Ya okurken sinirlendim bu ne açgözlülük . Lütfen sinirinizi bozmadan hakkınızı almaya odaklanın. Nişandan sonraya da bırakmayın bu işi, kiracıya gidip hesap numarası verip bu hesaba yatırın artık deyin. Annenizde arkanızda dursun, o abi gelinin dolduruşuna geliyor diyoruz ama bazıları kadını dinlemez kendisi paragöz abinizin belkide. Yada ikisi de tencere kapak birbiriyle aynı düşüncede olabilirler. Çeyizimi alıcam artık kendi evimin kirasını ben almak istiyorum bana lazım deyin sadece. Evlenince o eve taşınacağınızı kesinlikle şimdilik söylemeyin, halanızın da öyle bir hakkı yok. Eğer hak iddia ederse hepimiz kendi evlerimizi aldık, annemle abim sana kira vermiyorken ben neden veriyorum ne alaka deyin. Üstelik düğün yapacağım para en çok bana lazımken bu ne açgözlülük deyin. Valla tepem attı hakkınızı yedirmeyin. Kirayı nişandan önce almaya başlarsanız düğünden sonra da duruma göre bakarsınız. Gerekirse baska bir 1+1 e taşının ordan alcağınız kirayı verirsiniz kiraya. O abiyle yengeden haladan uzak durun.