Belki çok iyi niyetli, hassas olmanızdan kaynaklanıyordur ama bu hayat hassas insanları sevmez malesef, çok üzülürsünüzÖncelikle nasıl tarif etsem bilemedim ama elimden geldiğince tarif etmeye calılacapım içinde bulunduğum durumu. Her hangi bir olayda kendimi çok suçlu hissediyorum aslında biliyorum olay cok basit ve benlik birşey yok . Mesela biri bi yere cagırdı yık dedim ayıp oldu diye düşüne düşüne başıma ağrılar gidiyor. Ya da biri geldi mesela eve atıyorum seker vardı vermeyi unuttum tamam o bana dert olur düşün düşün dururum yada o an için bi kelime dedim aslında normal bişeydir ama ben acaba yanlış mı konuştum düşüncesi yer bitirir beni artık bu bana cok zarar veriyor hani ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama cok uç noktada yaşıyorum bu durumu sürekli birine yanlış mı yaptım düşüncesi beni bitiriyor bi ortam da birinin suratı açılsa ben mi bişey dedim yaptım acaba diyorum nası yenebiliriz bu durumu biliyorum benlik değil ama engel olamıyorum copu zaman hatta her zaman artık cok yoruldum bu durumdan
Bu sınırlarla ilgili. İnsanlar sadece kendi sınırlarını korumaya odaklanır. Ama kendi sınırlarını unutup başkasının sınırlarını ihlal etmeme kaygısı çok ciddi bir sorun. Bence önce YouTube'dan sınırlar konulu birkaç video izleyip ondan sonra bir uzmanla görüşün..Evet malesef ne kadar bilsem de engel olamıyorum teşekkür ederim inşallah en yalın zamann da destek almayı düşünüyorum
Bu bende de var yaa. Dünya hassas kalpli olanlar için bir cehennemdir.Öncelikle nasıl tarif etsem bilemedim ama elimden geldiğince tarif etmeye calılacapım içinde bulunduğum durumu. Her hangi bir olayda kendimi çok suçlu hissediyorum aslında biliyorum olay cok basit ve benlik birşey yok . Mesela biri bi yere cagırdı yık dedim ayıp oldu diye düşüne düşüne başıma ağrılar gidiyor. Ya da biri geldi mesela eve atıyorum seker vardı vermeyi unuttum tamam o bana dert olur düşün düşün dururum yada o an için bi kelime dedim aslında normal bişeydir ama ben acaba yanlış mı konuştum düşüncesi yer bitirir beni artık bu bana cok zarar veriyor hani ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama cok uç noktada yaşıyorum bu durumu sürekli birine yanlış mı yaptım düşüncesi beni bitiriyor bi ortam da birinin suratı açılsa ben mi bişey dedim yaptım acaba diyorum nası yenebiliriz bu durumu biliyorum benlik değil ama engel olamıyorum copu zaman hatta her zaman artık cok yoruldum bu durumdan
Annen veya baban cok nu asagiladi sizi kucukken? Acaba aileden gelem bir sikinti miEvet malesef ne kadar bilsem de engel olamıyorum teşekkür ederim inşallah en yalın zamann da destek almayı düşünüyorum
Öyle de oluyor malesef çok üzülüyorum artık hani çok zarar vermeye başladı bu kendime zarar oluyor biliyorum bunları ama işte engel olamıyorum gideceğim inşallah ilk fırsatta destek için cvbınız için teşekkür ederimBelki çok iyi niyetli, hassas olmanızdan kaynaklanıyordur ama bu hayat hassas insanları sevmez malesef, çok üzülürsünüzsorunun temeline bakmak lazım. Belki özgüven eksikliği nedeniyle belki aşırı kaygı durumu belki farklı bir şey. İmkanınız varsa psikoterapi seansları ile belki fark edebilirsiniz.
Bu sınırlarla ilgili. İnsanlar sadece kendi sınırlarını korumaya odaklanır. Ama kendi sınırlarını unutup başkasının sınırlarını ihlal etmeme kaygısı çok ciddi bir sorun. Bence önce YouTube'dan sınırlar konulu birkaç video izleyip ondan sonra bir uzmanla gör
Bakacağım inşallah dediklerinize. Evet hani ben kendimi bildim bileli böyleyim ama artık cok fazla beni zorluyor gibi hissediyorum bu durumu belkide başka şeyler tetikliyor bilmyrumBu sınırlarla ilgili. İnsanlar sadece kendi sınırlarını korumaya odaklanır. Ama kendi sınırlarını unutup başkasının sınırlarını ihlal etmeme kaygısı çok ciddi bir sorun. Bence önce YouTube'dan sınırlar konulu birkaç video izleyip ondan sonra bir uzmanla görüşün..
üşün..
Maşesef öyleBu bende de var yaa. Dünya hassas kalpli olanlar için bir cehennemdir.
Aslında anne babam değil ama kabalık ve iç içe bi ailede büyüdük ve belki baskıdan dolayı ona bunu deme ayıp olur bunu söyleme bunu yapma ayıp olur diyerek büyüdüm hepÇok hassassınız
Çocukluğunuzda aileniz her hatanızda size sundukları hayatı, verdikleri parayı ne zoruklarla kazandığını söyledi mi? Başınıza kaktı mı?
Genelde böyle şeylerin altından çocukluk tramvaları çıkıyor. Kesinlikle destek alın. Canınıza yazık
Kaygılarım arttı biraz bi dönem tedavi gördüm ama cok başka seyler içindi belki aslında hepsi birbirinin etkiliydi bilemiyorumHayat her şeyi kafaya takmak için çok kısa. Böyle yaşanmaz. Kendinize bunu yapmayın. Mutlaka psikologa gidin. Gerekirse psikiyatriye de. Emin olun niye daha önce gitmedim diyeceksiniz.
Aşağılamak değil ama ozamanın şartlarıyla biraz bastırıldım ayıp olur düşüncesiyleAnnen veya baban cok nu asagiladi sizi kucukken? Acaba aileden gelem bir sikinti mi
Sevindim sizin adınıza inşallah bir gün bende geride bırakırımAy bende öyleydim hatta daha beterdimmm şuan aklıma geldi de delirmek üzereydim kafama taka taka kurumustum sonra hayat beni öyle bir hale getirdi ki insanlar hayat dünya yansa bir kibritte ben cakarim hayati ve insanları bu kadar önemseme beş para etmez
Öyle oluyor malsef haglr diyemiyorum asla desem ayıp olacakmış gibi yanlış yapacakmış gibiBen de anlık hissediyorum sonra amaaan diyorum.. boşver hayır demeyen diyemeyen mutlu olamaz. Artık hayır dedikçe mutlu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?