- Konu Sahibi ArmutTatlisi
-
olmamıııı var tabii zemuszemus
Chevi, Theshe, Sumak, incitanemtuana, emdev; azelya, Pasaklıminiktanrıca , Çilek, Saruboceq, böle gider bu liste eklerim aklıma geldikçe...
bide beni kendine yakın görmeyip benim yakın gördüğüm Hülya var :hulya:
a.s.Duygular şelale..
Ben de yazayım; Chess, Kardelen, magiclowe, 2006model,ank06,lirik güzel,saruboceq, Ecinnili, Pasaklı, sumak, cakıl_822,katze, tuce ..daha vardı yaa :uhm:
Var tabii ya özellikle AlleGRia, liyadora, lirik güzel, pandora, ve ilder35, pasaklıminiktanrıça, burcuözge, incitanemtuana ve navb
:1hug:
pasaklı var
daha da var olabılır kaydirigubbakcemile3
en yakın kim
1.pasaklı minik tanrıça
geyiğin sultanları lady'm, pasaklı tanrıçam, cemrem, ne zamandır görünmüyor ama zemusum cloudym :asigim:
ayy seviyorum işte, ne kadar atlamamaya çalışsam da imkansız...
ayy bende yazayım şimdilik aklıma gelenleri sonra yine eklerim
ilk tanıştıklarımdan olan pırlanta, uğur böcüğüm, aslım, sipidimmm, larisa, mügecik, bana destek olan you_know, songül abla, anuşka ablm, duygusal, mutlukız, pasaklı, secl, sevgi
başka aklıma gelenler oldukça eklerim yine
Ha bu arada yakın gördüklerime sürekli birileri ekleniyor
PasaklıMinikTanrıca
O kadar çok ki ya şu var ben bir mesajında dahi yakın hissediyorum kendime..O yüzden yaz yaz bitmez
Çene doldurmuşsun topiği..Bir ara kenara kayarsan aklımıza geleni yazabiliriz
Ha bu arada..Kahvem soğudu iyi mi?
ay işte bak varan bir, asomu unutmuşum yani tanrıçamı opuyorumnanaktan :asigim:
benim yakın gördüklerim çok fazla aslında....
ama unuttuklarım illaki oluyor ek yapacak olursam
chess,kan çiçeği,depresif polyanna ,ecinnili barones,saruböceg,nilbera,songül,pasaklı minik tanrıça ve ilarzumm ekleme yapacağım çünkü yine hatırımdan kayanlar olduopuyorumnanaktan
böyle şeylerde ne yazılır bilmiyorumki allahtan kurtarıcımız smileler var:)
:asigim: :1hug: a.s. Şeniz olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
hala adımı yazmayı unutan ve beni sevdiklerine inandığım kişilere ise
alsanaalsanasmile:mymeka:klava:sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Şu hanımefendiye karşı bir sempatim var, geçer ama zamanlalaelaelaelaelae
Ha bir de MonaPisa ile essmerelda var, dilarem var..Onun yazılarını oldu bitti beğeniyorum zaten..
bir editleme
bol şekerli BolSekerim opuyorumnanaktan seni de çok seviyorum opuyorumnanaktan
office cim seni beni seveni de ben bin severim opuyorumnanaktan ben de seni seviyorum opuyorumnanaktan
:1closedeyes::dilcikar::umursamaz:alsanaalsanasmile
:kendini zorla listeye ekletenüye smile:sempatiksalakcinni
deli daha hanki listeye ekleyim, ilk listemde varsın ya gülüüüüm opuyorumnanaktan
yeni bir ekleme, kaaaar opuyorumnanaktan çok teşekkürler tatlım, ben de seni çevoluuum opuyorumnanaktan
Şenizteşekkur ederım bıdenem duygular karsılıklıhadı bu tarafa gelboshayallersmilebırlıkde taksım yapak CADIARZUsana bı nargıle ısmarlım yemek yıyek bayanssulusmiledeli daha hanki listeye ekleyim, ilk listemde varsın ya gülüüüüm opuyorumnanaktan
yeni bir ekleme, kaaaar opuyorumnanaktan çok teşekkürler tatlım, ben de seni çevoluuum opuyorumnanaktan
Hanımlar hepinize slm..... a.s.
1 senedir KK dayım ama hiç dostum yok maalesef... senağlama
Yaa benim anlamadığım nasıl tanışıyorsunuz ve dost oluyorsunuz?Gerçekten her derdinizi sıkıntınızı veya sırrınızı paylaşacak kadar yakınlaşabiliyormusunuz?Mesela bazı yerlerdede rast geldim telde görüşmeler eve davetler falan oluyormuş....
Bende isterdim sizler gibi arkadaş bulayım bütün sıkıntılarımı paylaşabileceğim birileri olsun burdada...
Ben neden 1 senedir hiç arkadaş edinemedim?Çoğu yeri takip etmeye çalışırım ama fazla yorum yazmıyorum ondanmı acaba?Ay ne bilim yada bendemi bir anormallik varki...
Hepinizin arkadaşlığı dostluğu daim olsun inş. Umarım bende sizler gibi kendime yakın göreceğim arkadaşlıklar veya dostluklar edinebilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?