kendinizde sevmediğiniz davranıs?

Çok kavga ediyorum..

Arabasını yanlış yere park edene,minibüste 50 kuruş eksik para veren muavine,haksızlık yapan kasiyere,sırasını beklemeyen kaynakçılara,yolda belde nerde olursa olsun çemkiriyorum..

Evden çıkıp da biriyle kavga etmeden eve geldiğim çok nadirdir..

Sevmiyorum bu huyumu hiç..

Hayran olduğum insan tipi, bence bu huyunu cok sevmelisin(=

Kimseye güvenemiyorum, o nedenle arkadaslık iliskilerim cok carpık

Hayran olduğum insan tipi, bence bu huyunu cok sevmelisin(=

Kimseye güvenemiyorum, o nedenle arkadaslık iliskilerim cok carpık

Ay yok canım ya çok sinir bozucu..

Her gün biriyle kavga her gün sinir bozukluğu..

Bir gün dayak yiyeceğim birinden

Haketmeyenlere gösterdiğim iyiniyetimden nefret ediyorum

Karamsarlığım,alınganlığım,kendime karşı acımasızlığım...

agresifim ,depresifim,bunalımlıyım hiç sevmiyorum bu huylarımıı (

toplumun beklentilerini, değerlendirmelerini çok takarım ve insanlara, sevgilime hatta kendime karşı çok eleştirelimdir(ilginç bir şekilde yakın arkadaşlarım bu eleştiri ringimden sorgusuz sualsiz geçer-arkadaşlarıma çok anlayışlıyım)

kafama çok takarım
her hangi biri için bişi ifade etmeyen olaylar benim icin dünyanın sonuymuş gibi üzülürüm
tabi bu çabuk geçer
ama canımı sıkmaktan başka işe yaramaz!

zaman zaman şempanze iştahlı olabiliyorum.
tam zıttı veya,, vazgeçmemecesine inat.
ne fena huy!

Olur olmadık bir anda, geçmişin korkunç kareleri gelir aklıma. Yemek yerken, film izlerken, alışverişe çıkmışken, minibüste ya da bunun gibi alakasız ya da alakasını benim çözemediğim bir anda, film şeridi gibi geçer en berbat anılar kafamdan. Hayat etrafımda aynen devam eder, insanlar da öyle... Oysa ben sabit durduğum yerde bile sabit değilim.

dengesizin tekiyim sinir oluyorum kendime. bi an ak'sam biraz sonra kara oluveririm hemen. Sinirlenince salak salak konusurum, agzima ne gelirse soylerim, karsidakinin kalbini parcalarim sonrada pisman olurum. Anormal bi insanim, eski sevgilime umut verip kacarim, diger erkeklere de ayni sekilde. dedigim gibi dengesizim...

Çok hassas ve alınganım.
En ufak bir olayı kafama çok takarım.
Kendime olan güvensizliğimde beni çok üzer.

Çok kıskancım bundan dolayı sevgilimle çok tarTıştık. sevmiyorum bu huyumu ama napim elimde değil.
Bide keşke bu kadar utangaç olmasaydım. Yakın olmadığım birisinin karşısına geçince aklımdan neler konuşuyorum ama kelimelere dökülünce kem küm. kendime çok sinir oluyorummm

ayrıca sinirlenince ağzıma ne gelirse söylüyorum.en fazla 5 dk sonrada pişman oluyorum.

Son düzenleme:
Çok hassas ve alınganım.
En ufak bir olayı kafama çok takarım.
Kendime olan güvensizliğimde beni çok üzer.

Aynen canımm..bende bu özellikleri taşıyorum. bide insanlara hemencecik inanırım keşke biraz sert olabilsem..kalbi soguk gibi duran kadınlara bayılırım...

tabiri caizse tam bir sulugözlüyüm.. olmadık her şeye ağlarım.. biri kaşını çatar ağlarım, çok kızarım güçlü görünmem gerekir ağlarım... üzülürüm ağlarım, mutlu olurum ağlarım.. hiç sevmiyorum bu özelliğimi. bir süre sonra insanlar bilerek ağladığımı ya da bu durumu kullandığımı düşünmüyorlarmı kahroluyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…