- 23 Aralık 2014
- 1.104
- 1.908
- 133
- Konu Sahibi jane eyre_
Merhaba kızlar,daha önce konu açmıştım eşimle olan tartışmalarımızda onun sakin kalırken benim vurma eylemine başvurduğumu vs burdan aldığım fikirlerle de bireysel terapiyle beraber ilaç kullanarak çok şükür bu olaylara son verdim,eşimle tartışmalarımız çok daha az olmaya başladı.Ama şöyle bir sorun var ki yine daha önce bahsetmiştim bazı sebeplerden dolayı eşim ablamın eşiyle konuşmuyor ablamla da iletişimi yok denecek kadar az.Ben bunu bir türlü aşamıyorum, çünkü devamlı karşıma çıkıyor, bayramda bir araya gelemedik mesela ablamla ya da kuzenlerde toplanıldı biz gitmedik vs. Bu beni o kadar rahatsız ediyor ki eşimle ağız dalaşına bile girsek aklıma bu sorunlar geliyor ve ona yansıtıyorum olayı büyüyebiliyor.Eşim bu konuda katı asla aynı ortama girmem diyor.Bakıyorum da daha önce açtığım konuların neredeyse hepsinde bu mevzu var, doktor takıntı gibi olmuş dedi.Bazen durduk yere benim ailemle olan ilişkime zarar veriyor diye bile içten içe eşime bileniyorum. Bu mevzudan kendi kendime sorun yaratıp duruyorum, bu konuda ne terapi ne ilaç fayda etmedi ne yapacağım bilmiyorum.