bu yaz kız kardeşim bende idi.gezmeye çıktık.o günde kocasının doğum günü idi.gezerken çiçekçi görünce jest yapmak istedi,işyerine çiçek göndereyim dedi.kardeşim spor giyimli yanında ben de sade giyimliyim.girdik,internetten sipariş vermek istiyorum,dedi.bize şöyle bir baktı biz de pahalıdır,dedi.ilgilenmedi.kızkardeşim köpürdü zorla çıkarttım diarı.bizi beğenmedi haspam.halbuki kız kardeşimin durumu gayet iyidir.
böyle dengesizler çok maalesef
Ayakkabıyı en az 5 sene giyebilseydin bariaynısının bir benzeri benim başıma geldi ablaama bir fark ben sadece o kasiyeri oraya gömmek için parayı basıp maaşımın yarısına ayakkabı aldım kasiyeri gömdüm ama ayın gerisinde de kendimi kesiyordum
aynısının bir benzeri benim başıma geldi ablaama bir fark ben sadece o kasiyeri oraya gömmek için parayı basıp maaşımın yarısına ayakkabı aldım kasiyeri gömdüm ama ayın gerisinde de kendimi kesiyordum
aynısının bir benzeri benim başıma geldi ablaama bir fark ben sadece o kasiyeri oraya gömmek için parayı basıp maaşımın yarısına ayakkabı aldım kasiyeri gömdüm ama ayın gerisinde de kendimi kesiyordum
Ayakkabıyı en az 5 sene giyebilseydin barialtları eriyince taban yaptırıp yeniden değerlendirseydin, maaşın yarısı gitmiş
benimde başıma gelmiştidaha vahimi hatta ev alıcaktım emlakçı yaptı bana bu muameleyi senin paran yetmez diye göstermedi evi.
ayyyy iyi ki ona denk gelmedim ben tefeciden borç alır o evi alırdım
ay banada oldu o :),emlakçılar sana gelemz o daire,nıye dedım,gücün yetmez,bu arada çok şıkımdır hanı,benimde başıma gelmiştidaha vahimi hatta ev alıcaktım emlakçı yaptı bana bu muameleyi senin paran yetmez diye göstermedi evi.
Fakir ama gururlu kız ofişayyyy iyi ki ona denk gelmedim ben tefeciden borç alır o evi alırdım
benim ablamda durumu gayet iyidir...çok fakir göstermiş kendini ev alırken...tabu dairesinde EVİ SATAN,emlakçıyı yumrukladı...bu kadında para varmış niye durum yok dedin ..diyebenimde başıma gelmiştidaha vahimi hatta ev alıcaktım emlakçı yaptı bana bu muameleyi senin paran yetmez diye göstermedi evi.
2001 senesinde aldım hala kutuda saklıyorum abla kısmetse düğünde gelinime takacam o ayakkabıyı
ben prensip olarak nakit taşımıyorum, maaş kartımla keserim dilini
zaten tezgahtarlarsan saygı görmek için full fön makyaj parfüm ve toplukluyla gezmek zorundasın
rahat spor giyinip makyajlı fönlü değilseniz, hadi ablacım hadi bekleme yapma bile diyebilirler
2001 senesinde aldım hala kutuda saklıyorum abla kısmetse düğünde gelinime takacam o ayakkabıyı
Bana genelde iyi tezgahtarlar denk geliyor onlar da genelde avm' dekiler oluyor benim de normal esnaflarla ve oralarda çalışanlarla aram pek hoş değildir mesela esnaflar daha da burnundan kıl aldırmayan yüksekten bakanlar oluyor genelde . Mesela bayramdan önce yeğenime düğün hediyesi almak için bi gaflette bulunup kuyumcu esnafına gittim zaten giyimim de spor gözümde de gözlüğüm makyaj yok paramın çıkışmayacağını vs. sandı Bu böyle kem küm sen alamazsın tripleri uyuz oldum ben de bastım çıktım avm'deki kurumsal mağazadan kazık yiyerek aldım ama ne yapayım o burnu büyük paçoz adamdan alacağıma giderim kazık yerim daha iyi o kazanacağına hiç değilse öfleyip pöflemeyen garanti veren yer kazansı
Hahahhahha deli
Benim annem de öyle. Gider pahalı pahalı şeyler alır, kutularda saklar, kullanmaz, giymez eskimesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?