Kendini sevebilmek

Kediler_efendisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2016
402
296
103
40
Selam,
Kendinizde sevmediginiz fiziksel veya ruhsal özelliklerle nasıl başediyorsunuz?
Yani kendin kabullenebilmek,eksi ve artı'sı ile..

Mesela ben hormonal bir sebep bulunmayan tüylenme problemim yüzünden çevremde ki insanların beni yeterince kabullenmeyeceklerini düşünüyorum, Lasere gidiyorum fakat bitmedi henüz...hele yüzümde ki tüylenme azaldı ama düzenli gidemedim ondan mı yoksa pek kesin çözüm degil mi ondan mıdır ama bıktım bu tüylenme sorunundan.

Bende de tüylenme var yüzde tüylerin kaybolması pek mümkün olmuyor sadece azalıyor veya inceliyor.
Tamamen tüylerden kurtulan görmedim.

Arkadaşların hiç yok muydu ki ?
Eskiler zaten dışlarsa bırak gitsinler hayatından.
Tedavi bitmedi ise konuşmak için çok erken.

O sevmediğimiz özelliğimiz biz takıntı yaptığımız için bize çok önemliymiş gibi geliyor, mesela burnumuzu beğenmiyoruz biz aynaya baktığımızda direkt oraya odaklanıyoruz iyice kafamızda büyütüyoruz. Sanki diğer insanlar da hep oraya bakıyorlarmış, başka birşeyimize dikkat etmiyorlarmış gibi geliyor. Aslında alakası yok gözümüzde büyüttüğümüz şeyin farkında bile olmuyor kimse. Tüy problemi için de eminim çoğu insanın dikkatini bile çekmiyordur, tamamen kafamızın içinde.

Selam,

Mesela ben hormonal bir sebep bulunmayan tüylenme problemim yüzünden çevremde ki insanların beni yeterince kabullenmeyeceklerini düşünüyorum, Lasere gidiyorum fakat bitmedi henüz...hele yüzümde ki tüylenme azaldı ama düzenli gidemedim ondan mı yoksa pek kesin çözüm degil mi ondan mıdır ama bıktım bu tüylenme sorunundan.

Valla mükemmel değilim ama hayat mottom şu: Beni sevmeyen ölsün :KK70:

Kimse mükemmel değil, kusursuz değil. Önemli olan "iyi kalpli" bir insan olmak. Öldükten sonra arkamdan iyi konuşulacak bir insan olmak.

Kaşım yamuk, gözüm yamuk bunlar bahane. Beğenmeyen küçük kızını vermesin atasözünü duydunuz mu.
Ben çevirdim onu kendime, "beğenmeyen küçük oğluna almasın beni" :ıslık:

Yüzünüzdeki tüylere gelince, birincisi düzenli gitmenizi tavsiye ederim. Koyu renkler zaten güzel cevap veriyor. Açık renkleri de dert etmeyin. TV'de, dergilerde gördüğümüz ünlüler makyajsız nasıllar onu düşünün.

Hem tüylenme çözümü olan bir sorun. Ya çözümsüz bir derdiniz olsaydı?

Arkadaşların hiç yok muydu ki ?
Eskiler zaten dışlarsa bırak gitsinler hayatından.
Tedavi bitmedi ise konuşmak için çok erken.
Arkadaş edinmek zor, içime kapanıgım az.. Bu sorun etkiliyor beni,vücudumda'da mevcut,malesef çok stres'li dönemlerden dolay bazen 3-5 ay gidemedigimde oldu terapiye.

Selam,

Bu sorunu bende yaşamıştım hormon ilaçları kullanmıştım tüylerim koyulaşmıştı yüzümde yoktu tabi ama göbeğimde kollarımda göğüsümde sırtımda ... ne giyersem yakışmayacağını düşünüyordum .. evlenirsem eşim beni istemez diye de çok düşündüm ... sonra aklıma getirmemeye çalıştım takıntım azaldı arada yine olduğundan koyu hale geliyorlar ve belirgin oluyorlar o zaman yine takılıyor ama eskisi gibi değil kendimi seviyorum ve kendim için çok önemli olduğumu anladım

burnumu begenmıyorum gerçi nefes alabildiğim için ve yavrularımın kokusunu ıcıme cekebildiğim için ses etmıyorum ama arada sosyal medyada mınnak burunlar görunce gene acım depreşiyor tabiii...

Selam,

benim de tuylenme sorunum var ve henüz her yer için gidemesem de yüzüm için gidiyorum. Her seanstan 10 gün sonra artık cikmamaya başlıyor. Bir 10 gün rahat oluyorum. Sonrasında tekrar çıkıyor tekrar lazere gidiyorum tabi. Ama önceki halimi düşününce toplamda azalmasa bile o 10 günlük rahatlık herşeye değer.

benim de tuylenme sorunum var ve henüz her yer için gidemesem de yüzüm için gidiyorum. Her seanstan 10 gün sonra artık cikmamaya başlıyor. Bir 10 gün rahat oluyorum. Sonrasında tekrar çıkıyor tekrar lazere gidiyorum tabi. Ama önceki halimi düşününce toplamda azalmasa bile o 10 günlük rahatlık herşeye değer.
Kaç seans gittin şimdiye kadar?

bu tüylenme problemi olan arkadaşlarım şeker tüketimi sizdede fazlamı ?? hormonel yada diyabet olmasa bile şeker ağırlıklı bir beslenme androjenlerde dalgalanma yapıyor..

Şöyle sütün bacak nedir bilmiyorum
Az çarpık çurpuklar...olsun yinede:)
İyi ki varlar...
Burun muzdaribiyim bende ...arada seviyorum arada sövüyorum ama maşallahı var...en ufak kokuyu algılıyor akması tıkması yok

Ha bide popo :))) o da kocam yüzümden ::)
Zira brezilya vari poposuyla beni komplekse sokuyor ...

Selam,

Duzenli gidiyormusunuz lazere. Bende yaptiriyorum. Vucut bolgesi ayri. Yuz bolgesi icin ayri lazer. Benimde en buyuk problemim tuylenmeydi. Bu lazeri bulanlardan Allah razi olsun.

Back
X