Kendisi pko olup eşinde sperm sorunu olanlar

benim eşimin az sprm sorunu vardı kendimin de pko allaha şükür 13 haftalık hamilileyim allah isteyen herkeze nasip etsin amin

bende pkoluyum eşiminde hareketli spermi az. mikroenjeksiyonla hamile kaldım ama maalesef 6 haftalıkken düştü bebeğim. şimdi yeniden başlamayı düşünüyoruz tedaviye ama bu yeni yasa çok kafamızı karıştırdı acaba değişirmi beklesekmi yoksa başlasakmı blemiyoruz bi yandanda yaş geçiyor offfffffff offfffffff. ne illet bişeymiş bu pko

Son düzenleme:
bende de pko var ama eşimde sorun yoktu (dondurulmuş ile ikizlere hamileyim)
bende pkolu olduğum için yumoş toplamadan sonra ohss olunca transferim ertelendi...ilk adetle ilk dondurulmuşlarla hamile kaldım......darısı isteyen herkesin başına.....

Arkadaşlar benim de kendimi bildim bileli PCOS'um var, bebe kiçin uğraşmaya başladığımızda öğrendik ki eşimin şiddetli sperm eksikliği varmış. Şekil ve hız da çok düşüktü. Bu iki soruna rağmen çok kaliteli embriyolar elde ettik. ılk denememizde şanssızlık oldu, tutmadı ama dondurulmuşlar ile başarılı sonuç aldık. Çok şükür şimdi 6 haftalık hamileyim. Hiç merak etmeyin, bütün sorunları tek tek çözüyorlar. Sadece rahat olun ve iyi bir merkeze kendinizi teslim edin.

Arkadaşlar benim de kendimi bildim bileli PCOS'um var, bebe kiçin uğraşmaya başladığımızda öğrendik ki eşimin şiddetli sperm eksikliği varmış. Şekil ve hız da çok düşüktü. Bu iki soruna rağmen çok kaliteli embriyolar elde ettik. İlk denememizde şanssızlık oldu, tutmadı ama dondurulmuşlar ile başarılı sonuç aldık. Çok şükür şimdi 6 haftalık hamileyim. Hiç merak etmeyin, bütün sorunları tek tek çözüyorlar. Sadece rahat olun ve iyi bir merkeze kendinizi teslim edin.

canım gözünüz aydın allah kucağınıza almayıda nasip etsin hangi merkeze gitmiştiniz sakıncası yoksa yazarmısın..

ben pkoluyum eşimdede morfoloji %2, sayısı 15 milyon, %5 ileri hareketli, %50 hareketsiz....canım çok sıkkın direk mikroenjeksiyonmu denememizlazım sizce

canım gözünüz aydın allah kucağınıza almayıda nasip etsin hangi merkeze gitmiştiniz sakıncası yoksa yazarmısın..

Çok teşekkür ederim canım, darısı isteyen herkesin başına inşallah.... Biz İstanbul'da Alman Hastanesi'ne gitmiştik. Alman Hastanesi'ni seçmekteki sebebim hem üroloğunun ve embriyoloğunun bir de laboratuarının çok kaliteli olmasıydı. Benim PCO ilaç ile tedaviye cevap veriyordu. Bize sperm sayısını ve kalitesini artırmak için hiçbir şey önermediler, mikroenjeksiyon için gerekli miktarda spermi biz zaten buluyoruz dediler. Ben yine de faydası olsun diye vitamin içirdim eşime. Doktorumuz eşime "bir faydası yok ama bırak birşeylerle uğraştığını düşünsün, yutuver ilaçları" demiş:))) Erkek infertilitesine de pco'ya da doktorlar ufak sorun gözü ile bakıyorlar. İkisini de aşmak mümkün. Doktorum gebelik takibi için gittiğimde bana "tüp bebek ile hamile kalmış olabilirsin ama sen normal bir gebesin. Sadece senin ve eşinin yumurtalıklarında problem vardı, şimdi biz yumurtalıkları da sorunlarını da aştık" dedi. Her ikisine de müdahale edip sağlıklı gebelik oluşturabiliyorlar. Tüp bebek çiftleri içinde şanslılar arasında bile sayılabiliriz yani.

Kızlar bende de pco var. 1 yıl önce yumurta takibine başladık doktorla. Klomen, çatlatmaiğnesi vs. Olmayınca eşim doktora gitti. Onda ileri düzeyde sizde oldugu gibi hareketsizlik, azlık, morfoloji sorunu falan hepsi cıktı. Azalma da vardı. Tek tedavi yöntemi mikro enjeksiyon dediler. Ve ilk denememizi vakit kaybetmeden anatolia tüp bebek merkezinde bülent tıraş ile mart ayında yaptık. Rabbime şükürler olsun transferden sonra 8. gün pozitifi evde gördüm. Sonra kanda da çıktı. Keseyi görmeye bu hafta sonu gidecez. ınş. herşey yolunda gider. Sizin de gönlünüzce olsun hersey..

perfinya sen normal yollardanmı hamile kaldın yoksa tedaviylemi?

canım ben tedavi ile hamile kaldım mikro yöntemi ile florance nigtgel emre karatekelioğlu iyi bir doktor pko dada çok dikkatli davrandı adım adım inci gibi işledi tedavimi su toplamadan halletik şükür tavsiye edrim

herkese merhaba bende pco hastasıyım ve eşimin değerleri biraz düşük 5 yıldır evliyiz ve çocuğumuz olmadı önümüzdeki hafta ankara maya da lucrin tedavisiyle tüp bebeğe başlayacaz. Kızlar çok korkuyorum şansımız yüksek mi bilmiyorum pco hastalarında bebeğin tutunma şansı düşük mü yoksa ben mi yanlış biliyorum aslında böyle şeylere kafamı takmamam lazım desteğinize ihtiyacım var!

merhaba arkadaşlar. hamile kalan arkadaşları okuyunca çok sevindim yaa. bizede ümit oldıunuz kızlar. bende 2 kez aşılama oldum pko var eşimdede sperm 8 milyon şimdi adana daki ankara tüp bebek merkezinde tüp bebek için çalışıyoruuz dua edn b,zede. allah burdaki herkese bebişler ihsan etsinnn amiiin...

benim eşimdede sperm sorunu var ve bendede pkos var 2.denememizde şükürler olsun hamile kaldım 17 haftalık hamileiym...

Ben de pkos hastasıyım eşimde de hareket ve morfolojik problemler var .Biz ilk tüp bebek denememizi şubatta yaptı çok iyi kalitede iki embryo transfer edildi ama olmadı temmuzda tekrar şansımızı deniycez hayırlısı bakalım Allah yardımcımız olsun.

Ben de pkos hastasıyım eşimde de hareket ve morfolojik problemler var .Biz ilk tüp bebek denememizi şubatta yaptı çok iyi kalitede iki embryo transfer edildi ama olmadı temmuzda tekrar şansımızı deniycez hayırlısı bakalım Allah yardımcımız olsun.

inşlh cnm yaaaa.
iinşlh olur bu ke..... hangi hastanede yapturuyorsun??

inşlh cnm yaaaa.
iinşlh olur bu ke..... hangi hastanede yapturuyorsun??

İlk denemeyi medikal parkta serkan oralla yapmıştık yine onunla deniycem sanırım ama emin de değilim her şey bu kadar iyiyken negatif olması açıkçası aklımda transferle ilgili soru işaretleri bıraktı birde doktorum çok genç acaba tecrübeli biri olsa daha mı iyi olurdu diye düşünüyorum . Ama çok iyi bir insan konuşkan ilgili güler yüzlü bakalım iki ayım daha var.

Back
X