Kendinize Yakın Gördüğünüz Üyeler Var Mı?

Çene doldurmuşsun topiği..Bir ara kenara kayarsan aklımıza geleni yazabiliriz

Ha bu arada..Kahvem soğudu iyi mi?

a.s.Duygular şelale..
Ben de yazayım; Chess, Kardelen, magiclowe, 2006model,ank06,lirik güzel,saruboceq, Ecinnili, Pasaklı, sumak, cakıl_822,katze, tuce ..daha vardı yaa :uhm:

Var tabii ya özellikle AlleGRia, liyadora, lirik güzel, pandora, ve ilder35, pasaklıminiktanrıça, burcuözge, incitanemtuana ve navb
:1hug:

pasaklı var

daha da var olabılır kaydirigubbakcemile3

en yakın kim
1.pasaklı minik tanrıça

geyiğin sultanları lady'm, pasaklı tanrıçam, cemrem, ne zamandır görünmüyor ama zemusum cloudym :asigim:

ayy seviyorum işte, ne kadar atlamamaya çalışsam da imkansız...

Ha bu arada yakın gördüklerime sürekli birileri ekleniyor
PasaklıMinikTanrıca

O kadar çok ki ya şu var ben bir mesajında dahi yakın hissediyorum kendime..O yüzden yaz yaz bitmez

bir çoğunuz mesajını editledim listelerini kısalttım öncelikle bunun için özür diliyorum :kedi:
bu topici tesadüfen gördüm, listenizde ismimi görmek beni çok mutlu etti
demek ki duygularım karşılıklıymış diye düşündüm
burada geçiridğim vakit malum ve ben bu vakti boşa geçirmediğim için çok mutluyum gerçekten
bu forum bana çok güzel dostlar çok güzel insanlar verdi ablalarım oldu can dostlarım oldu
ben tek tek isim yazmayacağım ama benim ismimi yazan herkese teşekkür ederim
bende sizi çok çok ama çok seviyorum emin olun Şeniz

Son düzenleme:
benim yakın gördüklerim çok fazla aslında....
ama unuttuklarım illaki oluyor ek yapacak olursam
chess,kan çiçeği,depresif polyanna ,ecinnili barones,saruböceg,nilbera,songül,pasaklı minik tanrıça,düş ve ilarzumm ekleme yapacağım çünkü yine hatırımdan kayanlar olduopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

böyle şeylerde ne yazılır bilmiyorumki allahtan kurtarıcımız smileler var:)
:asigim: :1hug: a.s. Şeniz olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

hala adımı yazmayı unutan ve beni sevdiklerine inandığım kişilere ise

alsanaalsanasmile:mymeka:klava:sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Şu hanımefendiye karşı bir sempatim var, geçer ama zamanlalaelaelaelaelae
Ha bir de MonaPisa ile essmerelda var, dilarem var..Onun yazılarını oldu bitti beğeniyorum zaten..

Şu hanımefendiye karşı bir sempatim var, geçer ama zamanlalaelaelaelaelae
Ha bir de MonaPisa ile essmerelda var, dilarem var..Onun yazılarını oldu bitti beğeniyorum zaten..

ben bulaştımmı bağışıklık kazanırsın
kalırım öylece zamanla falan geçmez
boşuna ümitlenmesempatiksalakcinni

aa canım çekti bende yazayım bayanssulusmile

depresifim pollyannam :1hug: deniz güneş Şeniz kuzum, saruboceq, navb,laale, Monapisa, çenebaz, Gülsüm Sultan, Hülya...

aklıma gelirse editlerim daha opuyorumnanaktan

bir editleme

bol şekerli BolSekerim opuyorumnanaktan seni de çok seviyorum opuyorumnanaktan

office cim seni beni seveni de ben bin severim opuyorumnanaktan ben de seni seviyorum opuyorumnanaktan

ufff eksık yazmam ınsallah..
kk da ılk canem strawberry35 dır dunyam ruhum canım kanım reelde omur boyu surcek dostum ona dıcek soz dahı bulamıyorum..olene kadar hayatında olcam ama bunu dıyım dergem ablam ardından desıbel ablam..ah eskıler ılknurum61 merdıyet ablam nerdesınız sımdı ..
mavıyesılımm ızmırden ındırım yuzunden ıstanbulu taban ettıık nuran ablam emıne ablam ah canlarım benımm ..

eylul13 dunyam ,mune abla balımm olmazsa olmazım ..elıf abla kurtarıcım :)..yesılım abla sıgıncam lıman sankı..lerenım abla seker resmen tatlı dıllı polyanam..sevgıı songul hanım derdımm var.....:=)))))))))..edam tum gun telde konsumakdan ne olcak halımız yawrım cıtosum canım benımm sekerlım bal resmen ozlemım ayy kuzum yah ..despom muhalefet dostum yuru be balım..kedıjım ah canım ah sen olmasan herdaım kıme tık tık edıcem :)..chess ay senıde cozcem ya askaldı canım huzur verıyon resmen
fatolınam taze annemız sımgem yenı gelınım musyasım tekırdaglım heram dunya tatlım
ıncıtanem bal resmen kapıcının bıtl kızı :)..kusum kısmetsız kedım ve eltısı ay nıckını unuttum yuh bana ..nazarboncugum canım poncugum nılberam azra sılam uff ve sm ay kurban olan sana kıymetlım tuce nerelerdesın sımdık ..turuncum burcu ablam...

masummasalım masaldın resmen ,serayım ah balım kaynanam benım:)..
beyzam ah kuzum nerdesın sımdık..cımcımem yerım senı ben yah
duyguegem ah kıymetlım olgun sultanım benım..
cenebazım benım şeker resmen guzellıı ıle prenses zerafetı ıle bı dunya resmen ..
kırmızı donlum ahh bıdenem meryemcım ah kuzum benımm pırlantam canım benım
merve baıkesırden geldıgınde nede guzel eglenmısdık :)..sevgılı adıvar gulkurusu sardunya zakkum
leptapım sıcak kanlı canım alyaduanın annesı oda oyle ..asla konusmakdan cekınmıycem sıckalıkları var..dılarem de kkda gordugum ama konusmadıgım sıcak kanlı bı uyedır emınım
aklıma sımdık gelenler yazmadıklarımıda sonra yazıcam..
belıttım herkesle reeldede gorustum gorusucemde olene kadar kk bana sızlerı verdıya yeter bana..gerısı fasa fıso hemen hepsı ıle gorustum canlarım kkda oluslarınız bıle sıcaklıgınızı vermenız yetıyo ınsana ..dılerım asla bozulmaz guzel dostluklarımız..

aksi,demothy,güz1,linguist,gerenimo,ayaz,crncrn sensible umarım unuttuklarım olmamıştır

:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:

Son düzenleme:
bir editleme

bol şekerli BolSekerim opuyorumnanaktan seni de çok seviyorum opuyorumnanaktan

office cim seni beni seveni de ben bin severim opuyorumnanaktan ben de seni seviyorum opuyorumnanaktan

:1closedeyes::dilcikar::umursamaz:alsanaalsanasmile
:kendini zorla listeye ekletenüye smile:sempatiksalakcinni

:1closedeyes::dilcikar::umursamaz:alsanaalsanasmile
:kendini zorla listeye ekletenüye smile:sempatiksalakcinni

deli daha hanki listeye ekleyim, ilk listemde varsın ya gülüüüüm opuyorumnanaktan

yeni bir ekleme, kaaaar opuyorumnanaktan çok teşekkürler tatlım, ben de seni çevoluuum opuyorumnanaktan

deli daha hanki listeye ekleyim, ilk listemde varsın ya gülüüüüm opuyorumnanaktan

yeni bir ekleme, kaaaar opuyorumnanaktan çok teşekkürler tatlım, ben de seni çevoluuum opuyorumnanaktan

valla mı kızz ahaha :roflol:
ne takipçiyim ama kör topal idare edin artık beni:kedi:
sınav aklımı başımdan götiriyysempatiksalakcinni
bende seni çenecimmmmopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

Şenizteşekkur ederım bıdenem duygular karsılıklıhadı bu tarafa gelboshayallersmilebırlıkde taksım yapak CADIARZUsana bı nargıle ısmarlım yemek yıyek bayanssulusmile

Hanımlar hepinize slm..... a.s.
1 senedir KK dayım ama hiç dostum yok maalesef... senağlama
Yaa benim anlamadığım nasıl tanışıyorsunuz ve dost oluyorsunuz?Gerçekten her derdinizi sıkıntınızı veya sırrınızı paylaşacak kadar yakınlaşabiliyormusunuz?Mesela bazı yerlerdede rast geldim telde görüşmeler eve davetler falan oluyormuş....
Bende isterdim sizler gibi arkadaş bulayım bütün sıkıntılarımı paylaşabileceğim birileri olsun burdada...
Ben neden 1 senedir hiç arkadaş edinemedim?Çoğu yeri takip etmeye çalışırım ama fazla yorum yazmıyorum ondanmı acaba?Ay ne bilim yada bendemi bir anormallik varki...
Hepinizin arkadaşlığı dostluğu daim olsun inş. Umarım bende sizler gibi kendime yakın göreceğim arkadaşlıklar veya dostluklar edinebilirim...

ya aslında isim isim yazmak biraz sıkıntılı bi durum o an aklınıza gelmeyen ama normalde çok ama çok değer verdiğiniz insanlar oluyor adını sizin listeniz de bulamayınca da gönlü kalabiliyor
sevdiğim çok üye var ama ben kısaca bikaç isim yazıcam
-munem ablaların ablası bitanecik tatlı dilli ablam
-libyanam o ayrıdır benim için ahiret kardeşim
-her zaman takdir ettiğim yazılarını gördüğümde asla okumadan geçmediğim keşke böyle bi ablam ya da dostum olsaydı diye iç geçirdiğim
gülsüm sultan kısaca sultanım
-sersoy'um ciğer parem zor gün dostu
-uzun bi müddet kk'dan ayrı kaldığım zaman bile msj.larıyla beni yalnız bırakmayan incitanemtuanam
-yabangülüm canım hemşerim
-barçman abla onu her gördüğümde mutlu oluyorum

Son düzenleme:

umarım sende burda güzel dostluklar kurarsın
nasıl tanışıyosunuz derken herkesin çoğunlukla takıldığı topikler var ve orda gelişen sohbetler sonunda sanal arkadaşlık gerçek bi arkadaşlığa dönüşüyo
mesela yeni tanışmış olmamıza rağmen dün hilal_im le telde konuştuk ve eminim güzel bi arkadaşlığın temelini attık tabi şu da var zaten konuşmalardan falan anlıyosun arkadaş olup olamayacağını
bence takip ettiğin konularda yorumlarda bulun sohbetlere katıl görüceksin gerisi gelir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…