Kendisi kilo veremedogi için kıskanan arkadaş 😒

Böyle biriyle bir yola çıkmamanız gerektiğini en azından anlamışsınızdır

İnsanlarla sınırınızı siz çizersiniz .
Konu içeriğiniz ;ilişkilerimde sınırlarımı koruyamıyorum minvalinden olmalıydı.

Onu bunu bilmemde sizin bir haftada 4 kilo vermeniz çok sağlıksız. Ayda 4 verseniz bir nebze diyeceğim...

Diyetine kaçamak yapıp yerse mutlu olurum o bozuyor ben iyi gidiyorum diye, ne fenayım

Ben normal kiloda çıktım da hedef kiloma 8 kilo vardı, eşim de I.obez e yakın çıkmıştı üç hafta önce.

Bugün kontrole gittik, ben üç kilo vermişim üç haftada 58,5 olmuşum
33 yaşındayım, metabolizma yaşım 29dan 22ye inmiş aşırı mutlu oldum sonuçtan. Çünkü çok fazla kaçamak yapmıştım sonuçları almadan da söylemedim, baktım sonuçlar iyi o zaman itiraf ettim

Ama hala eşime gıcığım o artık koruma diyetine geçti ve yağ oranı bana göre epey az

Erkeklerin genetik olarak öyle aslında
Sporcuysa kaslıdır zaten
Belkide kasların ağırlığıyla obez görünüyordur
Benim eşimde öyle kas ağırlığıda var 20 kilo fazlası varsa 30 gibi duruyor
Kadınlarda ağır spor olmadığından kasta olmuyor yağ depolamaya daha meyilli oluyor
Ahhh keşke bende kaslansam valla korkuyorum spor yapmaya

Vücudunuz da ödeminiz çok fazla ise o yüzden de 1 hafta gibi kısa bir sürede 4 kg vermiş olabilirsiniz.

Arkadaşınıza da çok fazla kulak asıp ciddiye almayın, gerilecek bir şey yok

Ben siskoyum agauah en azindan oyle hissediyorum ve derlerdi inanmazdim.. ciddi ciddi yas gectikce metabolizma yavasliyormus ya da ben herseyi bos verdim yiyorum cunku mutlu oluyorum
Bende yaaa yedikçe mutlu oluyorum daha çok yiyorum böyle bir döngü içerisindeyim ama dur demek lazım dikkat etmeye başladım inşallah gçeen seneki kilom inerim

Çabuk gelen çabuk gider umut fakirin ekmeğidir

Bende yaaa yedikçe mutlu oluyorum daha çok yiyorum böyle bir döngü içerisindeyim ama dur demek lazım dikkat etmeye başladım inşallah gçeen seneki kilom inerim

Çabuk gelen çabuk gider umut fakirin ekmeğidir
Cabuk geliyo ama cabuk gitmiyi bence verirken gram gram alirken kilo kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…