Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kendisini çok seviyorum ama çoğu kez beni üzüyor...
ya işte çok çok bencil... mesela bugün sabah ben çalışıyordum bana dedi ki evden çıkarken bişey yeme beraber yeriz diye ben de tamam dedim sonra aradım nerdesin diye bana demez mi ben yedim boşver başka zamana artık diye... hani bu küçük birşey yani yemek te değil benim gözüm ben de yerim yani söylerim ofise getirirler o sorun değil ama düşünmesi önemli... mesela birşeyler almak için mağazaları dolaşıyor insan bi der ki nişanlıma da alayım birşeyler diye ama yok hiçbirşey yok... ha bir de ben onun ikinci eşi olacağım inşallah yani benden önce bir evlilik yapmış bitmiş mesela ben birşeyler için heyecanlanıyorum o heyecanlanmıyor... nasılsa hallederiz diyor geçiyor... off ya bıktım yani ben gelinlikler bakıyorum şunu yapıyorum bunu yapıyorum nasıl diyorum iyi deyip geçiyor... yani hiç ama hiç heyecanlanmıyor aaa bak şunu da yapalım falan yok yani... ya ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum... kendisini çok seviyorum ama çoğu kez beni üzüyor... herhalde bunu fark etmiyor ama nasıl fark ettireceğimi de bilmiyorum... kayınvalidem onunla sürekli konuşuyor böyle yapma şöyle yapma bak olmaz gibi ama onu da dinlemiyor... dert büyük kızlar ama çözümünü bilmiyorum