- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.104
- 1.123
- Konu Sahibi Esrin mine
-
O zaman adam yapışır yakasına sanki ya, yüzsüz olduğunu geçen konudan hatırlıyorum zaten. Birbir muhatap olmak çok daha tehlikeli sankiSanırım hala boşanma aşamasında, bu yapılmaz. Onun yerine mesaj atabilir, '' Arkadaşının eşi ile sohbet etmemi mi istiyorsun hakikaten, bu ne cesarettir? :))) '' diye. Eheh.
Yok yapışamaz böyle, korkar. O nur yüzlü aplalar, olur da barışamaz ise karısı ile, ona lazım. Kim bulacak birini daha sonra?O zaman adam yapışır yakasına sanki ya, yüzsüz olduğunu geçen konudan hatırlıyorum zaten. Birbir muhatap olmak çok daha tehlikeli sanki
Tamamda sen kimsin de ınsanları aşağılıyosunEvden ayrılalı 6 ay olmuş. Birgün bile pişmanlık duymamışım, kendi düzenimi oturtmuşum, ailemi karşıma almışım, onbinlerce tl parayı bu uğurda harcamışım. Ve tanımadığım birileri arayıp benimle bu konuda konuşmak istediğini söylüyor. Sanki ben bunca şeyden sonra eski eşin arkadaşının hanımının lafıyla geri döneceğim. Bunu düşünmeleri, beni zırp pırt rahatsız etmeleri, aramaları, sanki yaramazlık yapan 3 yaşında bir çocukmuşum gibi azarlamaları acayip zoruma gidiyor. 2 tanesini def ettim şimdi 3.sü çıktı. Evime gelip benimle bir çay içmek istiyormuş. Bu insanlara haddini bildirmek istiyorum ama aynı zamanda özelimi kimseye anlatmak zorunda kalmak da istemiyorum.
Yahu ben ailemi üzmeyi göze almışım sen hangi mantıkla hangi akılla tanımadığın bir kadının evliliği üzerine ona baskı yapmaya cesaret edebiliyorsun? Acayip gıcık kaptım. İçimde kalmasın diye yazıyorum. Yoksa onlara ne denmesi gerektiğini gayet iyi biliyorum da yine kötü kadın ilan edilmemek için kendimi dizginliyorum. Sabır ya Rab!
kimi aşşağilamis?Tamamda sen kimsin de ınsanları aşağılıyosun
O apla bu apla galibakimi aşşağilamis?
Ahahahah hakarete tepki veren insanlara sen de o konudaki kişisin demek. Hakaret etmek sizin mantalitenizde normal hmmO apla bu apla galiba sizin mantalitenizde insanlara kendini nimetten mi sayıosun fasulye demek normal
Evden ayrılalı 6 ay olmuş. Birgün bile pişmanlık duymamışım, kendi düzenimi oturtmuşum, ailemi karşıma almışım, onbinlerce tl parayı bu uğurda harcamışım. Ve tanımadığım birileri arayıp benimle bu konuda konuşmak istediğini söylüyor. Sanki ben bunca şeyden sonra eski eşin arkadaşının hanımının lafıyla geri döneceğim. Bunu düşünmeleri, beni zırp pırt rahatsız etmeleri, aramaları, sanki yaramazlık yapan 3 yaşında bir çocukmuşum gibi azarlamaları acayip zoruma gidiyor. 2 tanesini def ettim şimdi 3.sü çıktı. Evime gelip benimle bir çay içmek istiyormuş. Bu insanlara haddini bildirmek istiyorum ama aynı zamanda özelimi kimseye anlatmak zorunda kalmak da istemiyorum.
Yahu ben ailemi üzmeyi göze almışım sen hangi mantıkla hangi akılla tanımadığın bir kadının evliliği üzerine ona baskı yapmaya cesaret edebiliyorsun? Acayip gıcık kaptım. İçimde kalmasın diye yazıyorum. Yoksa onlara ne denmesi gerektiğini gayet iyi biliyorum da yine kötü kadın ilan edilmemek için kendimi dizginliyorum. Sabır ya Rab!
Allah yardımcınız olsun inşallahEvden ayrılalı 6 ay olmuş. Birgün bile pişmanlık duymamışım, kendi düzenimi oturtmuşum, ailemi karşıma almışım, onbinlerce tl parayı bu uğurda harcamışım. Ve tanımadığım birileri arayıp benimle bu konuda konuşmak istediğini söylüyor. Sanki ben bunca şeyden sonra eski eşin arkadaşının hanımının lafıyla geri döneceğim. Bunu düşünmeleri, beni zırp pırt rahatsız etmeleri, aramaları, sanki yaramazlık yapan 3 yaşında bir çocukmuşum gibi azarlamaları acayip zoruma gidiyor. 2 tanesini def ettim şimdi 3.sü çıktı. Evime gelip benimle bir çay içmek istiyormuş. Bu insanlara haddini bildirmek istiyorum ama aynı zamanda özelimi kimseye anlatmak zorunda kalmak da istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?