Benim yıllardır var ya kapana sıkışmış gibi hissediyorum bi degisiklik mi lazımBir ara bana da olmuştu ama geçiyor, merak etmeyin.
Size keyif, mutluluk verecek bir şeylerle uğraşın.
Faydası olur mu acaba psikologun bi hap verse de hep mutlu olsam keske:)Psikoloğa gidin.
Biz size buradan terapi veremeyiz bence.
BDV de sürekli konularınıza denk geliyorum demek ki KK kadınları size yetmiyor.
Anlamak, çözmeye yetmez der Bülent Ortaçgil.
Niye boyle acaba ya kalbim pir pir sıkıntı mi heyecan mi sevinç mi duygularım karışmış gibiVallahi çok iyi anlıyorum..
Evet aynen oyleeseni anliyorum.bi yere ait olmama gibi diymi niye oluyorki aceb
Benim yıllardır var ya kapana sıkışmış gibi hissediyorum bi degisiklik mi lazım
cevabi yine sende arkadasim bi durum olmali biseyler yasadinmi farkli bu aralarda dusundugunNiye boyle acaba ya kalbim pir pir sıkıntı mi heyecan mi sevinç mi duygularım karışmış gibi
Az çok konularımi biliyosun sende gelgitler yaşıyorum sanırım. Kaçıp gitmek istiyorum buralardan.cevabi yine sende arkadasim bi durum olmali biseyler yasadinmi farkli bu aralarda dusundugun
Yasanilanlar sanırım böyle hissetmeme sebep oluyo ve kurtulamiyorum hep de devam edecek gibi beynim de bi tuhaf artık samimi gelmiyo kimse sanki kendi kendime bile samimi gelmiyorumKesinlikle. Hayatınızdan sizi bunaltan şeyleri çıkartın bu her hangi bir şey olabilir. Yeni bir hobi edinin, okuyun, izleyin. Kimse amaçsız değil bu dünyada. Size böyle hissettiren şeyin kaynağını bulun. Karamsarlık varsa üzerinizde onu bir atın. Uzun zamandır varsa ve ne yaparsanız yapın geçmiyorsa; bir psikologa gidin mutlaka.
Faydası olur mu acaba psikologun bi hap verse de hep mutlu olsam keske:)
İnsanın içinde bitiyo aslında iyi hissetmek ama çok olumsuz vaka olunca üstesinden gelemiyosun gücüm bitiyo yavaş yavaş gitmem lazjm sanki vakti gelmiş gibi bi kere gittim hap verdi bi kaç kere kullandım bağımlılık yapar diye bıraktım uykudan başka bişey yapmiyo onlardaEn azından bizden daha çok faydası olacağı kesin.
Derdinizi anlatın, belki kaygılarınıza endişelerinize çare olur. Sizi sıkışık kalmış ruh halinden kurtarır.
Psikiyatriste gerek görürse gönderir ama antidepresan ilaçlarını genelde tasvip etmiyorum.
Kus gibi olup mutlu olmaktan ziyade içinizde olan kötü enerjileri dışarı atmayı öğrenirseniz daha iyi olur :)
Sen iyi biliyosun işte kocam derdini haklısın da işte yapacak da bişeyim yok katlaniyoruz. Dışarı çıkma bunu yapma böyle düşünme vs vs hergün bi sorun bitmez de .O kocayla olduğun sürece sanmıyorum psikolog bir işe yarasın canım üzgünüm
İşte sorun sende değil ki kocanda dr sana mutluluk hapı verse ne faydaSen iyi biliyosun işte kocam derdini haklısın da işte yapacak da bişeyim yok katlaniyoruz. Dışarı çıkma bunu yapma böyle düşünme vs vs hergün bi sorun bitmez de .
Kız Ne vampirellasi ya o nerden çıktıO kocayla olduğun sürece sanmıyorum psikolog bir işe yarasın canım üzgünüm
Bi yol arıyorum işte bende napayim siyirmak istemiyorumİşte sorun sende değil ki kocanda dr sana mutluluk hapı verse ne fayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?