Kendinizi hangi kiloda daha iyi hissediyorsunuz?

Marquilla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2012
105
10
26
İstanbul
Başlıkta da belirttiğim gibi kendinizi hangi kiloda iyi hissettiğinizi ve ideal kilonuzu nasıl belirlediğinizi merak ediyorum. Mesela 1.65 m boyundaki birinin, 1.70 m boyundaki birinin veyahut 1.75 m boyundaki birinin balık etli olacağı ya da fit oalcağı kilolar hakkında yorumlarınızı rica ediyorum. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.

Boyum 1.75, kendimi 60-62 kiloda falan gayet iyi hissediyorum..
Ama maalesef doğum yapmamın üstünden 3 yıl geçmesine rağmen ben 66 da takıldım kaldım...
Aslında 4-5 kilo verilmeyecek bi miktar değil tabii ama ben kendiliğinden gitmesini ummuştum çünkü bugüne dek hiç diyet yapmadım..
Ama cidden dikkat etmeyince kendiliğinden gitmiyomuş anladım...
Ben de bugün itibariyle abur cubur yemeyi falan kestim umarım 3-4 kilo veririm...

Başlıkta da belirttiğim gibi kendinizi hangi kiloda iyi hissettiğinizi ve ideal kilonuzu nasıl belirlediğinizi merak ediyorum. Mesela 1.65 m boyundaki birinin, 1.70 m boyundaki birinin veyahut 1.75 m boyundaki birinin balık etli olacağı ya da fit oalcağı kilolar hakkında yorumlarınızı rica ediyorum. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.

boyum 162..şuan 63 kiiloyum..73 kilodan indim..hedefim 57-58 olmak..benim yüzüm ufak..iri yapılı da değilim..57 kilonun altına inince afrikalılar gibi oluyorum..üst beden kemiklerim çıkmaya başlıyo...hiç sevmiyorum o zaman kendimi..yüzümde miniminnacık oluyo..bi de yaşımı da hiç göstermiyorum zaten..bende 57 ideal..

benimde boyum 1.71 kilom 68 di dukan diyetine başladım şimdilerde 66 kiloyum ama kendimi iyi hissettiğim kilom 2 yıl önceki 56 kilo idi 1.71 e 56 az gelebilir belki size ama bende çok zayıfta durmuyor çünkü bacak boyum uzun . kıyafet giydiğinizde fazlalık çıkmıyorsa ve aynada kendini iyi hissediyorsan bence ideal kilondasın demektir tabi ki bunu da abartmamak gerek :)

boyum 166 kilom 69-70 arası idip geliyorum ama kimse inanmıyo 64-65 falan gösteriyosun diyolar yazında 65 oluyorum ozamanda 58-60 gibi diyosun diyolar sanırım kemikliyim ve etim sıkı kendimi yazın daha iyi hissediyorum 65 kilodayken ama ideal kilo 57 zaten en son orta okulda bu kilolaraydım sanırım hatta çok zayıftım kemiklerim çıkıyodu liseye basladım biraz dolmayada basladım:27: sonrada hep 63-65 arası oldum ama gayet iyiydim giydiğim kıyafetler yakışıyodu göbeğim yada fazlalıklarım çıkmıyodu yanlardan falan...yaza 57-60 arası falan olmak istiyorum 63 olsam yeter ama diyeti bırakınca mutlaka 2-3 kilo alıyorum oyüzden

Boyum 1.75, kendimi 60-62 kiloda falan gayet iyi hissediyorum..
Ama maalesef doğum yapmamın üstünden 3 yıl geçmesine rağmen ben 66 da takıldım kaldım...
Aslında 4-5 kilo verilmeyecek bi miktar değil tabii ama ben kendiliğinden gitmesini ummuştum çünkü bugüne dek hiç diyet yapmadım..
Ama cidden dikkat etmeyince kendiliğinden gitmiyomuş anladım...
Ben de bugün itibariyle abur cubur yemeyi falan kestim umarım 3-4 kilo veririm...

bence boyuna göre kilon çok çok iyi masallah boyun uzun çünkü çıta gibide zayıflık güzel durmuyo

bence boyuna göre kilon çok çok iyi masallah boyun uzun çünkü çıta gibide zayıflık güzel durmuyo

Sağol canım zaten fazlalık olan o 4 kilo dengeli dağılsa belki sorun etmicem de maalesef o dört kilo göbek ve bel çevresinde olunca can sıkıcı oluyor :(
Ama ilk kez 3 gündür hiç abur cubur yemiyorum pek ekmek de yemiyorum..Haftada bir cumartesileri kendime izin verip bir süre böyle devam etmeyi başarırsan sanırım eski halime kavuşurum..
Bir gün izin vermekle sorun olmaz di mi kızlar ?

50 kiloda kendimi super hissediyorum...ama daha o kiloya ulasmaya cok varrr :ssz:

1.62 boy ile 74 den 62 ye düştüm ama en iyi zamanlarım 58-59 olduğum zamanlardı. kim görse çok küçülmüşün daha fazla verme diyor :)

bunun bir standardı olamaz bence, kas ağırlığı fazla olan insanların kiloları fazladır ama göstermezler, kas ağırlığı olması gerekenin altında olanlar da olduğundan kilolu görünebilir...

benim boyum 170, kilom 69, kas ağırlığım 28... diyetisyenim beni ilk gördüğünde 63-64 kg dir diye düşünmüş, çok şaşırmıştı asıl kilomu gördüğünde... ben 60 olmalıyım diyorum ama diyetisyen kesinlikle 64-65 diyor...

bunun bir standardı olamaz bence, kas ağırlığı fazla olan insanların kiloları fazladır ama göstermezler, kas ağırlığı olması gerekenin altında olanlar da olduğundan kilolu görünebilir...

benim boyum 170, kilom 69, kas ağırlığım 28... diyetisyenim beni ilk gördüğünde 63-64 kg dir diye düşünmüş, çok şaşırmıştı asıl kilomu gördüğünde... ben 60 olmalıyım diyorum ama diyetisyen kesinlikle 64-65 diyor...

canım diyetisyenin ölçüp bize verdiği çıktıda hangisi kas ağırlığını gösteriyor?bir sürü kısaltmalar var..bi de normalde ne kadar olmalıymış kas ağırlığın

canım diyetisyenin ölçüp bize verdiği çıktıda hangisi kas ağırlığını gösteriyor?bir sürü kısaltmalar var..bi de normalde ne kadar olmalıymış kas ağırlığın

canım herhangi bir kısaltma olarak verilmemiş benim analizimde, iskelet kası ağırlığı(kas ağırlığı) diye yazıyor...23.2-28.3 aralığı verilmiş normal değer olarak, benim kas ağırlığım 27.9 muş... ama herkesin normal değeri farklıdır diye düşünüyorum..

kasın yağdan daha ağır olma sebebi;

Eklentiler

• $fitfat.webp
    $fitfat.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 107
  • $yağ-kas_1.webp
    $yağ-kas_1.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 97

Boyum 1.54 46'da çok mutlu hissediyorum ama 54 um malesef

Back
X