• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendinizde sevmediğiniz davranıs?

malesef karsimdaki insani kendim gibi iyi niyetli bilirim ve cok güvenirim bazen iyi niyetimle kaybederim buna sinir oluyorum ama ben bir darbe yedim bundan sonra kimseye guvenemiyorum ve malesef o darbeyi kafamdan birturlu silip atamiyorum arada bir dusunceli olurum öyle dalip giderim

Son düzenleme:
tam bir şizofrenim:27:
fazla kuşkucu ve paronayağım.aslında düşündüklerimin gerçekle alakası yok,biliyorum:77:
ama o anda öyle manyakça senaryolar yazıyorumki,sonra dönüp kendime gülüyorum:37:
ama olsun,kendimi her yönümle seviyorum:78:

Çok biriktiriyorum.:14:
Biriktirdiklerimi de bir güzel kurguluyorum.
Sanırım vakti zamanında zayıf düşmemek,günü ve anı kurtarmak adına her olay karşısında neden-sonuç ilişkisi kurup ona göre yaşadığım için bir türlü salamıyorum.:17:
Bunlar dışımdan görünenler,bir de beynimi yiyen projeler!!!
He bir de hafızamın bu kadar güçlü olmasından nefret ediyorum!:17:

yıldız tekniğe geçmek için ders çalışmam lazım ama yan gelmiş yatıyorum of of ben gelecegimi düşünüyorum ama harekete geçemiyorum bir türlü sürekli yarın yarın derken sevmedigim şu şehirden kurtulamıyorummmmm

Kötü niyetliyim!
Hem de karşımdakinin tahmin bile edemeyeceği kadar kötülükler ve pislikler barındırırım içimde!
Bana zarar verene,beni bile bile üzeni müthiş planlarla cezalandırırım.
Asla affetmem!
Affetmiş gibi göründüğümde yeniden olmadık bir yerini acıtırım!

taktım mı takmama takılıyorum.takmayı takma arkadaşım diyorum ama takıyorum yok takmayacaağım artık takmakta neymiş ?:46:

çabuk sinirleniyorum ve herşeyi kafama takıyorum özelliklede bu huyumdan nefrettttttt ediyorum ciğeri beş para etmez insanlar için kafa yormaktan kendime çok kızıyorum:47::47::47:

en kötü şeylerden birisi öfke . gerçekten çabuk öfkelenen sabırsız insanlar haklıyken haksız duruma düşebiliyo. her zaman profesyonel davranmak lazım. sakin ve sabırlı olmak lazım .

Kin ve nefret duygularıda insanı yiyip bitiren bi duygudur. Aslnda güçsüz insanların istekleridir. Bu yüzden kendimize değer verelim bırakalım başkaları ne yaparsa yapsın .

çok mutsuzum ve çok duygusalım herşeyi çok kafaya takıyorum kendimi bitiriyorum herşeyden yaşamaktan kaderimden nefret ediyorum mutsuzum mutsuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzz

Çok çabuk sinirleniyorum ve hiç bir zaman iyi bir tiyatrocu olamadım...Herşeyi insanların yüzüne söylediğim için hep kaybetmişimdir..

Back
X