kendınız bu sekılde hıssedıyorsanız ınsanlarda sızı boylesınız dıye elestırmesınden korkup kendınıze cekı duzen vermek ıcın neler yaparsınız..neler sızı gaza getırır neyden baslarsınız neler yaparsınız.
kendınız bu sekılde hıssedıyorsanız ınsanlarda sızı boylesınız dıye elestırmesınden korkup kendınıze cekı duzen vermek ıcın neler yaparsınız..neler sızı gaza getırır neyden baslarsınız neler yaparsınız.
bırde su takıntım var tek basıma spora gıtmekten cekınıorum hıc boyle bır ortama gırmedım tek basıma cok cekınıyorum
46 yaşındayım, şişmanım ama pişman değilim. Dış görünüşümle var olmaktansa kişiliğimle var olmayı seçen biriyim. Şişmanlığımının tek sorunu sağlıktır. Kendimle dalga geçmeyi çok iyi bilirim. Bu yüzden çevremde bu konuda ne alay konusu oldum ne de şişmanlığım ortada konuşuldu. Kişiliğim ve kendime has karakterim her zaman ön planda olmuştur. Dış görüşünüşümle utanmadan yaşadım ve yaşıyorum. Ayrıca makyajın M'sini bilmem. Ama her zaman etrafımda insanları toplamasını bilen, iş hayatında saygınlığı olan, liderlik vasıfları ileri derecede olan biriyim. Bunları kendimi övmek için yazmıyorum. Sadece olayın dış görünüş olmadığını kişiliğin ve karakterin her zaman ön planda olduğunu anlatmak için yazdım.
Kendinize güvenin ama bu güven görüşünüşünüzle olmasın, kişiliğinizle olsun. Yani kendiniz olun yeter. Sizin dış görünüşünüzle dalga geçenler zaten insanlıktan nasibini almamışlardır. Etrafınızda bu tip insanları temizlemeniz en iyisidir. Öyle kişilerin hayatınızda yer etmesine fırsat bile vermeyin.
Eğer dış görünüşünüzü ön planda tutarsanız kendinizi antisosyal hissedersiniz. İç güzelliğinizin daha önemli olduğunu kabullenirseniz antisosyalliğinizde zaten ortadan kalkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?