kendını ıtıcı bulan varmı? gıdenın ardından yas tutan

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
42
Ankara
ben gıdenın ardından cok yas tutuyorum uzuluyorum sankı bıdaha bırı olmayacak gıbı geliyor.. sankı hep yasamım böyle terkedilmelerle dolu olcak gıbı geliyor egolarım tamamen sarsıldı kendımı begenmıyorum artık kım benı napsın dıyorum... bazı arkadaşlar sen kendını begenmıyorsan mıllet nıye begensın desın az cok fızıken begenılırım ama kısılık olarak nefret edıyoruma rtık kendımden ya sankı cok ıtıcıyım kımse benı ıstemeyecek gıbı geliyor...........

evet zaman zaman bana da oluyo

her gelen mantığına uyduğum için geliyo ulen diyom biriniz de aşık olup gelin bana sahi niye kimse bana aşık olmuyo yaa :)))

evet zaman zaman bana da oluyo

her gelen mantığına uyduğum için geliyo ulen diyom biriniz de aşık olup gelin bana sahi niye kimse bana aşık olmuyo yaa :)))

banada asık olup nefret edıyolar sankı ben cok değer verıyorum ılgılenıyorum ıılgı bekliyorum hata bu sanırım yapmacık olanlar dha degerlı oluyor

yas tutma isini bende cok guzel yaparim. kimse oyle olamicak birdaha filan.cok severim turk filmi oynamayi:) daha yeni boyle bir konu actim sana verecek pek akil yok bende olsa ben uygulardim:)

kaç yaşındasın ki umutsuzluga kapılırsan daha kotu etkılersın hayatını..

Bende de oluyor o durum.
Hatta konu açmıştım ama, ben geçmişte yaşadığım olaylardan dolayı böyle bi psikoloji geliştirdim.
Netice olarak benimde kendimi beğenmediğim çok zaman oluyor.

Ben benim eksikliklerimi kendimce düşündüğüm zaman delilik derecesinde başım ağrıyor.
O yüzden düşünmüyorum.
sende düşünme bence.

Sen en azindan bir seyler yasayip terk ediliyorsun sekerim, ben o asamaya da gelemiyorum. Ben hoslaniyorum, adam yuz vermiyor ya da bir sekilde olmuyor....boyle olunca da hayattan soguyorum.

Bu konuda ben kendime aciyorum daha cok, hayatin bana haksizlik yaptigini dusunuyorum ama kendimi sevmeme gibi bie durumum yok.

ben gıdenın ardından cok yas tutuyorum uzuluyorum sankı bıdaha bırı olmayacak gıbı geliyor.. sankı hep yasamım böyle terkedilmelerle dolu olcak gıbı geliyor egolarım tamamen sarsıldı kendımı begenmıyorum artık kım benı napsın dıyorum... bazı arkadaşlar sen kendını begenmıyorsan mıllet nıye begensın desın az cok fızıken begenılırım ama kısılık olarak nefret edıyoruma rtık kendımden ya sankı cok ıtıcıyım kımse benı ıstemeyecek gıbı geliyor...........

banada oluyo malesef sanırım insanın duruşuyla alakalı bişey herşey güzellik değil etrafıma bakınca bunu gördüm çirkin dediğiniz insanlar el üstünde tutuluyo tamamen insanın karşı tarafa yansımasıyla alakalı bence malesef o konuda bende kötüyüm ezik duruyorum gibi geliyo bana :43:

Mav benden büyüksün
Ama neden yaşadıklarından hiç ders çıkarmıyorsun
Hayat o kadar kısa ki kendinden fazla kimseyi düşünmeye değmez
Olmuyosa zorlama, belki de hayırlısı budur bilemezsin

Ve ille de hayatında biri olmak zorunda değil
Hayattan zevk almaya bak
Çık kız kıza gez mesela, herşey sevgili demek değil ki

banada oluyo malesef sanırım insanın duruşuyla alakalı bişey herşey güzellik değil etrafıma bakınca bunu gördüm çirkin dediğiniz insanlar el üstünde tutuluyo tamamen insanın karşı tarafa yansımasıyla alakalı bence malesef o konuda bende kötüyüm ezik duruyorum gibi geliyo bana :43:

meşhur bi söz var ya; Allah çirkin şansı versin diye.

Allah çirkin şansı değil, çirkin özgüveni versin.
O kadar baskın oluyorlar ki ve bir o kadar güçlü.
Aynı zamanda da azimliler bizim gibi sızlanmıyorlar.

geçen gazetede ellerinin üstüne kapanmış donarak ölen bir adam çıktı.. hayatımda şükredecek ne kadar çok şey olduğunu bir kez daha anımsattı...
hayatta gerçekten yaşamadığın için bilmediğin bir sürü kavram var. ve hayat bir erkeğin arkasından ağlayacak kadar basit değil bence.. biraz çevreye karşı farkındalığın artarsa hayatın başka pencerelerini görebilirsin.

Mav benden büyüksün
Ama neden yaşadıklarından hiç ders çıkarmıyorsun
Hayat o kadar kısa ki kendinden fazla kimseyi düşünmeye değmez
Olmuyosa zorlama, belki de hayırlısı budur bilemezsin

Ve ille de hayatında biri olmak zorunda değil
Hayattan zevk almaya bak
Çık kız kıza gez mesela, herşey sevgili demek değil ki

Çekirgeye sonuna kadar katılıyorum.
Ben boşandıktan sonra tam 4 yıl hayatıma kimseyi almadım.
Ve o kadar özgüvenli, o kadar huzurlu ve o kadar "tam" hissediyordum ki.
Çevremde parmakla gösteriliyordum.
Hem boşanmışsın, hem çok gençsin, hem çok saygı duyuluyorsun, hem çok huzurlu mutlu ve neşelisin.
Yani illa ki bunu yaşamak için boşanmaya gerek yok bence.
Ben büyük bi felaket yaşadım ama daha da güçlendim sizin bir felakete ihtiyacınız yok bence.

Benim bu aralar ki özgüvensizliğim hayatıma giren kişiyle birlikte evliliğimdeki kötü tecrübelerimin beni kuşatması oldu.
benim sebeplerim var ama, siz de sebep aramayın lütfen.
Sizin burun büktüğünüz hayatı mumla arayan insanlar var unutmayın.

merak etme bı sure sonra kendıne gelırsın
bende ılk terk edıldıgımde ustelık aldatıldıgımda ve bence yuz olarak ve fızıksel olarak benden guzel olmayan bır kadındı :) düşün nasıl yerle bir olduğumu ama zamanla egolar yeniden şişiyor
ama o dönem kendimi çok kötü hissediyordum kendime güvensizlik kendimi kadın gibi hissedememe ne ararsan vardı :)
buarada o dönem beni kim aldattı'dan ziyade beni kimle aldattı kısmıylada baya bir hırpalanmıştım itiraf edeyim :10:

tabıkı başka hayatlarda allahıma bın sukur bugünüme ama bu onların dışında olarak kendıme kızdığım bı konu kendımı bır başkasının hayatına endekslemek ve ozguvensızsızlık ya kursa falan gıtmek ıstıyorum mesela ona bıle cesaret edemiyorum ankarada yasıyorum ne yapacağıma karar veremiyorum

meşhur bi söz var ya; Allah çirkin şansı versin diye.

Allah çirkin şansı değil, çirkin özgüveni versin.
O kadar baskın oluyorlar ki ve bir o kadar güçlü.
Aynı zamanda da azimliler bizim gibi sızlanmıyorlar.

sen olayı çözmüşün şekerim boşuna buaralarda derdimi anlatmıyoruz zeka fışkırıyo burdaki hatunlardan:52: zeki şey seni :46::46::46:

ya güzelim vallahi fani şeyler bunlar. terkedilmişsin, ama kaybeden o olmuş. niye kendini böyle küçümsüyorsun? sen sen ol doğal ol. seni seven öyle de sever dert etme. terkedilmek dünyanın sonu değil ki. aşkı hayatının merkezi yapma kuzum. önceliklerin başka şeyler olsun. işin-okulun-ailen-arkadaşların. sosyal ortam edin kendine. aşk nerde olsa gelir bulur seni.

Back
X