kendinizde sevmediğiniz davranıs?

prense_s

'küçüğüm..'
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
726
10
46
Tekirdağ
arkadaslar kendınızde sevmedıgınız huyunuz davranısınız varmı paylasalım? mesela ben herseye cabuk sınırlenme huyumu sevmıyorum sakin olmalıyım

Son birkaç senedir çok çabuk parlıyorum aniden sinirleniyorum gözüm hiçbir şey görmüyo sonra

herşeyi büyütüyorum sudan sebeplerden hem kendimi hemde insanlları üzüyorum ve herşeyin altında bir yalan arıyorum çünkü insanlara güvenemiyorum

kişileri çok fazla tanımadan benim için ne düşündüğünü bilmeden çok fazla değer vermem ve acısını kendim çekmem.

Sevmediğimiz davranışlarımızı söylerken hep kendimizi övüyomuşuz gibi gelir

Fazla iyiyim ,çok düşünceliyim

şiddet yanlısı bir yanım var bunu en iyi eşim bilir sinirlendiğimde ne parfüm şişeleri kalıyo ne kırılmadık vurulmadık kapı kalıyo sinirimi öyle alıyorum almassam karşımdakine direk dalıyorum..öte yandan karşımda bir insan beni kızdırdımı içimden saymadığım şey kalmıyo
-elimdekini bir kafana geçirsem,şu suratını dağıtmak istiyorum,saçını başını yolmak istiyorum şuan vs vs

sabırsızım ve bu yüzden çabuk sinirleniyorum çok çabuk sıkılıyorum herşeyden hatta eşim sevgiliyken korkuyordu kendinden de çabuk sıkılırım diye

çabuk sınırlenmem dolayısıylada tartısmaya girmek ve çokkk duygusaL olmam

günümuzun nesılı hep aynı dertten muzdarıp .acaba yedıgımız ıctıgımız hormanı yıyeceklerın etksınden mı bılemeyecegım ama ,cok asabı nesıller olarak yetısıyoruz .bende hıc sakin bır ınsan degılım hemen sınıırlenıyorum ve kendımı yıpratıyorum
-bır de doyumsuz olmamı sevmıyorum .her gordugumu almak ıstıyorum .birde gıymeye fırsat gelse keske etıketını hala cıkaramadıgım elbıselerım var .daha dun yıne bı elbıse sıparısı verdım offf delrıyorum sanırım

kıskancım biraz cabuk inanırım ama artık kimseye güvenmiyorum hayalciyim biraz tembel eskiden merhametliydim artık yok

fazla asabiyim...cabuk sinirlenirim...inatciyim...alinganim...fazla duygusalim...dahaaa cooook:97:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…