Kendinizi nasıl güçlü hissediyorsunuz?

guiding88

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
8.051
24.516
748
Güçlü olmak istiyorum evlenip boşanan çocuklu arkadaşlar tek başıniza nasıl mücadele ediyorsunuz?

Once kendine inan gerisi teferruat. Bosanmak isteme sebebini bilmiyorum ama eminim geçerli sebepleri vardir. Calismiyorsan is bulup calis. Allah yardimcin olsun

Calis para kazabamasa. Baya etkisi olacagini dusunuyorum. Duygusal boyutu ise kendine yetmek. Inanmak. Kimse den medet ummamak.
Unutmadan en önemli madde bu aslinda.
Kendinizi sevmek ve saygi duymak.

Calis para kazabamasa. Baya etkisi olacagini dusunuyorum. Duygusal boyutu ise kendine yetmek. Inanmak. Kimse den medet ummamak.
Unutmadan en önemli madde bu aslinda.
Kendinizi sevmek ve saygi duymak.
Daha boşanmadım ama çok bunaldım böyle bazen takatim kalmıyor

Hersey kafada bitiyor canim sende, kafanda bitirdigin anda hersey netlik kazaniyor ve sira onu hazmetmeye geliyor...anlicagin hersey sende bitiyor!

Güçlü hissetmek için iş sahibi olmak önemli. Benim kendimi güçlendirdigim yöntem ise hayaller. Yani bosanacakmissiniz mesela her gün boşaninca is bulup ev tutacağımi hayal ederdim evin dekorasyonunu düşünürdüm. sonra karsima cikacak kisiyi düşünürdüm kesin cok iyi anlasacagim biri cikacak vs diye hayal ederdim. Para kazanacagimi alışveriş yapacağımı suslenip gezdigimi ayy birsürü sey hayal ederim tavsiye ederim çok motive ediyor:) kendini bunları yapmaya odaklıyorsun iyi geliyor bana

Cocjgum
Çocuğun var mıydı canım? Ben evlenmeyi düşünmüyorum bi daha ama. Sanki hersey daha beter olcakmis gibime geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…