sinir etti beni adam. Sonra da diyorlar ki niye gidip avmden alıyorsunuzesnaf kazansın diye iyi davransınlar en azından yüksekten bakmasınlar ben de esnaftan alışverişyapayım yani. Bu arada akrabalarımın çoğu esnaf şimdi esnaf eşleri kızmasın bu söylediklerim başta benim akrabalarım için geçerli meselaay kuyumcular en kötüsü zaten, bi bunlar zengin
Misal Acunda çok zengin ama başka ülkeye gitse kimseyi inandırmaz hep şort-tişört-terlik takılıyor
kim der bu adam milyoner
O paraları geri istemiş midir acaba. :))
aynen bende kıyamam videoyu izlerken içimden gitti paralar şimdi kaybolan olmuştur diye geçirdimBen olsam tek tek toplarim neden cunku ruhum fakir
Bayram icin ayakkabiciya girdim .Abla onlar sana yaramaz deri değiller şu taraftan al didi .
Anam noluyoz hönk didim.
Ben tezgahtar ve elemanların bana canım diye hitap etmesine uyuzum
nereden canın oluyorum senin pardon diyesim geliyor
birgün ben kıyafet deniyorum kız gelmiş bana canım abini çağırayım da oda baksın mı nasıl olmuş dedi
bende ne münasebet abim değil eşim o benim dedim rengi attı kızın bayağı sinirlendim
vıcık vıcık tavırlar
canımdan hoşlanmıyorum hanımefendi desinleray ne var genç görüyolar işte, bana abla diyorlar, vay ben nerelere gidem
süslü kokona olsam hanımefendi derlerdi ama
Bayram icin ayakkabiciya girdim .Abla onlar sana yaramaz deri değiller şu taraftan al didi .
Anam noluyoz hönk didim.
haydi rast gele gelişmeleri yaz buradanşuan avm ye gidiyorum, makyaj yaptım bu haber yüzünden
Ofis ve sare kopardıniz beni hala gülüyorum
Bu konu fasfakir olduğumu yüzüme yüzüme vurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?