücü evlenir öylede olmuş anası bulmuş bir arkadaşım için de demiştim bu polisle evlenir ortada öyle biri yoktu 3 sene sonra polis buldu evlendi yoğun hisler o dıygu enerji bazı insanlarda var hala var nokta atışlarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…