- Konu Sahibi pink_panther
Mrb nişanlım ailesine çok düşkün birisi. Onlarda ataya saygı çok önemlidir. Bende zaten elimden geldiğince saygılı davranacağımı düşünüyorum. Ama aramızda kültür farklılıkları var. Ben gayet serbest bir şekilde yetiştim. Onlarda biraz tersi bir durum söz konusu. Mesela örnek vermem gerekecekse biz ailece yemeklerimizi masada ayrı tabaklarda yeriz. Onlar ise tek bir tabaktan herkes yer. Ben o şekilde yiyebileceğimi hiç sanmıyorum. Onlara gittiğim zaman orda yemek yediğim zaman kendime ayrı katmak zorunda olacağım ve dolaysıyla tepki toplayacağım. ne yapabilirim_??
Birde nişanlım evlenir evlenmez ramazana giriyoruz ve ramazanı ailesinin yanında geçirmemizi istiyor. En az 1 hafta kalırız diyor ama duyduğuma göre annesi ramazanı tamamen onlarda geçirmemizi istiyor. Bense kesnlikle başka evde yatamcağmı rahat edemyceğimi söylesemde nişanlım ısrar ediyor. Ben ev işi, yemek nedir bilmem. Onlarda kaldığım zaman eminim hoş olmycak. Ve en önemlisi rahat edemiycem. İnanın öyle moralim bozukki ne yapmalıyım bi türlü anlayamadım
Birde nişanlım evlenir evlenmez ramazana giriyoruz ve ramazanı ailesinin yanında geçirmemizi istiyor. En az 1 hafta kalırız diyor ama duyduğuma göre annesi ramazanı tamamen onlarda geçirmemizi istiyor. Bense kesnlikle başka evde yatamcağmı rahat edemyceğimi söylesemde nişanlım ısrar ediyor. Ben ev işi, yemek nedir bilmem. Onlarda kaldığım zaman eminim hoş olmycak. Ve en önemlisi rahat edemiycem. İnanın öyle moralim bozukki ne yapmalıyım bi türlü anlayamadım