Kendinizi nasıl motive ediyorsunuz..

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.091
158
Slm kızlar.. Gerçekten bahar ayından mıdır bilmiyorum ama son zamanlarda canım çok sıkılıyor, içim daralıyor...Eşim bir pazarları evde onda da tek yaptığımız avmye gitmek, 2.5 yaşında da bi oğlum var ama benim canım sıkılıyor hayatım çok monoton,arkadaşlarımda yakındaki bir başka ilde o yüzden ayda bir görüşüyorum ha diyince olmuyor.. Uff kısacası canım sıkılıyor, siz nasıl motive oluyor hayatınızı nasıl renklendiriyorsunuz, ne yapıyorsunuz da sıkılmıyorsunuz.. Hayata karşı nasıl keyifli olabiliyor, kendinizi nasıl motive ediyorsunuz.

Boş vaktim yok, çalışıyorum, ek iş yapıyorum, okul okuyorum, hobilerim var, bazı stk'larda gönüllü üyeyim, sürekli konser, oyun, festival bileti peşinde koşuyorum. Bazı günler, bugün olduğu gibi totomun üzerine oturabilirsem şükrediyorum. Sıkılacak vakit yok.

Neden sürekli avm'ye gidiyorsunuz? Temiz hava alacağınız, çocuğunuzun koşup oynayacağı yerlere gitmek daha mantıklı değil mi?

Boş vaktim yok, çalışıyorum, ek iş yapıyorum, okul okuyorum, hobilerim var, bazı stk'larda gönüllü üyeyim, sürekli konser, oyun, festival bileti peşinde koşuyorum. Bazı günler, bugün olduğu gibi totomun üzerine oturabilirsem şükrediyorum. Sıkılacak vakit yok.

Neden sürekli avm'ye gidiyorsunuz? Temiz hava alacağınız, çocuğunuzun koşup oynayacağı yerlere gitmek daha mantıklı değil mi?
Yani evimin önünde park var hava güzel olursa parka çıkarıyorum ama dediğim gibi ben keyif almıyorum..

Haftaiçi yoğun çalıyorum.
Haftasonu evde olmak çoğu zaman beni daha çok mutlu ediyor açıkçası. Yorgunluğumu başka türlü atamıyorum.
İlla dışarı çıkacaksak deniz kıyısında yürüyüş ya da doğada piknik iyi oluyor arada bir.
En güzeli yaz bence. Bol güneş,deniz,kum en sevdiğimiz karı koca aktivitesidir.

Yani evimin önünde park var hava güzel olursa parka çıkarıyorum ama dediğim gibi ben keyif almıyorum..

Evin önündeki parktan bahsetmiyorum ben. Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama mutlaka bir orman, sahil, piknik alanı vardır. Ya da yakın yerlerde gezilecek güzel köyler, tarihi yerler vs. Her şehirde var bunlar. Çocuğu avm'nin kapalı ve pis ortamına sokmayın bence.

Çalıştığım halde her haftasonu çocuk için bile olsa avm ye gitmem yahu. Başıma ağrılar giriyor benim öyle enerji sarfiyatı yüksek olan uğultulu yerlerde. Çocuk bile aptala dönüyor orada.

Gidersek çocuğu oyun parkında 1 2 saat oyalayıp çıkarız. Biz açık havayı daha çok seviyoruz.

Avm yerine civarda güzel yerleri mekanları keşfedin gezin. Havalar ısınıyor arabanız varsa kahvaltıya yeşillik alanlara gidin salın çocuğu koştursun..

Benim bildiğim erkek milleti avm sevmezdi.

Aynen :KK48:
İşim olup da bir ikeaya gireyim desem başlıyor oflayıp puflamaya.
Ben de pek hoşlanmıyorum aslında. Labirent mantığıyla yapılmış ve basık geliyor daralıyorum. Ama bazen işim düşüyor işte..
Her gittiğimde de kalabalık bayılıyorlar valla :KK45:

Ben yaşadığım her an için şükrediyorum
Sağlıklı olduğum için
Yemek yiyebildiğim yürüdüğüm kısacası herşey için
İnanın hastane ortamında dört duvarda kalmaktansa evimde hep kalmayı dışarı cikmamayı da tercih ederdim hiç sıkılmam yani şu kısacık ömrümü sıkılmaya heba edemem:)

Aynen :KK48:
İşim olup da bir ikeaya gireyim desem başlıyor oflayıp puflamaya.
Ben de pek hoşlanmıyorum aslında. Labirent mantığıyla yapılmış ve basık geliyor daralıyorum. Ama bazen işim düşüyor işte..
Her gittiğimde de kalabalık bayılıyorlar valla :KK45:

Çok mecbursak avm'ye gitmeye açık olanları tercih ediyoruz ve imkan varsa hafta içi gidiyoruz. Pazar günü gitmek insanın kendi kendine yaptığı bir çeşit işkence bence.

Dün sahile giderken iki avm'nin önünden geçtik yüzlerce araç içeri girmeye çalışıyordu, resmen kuyruk olmuş. İnsanlar alışveriş yapmıyorlarsa ne yapıyorlar oralarda hiç anlamıyorum. Her hafta alışveriş yapmıyorlardır herhalde.

S Serenad5 bizde de 6 aylik bebek var. 20 gunluk oldugundan beri 2 gune bir cikar mahallede dolasirim bebek arabasiyla.kışın ev gezmesi seklinde gecti genelde.3 aylik oldugundan beri de bebegimle haftaici bi gun avm diger gunler mahalle park gezmesi yapariz.pazar gunu esimin izin gununde bazen evde otururuz.bazen sokak sokak yururuz bazen avm.bazen buyuk yesil parklarda dolanmak.yani imkanlariniza gore cesitlendirin.haftaici siz kendiniz de cikin cocugunuzla :)

S Serenad5 bizde de 6 aylik bebek var. 20 gunluk oldugundan beri 2 gune bir cikar mahallede dolasirim bebek arabasiyla.kışın ev gezmesi seklinde gecti genelde.3 aylik oldugundan beri de bebegimle haftaici bi gun avm diger gunler mahalle park gezmesi yapariz.pazar gunu esimin izin gununde bazen evde otururuz.bazen sokak sokak yururuz bazen avm.bazen buyuk yesil parklarda dolanmak.yani imkanlariniza gore cesitlendirin.haftaici siz kendiniz de cikin cocugunuzla :)
Evet ben pek tek çıkmıyorum.. Ama arkadaşlarımla mesafe var bayağı o yüzden gidecek yerim yok yakında..

Back
X