Kendini sevebilmek

Çevremde güzel olduğumu söylüyorlar
Yakından bakınca yüzümde tüylenme problemi var burnum uzun çenem uzun göğsüm büyük kilo problemim var saçımda açılma ve aklar var
Yakından takip etmiyorum kendimi o yüzden :))))))
İnan hiçte umrumda değil ne güzel demeleri nede fiziksel çirkin taraflarım
laf olsun diye söylemiyorum güzellik insanın oturup kalmasında davranışlarındadır

Allahın verdiği heryerime binlerce şükür.. bebeğinize hamileyken onun oluşumlarını hissettikçe kendinizinde nasıl bir mucize olduğunuzu o beğenmediğiniz burunlarınızın , gögüslerinizin, ellerinizin , ayaklarınızın nasıl bir süreçten geçip ne mucizelerle var olduğunuzu görceksiniz ve yoktan varedene bikere daha teşekkür edeceksiniz.. hani Allahta diyor ya hepiniz biaraya gelin bütün insanoğlu toplanın hadi bir organınızı yaratın , yaratamayacaksınızki...

Evet dogru tabi...ama insanoglu işte

ya yolda giderken ayakabıcıyla karsılastım, ayakkabı ile ilgili guzel bi haber verdi.Sevindim.Gözlerimin içi parladı falan, sanarsın altın verdi.bu aralar yoldan gecene guluyorum diye içimden geçmedi de degil.:süslü::süslü:
Bilet almaya girerim turizm ofisine, kadın bana indirim yapar,neden derim, güleryüzünüzden der.:spor:
Emniyete giderim ehliyet için.Polis bana yakın davranır,niye derim, güleryüzlüsün diye der.:KK5:
Bende buna sastım kaldım.Vallahi özel bi çabam yokkEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Ne güzel kendinle barışıksın

Çevremde güzel olduğumu söylüyorlar
Yakından bakınca yüzümde tüylenme problemi var burnum uzun çenem uzun göğsüm büyük kilo problemim var saçımda açılma ve aklar var
Yakından takip etmiyorum kendimi o yüzden :))))))
İnan hiçte umrumda değil ne güzel demeleri nede fiziksel çirkin taraflarım
laf olsun diye söylemiyorum güzellik insanın oturup kalmasında davranışlarındadır

Zaten kendi kendimizi hep başkalarının bizi yargıladıgından daha fazla yargılarız

Bu sorunu bende yaşamıştım hormon ilaçları kullanmıştım tüylerim koyulaşmıştı yüzümde yoktu tabi ama göbeğimde kollarımda göğüsümde sırtımda ... ne giyersem yakışmayacağını düşünüyordum .. evlenirsem eşim beni istemez diye de çok düşündüm ... sonra aklıma getirmemeye çalıştım takıntım azaldı arada yine olduğundan koyu hale geliyorlar ve belirgin oluyorlar o zaman yine takılıyor ama eskisi gibi değil kendimi seviyorum ve kendim için çok önemli olduğumu anladım
Hormon ilaçlarından sonra mı koyulaştı tüylerin

Back
X