Başlıkta da belirttiğim gibi kendinizi hangi kiloda iyi hissettiğinizi ve ideal kilonuzu nasıl belirlediğinizi merak ediyorum. Mesela 1.65 m boyundaki birinin, 1.70 m boyundaki birinin veyahut 1.75 m boyundaki birinin balık etli olacağı ya da fit oalcağı kilolar hakkında yorumlarınızı rica ediyorum. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.
Boyum 1.75, kendimi 60-62 kiloda falan gayet iyi hissediyorum..
Ama maalesef doğum yapmamın üstünden 3 yıl geçmesine rağmen ben 66 da takıldım kaldım...
Aslında 4-5 kilo verilmeyecek bi miktar değil tabii ama ben kendiliğinden gitmesini ummuştum çünkü bugüne dek hiç diyet yapmadım..
Ama cidden dikkat etmeyince kendiliğinden gitmiyomuş anladım...
Ben de bugün itibariyle abur cubur yemeyi falan kestim umarım 3-4 kilo veririm...
bence boyuna göre kilon çok çok iyi masallah boyun uzun çünkü çıta gibide zayıflık güzel durmuyo
bunun bir standardı olamaz bence, kas ağırlığı fazla olan insanların kiloları fazladır ama göstermezler, kas ağırlığı olması gerekenin altında olanlar da olduğundan kilolu görünebilir...
benim boyum 170, kilom 69, kas ağırlığım 28... diyetisyenim beni ilk gördüğünde 63-64 kg dir diye düşünmüş, çok şaşırmıştı asıl kilomu gördüğünde... ben 60 olmalıyım diyorum ama diyetisyen kesinlikle 64-65 diyor...
canım diyetisyenin ölçüp bize verdiği çıktıda hangisi kas ağırlığını gösteriyor?bir sürü kısaltmalar var..bi de normalde ne kadar olmalıymış kas ağırlığın
Başlıkta da belirttiğim gibi kendinizi hangi kiloda iyi hissettiğinizi ve ideal kilonuzu nasıl belirlediğinizi merak ediyorum. Mesela 1.65 m boyundaki birinin, 1.70 m boyundaki birinin veyahut 1.75 m boyundaki birinin balık etli olacağı ya da fit oalcağı kilolar hakkında yorumlarınızı rica ediyorum. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?