bir insan birşeyi çok fazla söylüyorsa...o insanda o şey yoktur...
ben bunu bilir bunu söylerim...
Bu hastalığı biçok insanda gördüm ve çok gülüyorum kendilerine :roflol: bi arkadaşım var fazla samimi değiliz kız her karşılaştığımız ortamda mutlaka kendini över aynada kendini seviyomuşta çok güzelmişte sengözlerimebaksanab kaç senedir tanıyorum kızı daha bi kere makyajsız,postişsiz,lenssiz halini görmedim geçenlerde pikniğe gidecektik sabahın köründe buluştuk ben hep onun gerçekte nasıl bi tip olduğunu merak etmişimdir ama sabahın köründe bile suratında kalıp gibi fondoteni makyajı,postişleri ve lensleriyle geldi tatlicadiarzu yani böyle insanlarda her yerde çekinmeden güzelliğini anlatıp duruyo ya pes
amaaan arkamdan konuşup kuyumu kazmasında varsın kendini övsün öyle tehlikeli ve sinsi insanlar varki onun yanında bu övünme durumları çok hafif kalıyor
Ne gibi?.................CADIARZU
He valla doğru diyon...Makyaj, postiş, lens yok yok suratta..Bakımlı olmak süper birşey de..
Herşey suni..Vay efendim ''çok güzelim çok güzelim ben''..
Yok yaaaaa sırnaşık şeysen öle sanıyon kendini heahahahaahsırnaşık şey O kadar makyaja bilmem neylee güzel olcan tabii..Ninem de güzelleşir o kadar ekleme şeylerle...jeyyar
Ah ah...:bbo:
evet size sonuna kadar katılıyorum.Benim içimden geçeni dile dökmüşsünüz.birinin kendi sevdiklerini övdükten sonra baskasına satasmadıysa övünmesinden ve sevdiklerini övmesinden rahatsız olmam (yani amaç sataşmak başkalarını kötülemek deilse)
amaç kıskançlık olmasın yeterki
iltifat edilmeyi sevmiyorum ama bir konuda marifetim varsa cevremdekiler tarafından övülmeyi severim her insan kadr
ve birinin iyi bir yanı varsa övmeden gecmem pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?