Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim eşimin az sprm sorunu vardı kendimin de pko allaha şükür 13 haftalık hamilileyim allah isteyen herkeze nasip etsin amin
Arkadaşlar benim de kendimi bildim bileli PCOS'um var, bebe kiçin uğraşmaya başladığımızda öğrendik ki eşimin şiddetli sperm eksikliği varmış. Şekil ve hız da çok düşüktü. Bu iki soruna rağmen çok kaliteli embriyolar elde ettik. İlk denememizde şanssızlık oldu, tutmadı ama dondurulmuşlar ile başarılı sonuç aldık. Çok şükür şimdi 6 haftalık hamileyim. Hiç merak etmeyin, bütün sorunları tek tek çözüyorlar. Sadece rahat olun ve iyi bir merkeze kendinizi teslim edin.
canım gözünüz aydın allah kucağınıza almayıda nasip etsin hangi merkeze gitmiştiniz sakıncası yoksa yazarmısın..
perfinya sen normal yollardanmı hamile kaldın yoksa tedaviylemi?
benim eşimdede sperm sorunu var ve bendede pkos var 2.denememizde şükürler olsun hamile kaldım 17 haftalık hamileiym...
maşallah allah kavuştursun bebeğine
Ben de pkos hastasıyım eşimde de hareket ve morfolojik problemler var .Biz ilk tüp bebek denememizi şubatta yaptı çok iyi kalitede iki embryo transfer edildi ama olmadı temmuzda tekrar şansımızı deniycez hayırlısı bakalım Allah yardımcımız olsun.
inşlh cnm yaaaa.
iinşlh olur bu ke..... hangi hastanede yapturuyorsun??