- 12 Aralık 2010
- 985
- 171
- 123
Kızlar 2 senedir evliyim. Daha evlenmeden kvden çekeceğimi anlamıştım. Aslında çok avam bir kadın ama kendini görmüş geçirmiş sosyete sayıyor. Sürekli bana akıl veriyor. En sinir olduğum şeydir hiç katlanamıyorum. Ben liseyi ailemden uzakta okul kazanıp okudum üni de öyle. 13 yaşımdan beri hayatımı tek başıma idame ettirdim. Mezun olur olmaz atandım 6 yıldır öğretmenim. Sürekli okuyup araştıran kendini geliştiren biriyim. Kendi ailem bana çok güvenir ve hiç tavsiye bile vermez en doğrusunu yapacağımı bilirler. En azından hata yapıp anlayacağımı bilirler. Ama evlendiğimden beri kv bana şunu şöyle yap bu böyle olmaz vs akıl verip duruyor. Bende kv 2 tane. Eşimin ananesi de acayip eski kafa ve ondan beter akıl değil emir verir gibi konuşuyor. Eşime yakınıyordum bir gün patlıcam diye. Öyle de oldu. Hamileyim ve özel hastaneye gidiyoruz ama eşim orada doğum yapmamı istemiyor. Biraz skandalları var hastanenin ihmalleriyle ilgili. Eşimin değil lendi memleketimde doğum yapmama karar vermiştik ki kv posta koydu bize git nerde doğururssan doğur dedi. Kendisi lise kantini işletiyor, kantini bırakıp nasıl gelecekmiş doğuma. Ben de patladım doğuran benim senin istediğine göre mi karar vercem dedim. Yeter artık 2 yıldır her istediğin olsun istiyorsun akıl verip duruyorsun dedim. Hep alttan alıyordum sessiz kalıyordum ama sonrası sinir dolu günler. Hamileyken bana demediği kalmadı o kadar beklenti içinde olan prenses bir kadın ki artık tahammülüm kalmadı hiç. Allahtan eşim yanımda bu konularda beni haklı buluyor ama beni asıl düşündüren şimdi bebek olduğunda işlerin daha da katlanılamaz hale geleceği. Siz olsaydınız nasıl bir tavır koyardınız? Şimdi konu tatlıya bağlandı gibi ama eminim devam edecek beni delirtmeye özellikle bebek bakımı konusunda. Ya alacağım önlüğe kadar akıl veriyor artık düşünün...