Kendini nimetten sayan fasulyeler

Esrin mine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
1.823
4.607
133
Evden ayrılalı 6 ay olmuş. Birgün bile pişmanlık duymamışım, kendi düzenimi oturtmuşum, ailemi karşıma almışım, onbinlerce tl parayı bu uğurda harcamışım. Ve tanımadığım birileri arayıp benimle bu konuda konuşmak istediğini söylüyor. Sanki ben bunca şeyden sonra eski eşin arkadaşının hanımının lafıyla geri döneceğim. Bunu düşünmeleri, beni zırp pırt rahatsız etmeleri, aramaları, sanki yaramazlık yapan 3 yaşında bir çocukmuşum gibi azarlamaları acayip zoruma gidiyor. 2 tanesini def ettim şimdi 3.sü çıktı. Evime gelip benimle bir çay içmek istiyormuş. Bu insanlara haddini bildirmek istiyorum ama aynı zamanda özelimi kimseye anlatmak zorunda kalmak da istemiyorum.

Yahu ben ailemi üzmeyi göze almışım sen hangi mantıkla hangi akılla tanımadığın bir kadının evliliği üzerine ona baskı yapmaya cesaret edebiliyorsun? Acayip gıcık kaptım. İçimde kalmasın diye yazıyorum. Yoksa onlara ne denmesi gerektiğini gayet iyi biliyorum da yine kötü kadın ilan edilmemek için kendimi dizginliyorum. Sabır ya Rab!

Hadsizlerin soyu tükenmiyo işte maalesef

cok sinir bozucu, cok cok haklisiniz.

ne akil versem bilemedim, bazi insanlar cidden ne yapsaniz da utanmadan ayni piskinlikle uzerinize gelmeye devam ediyorlar maalesef.

O engin tecrübelere nasıl kulak tıkarsınız,
Bizzat gözlemlemiş ve en doğru tespiti yapmaya geliyo,
Siz kim oluyorsunuz da aklı selimin önünü kesiyorsunuz,
Biliyo işte biliyo ki geliyo.
Ağzını suyunu akıtmadan yutturmuşunuz, hiç hoş değil.

kabul etmeyin gelmesin çay may içmeye
ne münasebet canım Allah Allah, sanki sizin aklınız yetersiz de başkasının aklına muhtaçsınız

Şu çabanın onda birini beraberken eşinizi yola getirmek için kullansalardı bugün böyle olmazdı belki de. Nedense son dakikaya kadar bekleniliyor, iş bitince da hemen bir panik.

Boş kahramanlara telefonunuzu kapatın.

Doğru bildiği yolda böyle güçlü duran kadınlara bayılıyorum
Bu duruşunuzu bozmayın
Olmadı telefonlarını açmayın kimseyle istemediğiniz konularda konuşmak zorunda değilsiniz. Hayat sizin bunu anlamayan insanlara biiraz sert şekilde de olsa anlatın
Umarım anlarlar

Kuzum onlar bilmedikleri icin ic yuzunu yardim etmeye calisiyorlar ,bir kotuluk yok bunda ,anlatmak zorunda degilsin de esasen sen onlari asagilyorsun fasulye vs

Gerçekten bunu yapan düşünen insanlar var mı ?
Sen herşeyini silip atmışsın hayatını büsbütüün değiştirmeyi göze alıp bunun için artık adım atmışsın, ve dediğin gibi ailenin üzülceğini bile bile yine bitirmişsin.

Hani o insan gerçekten onun konuşmasıyla döneceğini düşünebilecek kadar küçük beyinli mi acaba ?

Hadi bunları geçelim bir kadın boşanan başka bir kadın için zaten bu kadar şeyi göze almışsa vardır bir bildiği diyemeyip yine de burnunu sokuyorsa o çok yazıkkk.

Nedense bizim toplumumuzda boşanmaya çalışan kadınlara bu yapılıyor. Yıllar önce anneme de yapmışlardı ve sırf bu insanlara laf anlatmaya çalışmaktan annem çok yıprandı ve psikolojisi bozulmuştu. Aşırı tiksiniyorum böyle insanlardan başkalarının evliliğinden ozelinden sana ne de maydonoz oluyorsun?!

pandemi var eve misafir kabul etmiyorum de geç

Yuva yıkmak kolay yapmak zor ya hani, yuva kurtarmak sevap ya hani. Ben olsam kabul eder, çok özele girmeden herifin ipliğini pazara çıkarırdım, görürdü uğraşmayı. Bari bundan sonraki kısmetlerim kapanmasın diye yollayamazdı nur yüzlü aplaları.

Yolundaki kararlılığını takdir ettim, başarının devamını diliyorum. Eski konunu okumuştum. Kendi ailesine rağmen boşanmaya karar verebilen birine bunlar sinek vızıltısı olur ancak. Mutlaka eski eşin gönderiyor bu insanları, renezzül edip sokma evine bile. Yakında bunlar da biter. Sabreden derviş muradına erermiş. Allah yardımcın olsun

1 değil 2 değil 3 olunca hepside eske eş arkadaslarının hanımları olunca eski eş kişisi istiyor aramalarını olabilir. onlarda kıramıyordur.

Bu tabi sizin onları kabul etmenizi gerektirmez. telefonlarını açmayın eve çaya kabul etmeyin.

Bak bu iyiymiş, insan kendi yıpranmayacağını bilse asıl yapılması gereken bu.

Bak bu iyiymiş, insan kendi yıpranmayacağını bilse asıl yapılması gereken bu.
Sanırım hala boşanma aşamasında, bu yapılmaz. Onun yerine mesaj atabilir, '' Arkadaşının eşi ile sohbet etmemi mi istiyorsun hakikaten, bu ne cesarettir? :))) '' diye. Eheh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…