Biraz karışık yazdım kusura bakmayın. Erkek arkadaşımdan ayrılalı 1 hafta bile olmadı, onun profiline baktığımda bir kıza takıldım ki onlarca takip ettiği var.Ortamda kac tane eski erkek arkadas var, kafam karisti?
Evlenen kim peki?Biraz karışık yazdım kusura bakmayın. Erkek arkadaşımdan ayrılalı 1 hafta bile olmadı, onun profiline baktığımda bir kıza takıldım ki onlarca takip ettiği var.
Eskiden de bu konularda hep hissettiğim çıkıyordu da.
Mesela 2 sene önce flört ettiğim biri vardı. Gayet aramız iyiydi ama instagramını stalkladığımda bir kıza gözüm çarptı. Diğer kızlara bakmadım bile, güzel çirkin ona da bakmadım, o kızı görünce bir şey hissettim. Şimdi evlililer. :)Evlenen kim peki?
Kendini gerceklestiren kehanete ornek mi emin değilim ama size şöyle söyleyim.Mesela 2 sene önce flört ettiğim biri vardı. Gayet aramız iyiydi ama instagramını stalkladığımda bir kıza gözüm çarptı. Diğer kızlara bakmadım bile, güzel çirkin ona da bakmadım, o kızı görünce bir şey hissettim. Şimdi evlililer. :)
Evet sanırım ben yanlış yorumladım. Acaba kesin bu kızla olacak diyorum da ondan mı oluyor yoksa 6.his mi sadece diye ikilemde kaldım.Kendini gerceklestiren kehanete ornek mi emin değilim ama size şöyle söyleyim.
Ben evlenmeden birkac gun once kocama, seni sadece 2 sebeple bosarim, biri aldatma digeri şu sebep dedim ve o sebep gerceklesti, bende bosadim.
Kendini gerceklestiren kehanet tamda boyle birsey.
Demek ki senin dikkatini çeken kızlar onların da çekmiş çok basit.Kendini gerçekleştiren kehanet öyle bir şey değil.Sizinki tahminİyi akşamlar.
Eski erkek arkadaşlarımı (sevgili, flört, öyle birkaç günlük konuşma vs.) stalklarken onca beğeninin, kadınların arasında biri dikkatimi çekiyor ve bir bakıyorum ki sonrasında gerçekten sevgili olup hatta evleniyorlar. Diyelim ki 10 kadınla takipleşiyor ama ben biriyle ilgili bir şey hissediyorum ve o da oluyor. Ki beni aldatan eski erkek arkadaşım birkaç kız eklemişti, ben birini sormuştum sadece. O da "diğerleri değil de niye o?" demişti. Onla aldatmış beni. :)
Şimdi de öyle oluyor. Eski erkek arkadaşım hesabı büyütürken (atama etkinliği) bir sürü kişiyi takip etti, onlarca kız arasında o kıza odaklandım. Aralarında bir şey olacağından da eminim.
Neden böyle oluyor?
Biraz karışık oldu, kusura bakmayın.
Yaşadığımız hiçbir şey “denk gelme” değildir. En küçük bir olaya bile tesadüf diyemezsiniz çünkü her şey ilahi sistemin gözetimi altındadır, ki bunu da en çok sizin bilmeniz gerekir.Falcı gibi tanımlama olmuş, denk gelmiş olmuş bitmiş herşeye kafa yoruyorsunuz
Kadınlarda hisler kuvvetli sağ beyin çok çalıştığı için ama şu da var bazı kadınlarda 6.his çok var bende de kuvvetli olduğunuzu düşünüyorum mesela amca oğlum vardı hep hissederdim komşu kızı vardı onla evlenir diye ama hıc tıpı değildi o kız derdim bu onun kaderi sonra bir gün haber geldi yıllar sonra onla nişanlamak diye sonra bir arkadaşıma dedim şu kızla evlenecek o da onla evlendi bir diğer arkadaşım aynı şekil ama hepside kaderin o sanki diyince saçmalama derlerdiBenim gibi olanlar var mı diye merak ettim. 6.his sanırım
Tahmin değil, o profile bakınca bir enerji alıyor gibiyim.Demek ki senin dikkatini çeken kızlar onların da çekmiş çok basit.Kendini gerçekleştiren kehanet öyle bir şey değil.Sizinki tahmin
Pek iyi şeyler olmuyor benim hissettiklerim. Ama Allah çok güzel bir hayat yaşatsın.Ah bacım bir de benle ilgili hissetsen birşeyler
Biri aldatma diğeri yalan mı?Kendini gerceklestiren kehanete ornek mi emin değilim ama size şöyle söyleyim.
Ben evlenmeden birkac gun once kocama, seni sadece 2 sebeple bosarim, biri aldatma digeri şu sebep dedim ve o sebep gerceklesti, bende bosadim.
Kendini gerceklestiren kehanet tamda boyle birsey.
Yükselen burcun ya da ay burcun yay mı? Sezgisel hissiyatı kuvvetli olur. Bende hissederim. Ne demek istediğini anlıyorum başlıkta tam ifade edemesen de. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar.Pek iyi şeyler olmuyor benim hissettiklerim. Ama Allah çok güzel bir hayat yaşatsın.
Aynen, tiple falan alakası yok. Üstelik tiplerinden çok ad soyada karşı bir enerji hissediyorum. Ki günlük hayatımda da çok oldu. Arkadaşım aldatıldı. Ki adam da aldattığı kızla ciddiydi. Arkadaşımı bir kere aramadı sormadı. Arkadaşım da başkaları ile görüşmeye başladı. Evlenebilirsiniz dedim, imkansız diyordu herkes. Ama şubatta barışıp temmuzda evlendiler.Kadınlarda hisler kuvvetli sağ beyin çok çalıştığı için ama şu da var bazı kadınlarda 6.his çok var bende de kuvvetli olduğunuzu düşünüyorum mesela amca oğlum vardı hep hissederdim komşu kızı vardı onla evlenir diye ama hıc tıpı değildi o kız derdim bu onun kaderi sonra bir gün haber geldi yıllar sonra onla nişanlamak diye sonra bir arkadaşıma dedim şu kızla evlenecek o da onla evlendi bir diğer arkadaşım aynı şekil ama hepside kaderin o sanki diyince saçmalama derlerdi
Ben hangisi olduğuna karar veremedim. Kesin bu kızdır dediğim için mi öyle oluyor yoksa öyle olacağı için mi hissediyorum ikilemde kaldım. Yükselenimi bilmiyorum.Yükselen burcun ya da ay burcun yay mı? Sezgisel hissiyatı kuvvetli olur. Bende hissederim. Ne demek istediğini anlıyorum başlıkta tam ifade edemesen de. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar.
insan malını bilir.İyi akşamlar.
Eski erkek arkadaşlarımı (sevgili, flört, öyle birkaç günlük konuşma vs.) stalklarken onca beğeninin, kadınların arasında biri dikkatimi çekiyor ve bir bakıyorum ki sonrasında gerçekten sevgili olup hatta evleniyorlar. Diyelim ki 10 kadınla takipleşiyor ama ben biriyle ilgili bir şey hissediyorum ve o da oluyor. Ki beni aldatan eski erkek arkadaşım birkaç kız eklemişti, ben birini sormuştum sadece. O da "diğerleri değil de niye o?" demişti. Onla aldatmış beni. :)
Şimdi de öyle oluyor. Eski erkek arkadaşım hesabı büyütürken (atama etkinliği) bir sürü kişiyi takip etti, onlarca kız arasında o kıza odaklandım. Aralarında bir şey olacağından da eminim.
Neden böyle oluyor?
Biraz karışık oldu, kusura bakmayın.
Ay evet evet profiline girmeden isimden işte bu diyorum.Fosforlu kalemle çizilmiş gibi oluyor o kişinin hesap ismiKadınlar hisseder.
Bende eski sevgilim le ayrıldık ama böyle aşık olup evlenir ancak derlerdi ben dedim bu kesin görücü evlenir öylede olmuş anası bulmuş bir arkadaşım için de demiştim bu polisle evlenir ortada öyle biri yoktu 3 sene sonra polis buldu evlendi yoğun hisler o dıygu enerji bazı insanlarda var hala var nokta atışlarımAynen, tiple falan alakası yok. Üstelik tiplerinden çok ad soyada karşı bir enerji hissediyorum. Ki günlük hayatımda da çok oldu. Arkadaşım aldatıldı. Ki adam da aldattığı kızla ciddiydi. Arkadaşımı bir kere aramadı sormadı. Arkadaşım da başkaları ile görüşmeye başladı. Evlenebilirsiniz dedim, imkansız diyordu herkes. Ama şubatta barışıp temmuzda evlendiler.
Kızların tipiyle alakalı değil ki. Ama mal mı bilemeyeceğim. :)insan malını bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?