kendiyle sorunlu ' nun tombiş günlüğü :(

-lotus-

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
7.335
14.156
298
Merhaba arkadaşlar:3: Ben de zayıflama serüvenine katılmış bulunuyorum sizinle birlikte:9:
Yaşım 19, öğrenciyim. boyum 1.60 kilo ise 65 :5:
Bundan iki hafta önce 26 martta diyete başladım. Hem rahatsız hissediyordum hem de biri ile kavga ederken bana sen ne ile tartılıyorsun dedi :5: Yani bana şişko dediiiii :47:
Diyete başlarken korkudan tartılamadım bile. Dün tartıldım iki hafta geçti korkunç bir rakam çıkacak şimdi diyerekten. 65 kilo çıktım. Eh buna da şükür dedim ben 70 leri felan bekliyordum çünkü.
Şu anki kısa hedefim 5 kilo vermek 60 olalım önce sonra motive olup devamını getiririm inşallah :9:
Benim kilo almamın sebebi hareketsizlik ve kola and cips ikilisi :17:
Her yere giderken araç kullanmak, evde süreki oturmak yatmak vs. Kısacası tembelim. Sürekli abur cubur yemek 10 kilo fazlalık biriktirmeme neden oldu anlayacağınız :30:
Neyse sözü fazla uzatmaya gerek yok :8: gelelim bugün ki yediklerime.

sabah ==> Yarım yağlı sütle beraber special k kırmızı meyveli .
öğlen ==>1 tabak karnıbahar yemeği , 2.5 kaşık yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği.
ara öğün ==>1 adet elma ( birazdan yiyeceğim.)

Akşam ne yiyeceğime karar veremedim. 1.5 litre kadar su içtim ve bugün 1 saat kadar yürüdüm. Ayrıca 15-20 dk kadar da dans ettim.
Şimdilik bu kadarrr :8::8: hepimize zayıf günlerrr:3:

Merhaba arkadaşlar:3: Ben de zayıflama serüvenine katılmış bulunuyorum sizinle birlikte:9:
Yaşım 19, öğrenciyim. boyum 1.60 kilo ise 65 :5:
Bundan iki hafta önce 26 martta diyete başladım. Hem rahatsız hissediyordum hem de biri ile kavga ederken bana sen ne ile tartılıyorsun dedi :5: Yani bana şişko dediiiii :47:
Diyete başlarken korkudan tartılamadım bile. Dün tartıldım iki hafta geçti korkunç bir rakam çıkacak şimdi diyerekten. 65 kilo çıktım. Eh buna da şükür dedim ben 70 leri felan bekliyordum çünkü.
Şu anki kısa hedefim 5 kilo vermek 60 olalım önce sonra motive olup devamını getiririm inşallah :9:
Benim kilo almamın sebebi hareketsizlik ve kola and cips ikilisi :17:
Her yere giderken araç kullanmak, evde süreki oturmak yatmak vs. Kısacası tembelim. Sürekli abur cubur yemek 10 kilo fazlalık biriktirmeme neden oldu anlayacağınız :30:
Neyse sözü fazla uzatmaya gerek yok :8: gelelim bugün ki yediklerime.

sabah ==> Yarım yağlı sütle beraber special k kırmızı meyveli .
öğlen ==>1 tabak karnıbahar yemeği , 2.5 kaşık yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği.
ara öğün ==>1 adet elma ( birazdan yiyeceğim.)

Akşam ne yiyeceğime karar veremedim. 1.5 litre kadar su içtim ve bugün 1 saat kadar yürüdüm. Ayrıca 15-20 dk kadar da dans ettim.
Şimdilik bu kadarrr :8::8: hepimize zayıf günlerrr:3:

merhaba canım bu şekilde devam edersen kısa sürede kilo verirsin merak etme. Bende diyetteyim sabah çorba içtim öğlen bir iki tane çizi ve biraz önce yoğurt yedim

merhaba canım bu şekilde devam edersen kısa sürede kilo verirsin merak etme. Bende diyetteyim sabah çorba içtim öğlen bir iki tane çizi ve biraz önce yoğurt yedim

Kolay gelsin canım. Ama domates, salatalık, biraz peynir kepek ekmeği vs. ile olan kahvaltı daha iyi olur bence çorba yerine. Ya da seviyorsan nesfit ya da special k gibi şeyler de olabilir. Bu arada abur cubur yememeye dikkat et çizi felan da abur cubur sınıfına giriyor biliyorsun. :8:

akşam için de şunları yedim :
akşam ==> tavada yapılmış derisiz tavuk, 1 adet haşlanmış patates, ve salata :40: 1 dilim de kepek ekmek :56:

akşam için de şunları yedim :
akşam ==> tavada yapılmış derisiz tavuk, 1 adet haşlanmış patates, ve salata :40: 1 dilim de kepek ekmek :56:

Bende sabahtan beri zayıflama başlıklarını gezip okuyırum.Bende 68.5 kiloyum.Ben abur cubur ve ekmekten kilo alıyorum.Şiddetle zayıflamak istiyorum.Ama metabozlızmam yavaş çok zor kilo veiyorum

Bende sabahtan beri zayıflama başlıklarını gezip okuyırum.Bende 68.5 kiloyum.Ben abur cubur ve ekmekten kilo alıyorum.Şiddetle zayıflamak istiyorum.Ama metabozlızmam yavaş çok zor kilo veiyorum

Aynen canım yaa :5: kolayca alıyoruz vermeye gelince uğraş durr :47:
Ama 2 haftadır diyeti bozmadım. Arada bir gözüm dönüyor ama tutuyorum kendimi bakalım ne olacak :8:

bugün ;
sabah ==> 1 kase special k yarım yağlı sütle beraber
öğlen ==>2 adet köfte 1 kase sebze çorbası ve biraz patates püresi
ara öğün==> geç kaldım ancak eve gelebildim bir salatalık yiyeceğim :26:

akşama henüz karar veremedim :8:

akşam için de şunları yedim ==> bir tabak karnıbahar yemeği , 1 kase mercimek çorbası, 1 dilim kepek ekmeği:56:

belki 1 saat sonra havuç yiyebilirim :56:

meraba canım günlüğün hayırlı olsun :) benim durumum da senle hemen hemen aynı boy 1.63 kilo 66 ve benim de öncelikli hedefim hazirana hadar
60 kilo olmak :) öğünlerin güzelmiş bu şekilde devam edersen kolayca verirsin cnm :)

meraba canım günlüğün hayırlı olsun :) benim durumum da senle hemen hemen aynı boy 1.63 kilo 66 ve benim de öncelikli hedefim hazirana hadar
60 kilo olmak :) öğünlerin güzelmiş bu şekilde devam edersen kolayca verirsin cnm :)

Sağol canım.Demek hedeflerimiz aynıymış :9:
İnşallah kolayca veririz :8: gitsin kilolarrrr :36:

Bugün sabah ==> 1 kase special k yarım yağlı sütle beraber
öğlen==> patlıcan musakka cacık bir dilim ekmek
ara öğün== 1 adet havuç:40:

akşam yemeğim 1 tabak türlü, 1 kase cacık ve 1 dilim kepek ekmeği :56:

meyve yiyebilirim belki

günlüğün hayırlı olsun :) gayet güzel gidiyorsun tez zamanda kurtulursun inşallah kilolarından :D

merak etme iyi gidiyosun böyle gidersen verirsin canım ya ben de 2 kiloyu 2 haftada verdim biraz sabırlı ol :)
bide sabah aç karnına tartılıyorsun değil mi

evettt :5: sabah aç kanrına tartılıyorum:5: 3 gündür hiç fark yok. Delireceğim :14:

evettt :5: sabah aç kanrına tartılıyorum:5: 3 gündür hiç fark yok. Delireceğim :14:

sana tavsiyem haftada bir tartıl canım ben başladığım hafta hiç tartılmadım hatta 1 hafta da değil 2. haftada tartıldım ve 2 kilo gitmişti :)
bence sen de bugünden itibaren 1 haftanın dolmasını bekle merak etme vericeksin :)

sana tavsiyem haftada bir tartıl canım ben başladığım hafta hiç tartılmadım hatta 1 hafta da değil 2. haftada tartıldım ve 2 kilo gitmişti :)
bence sen de bugünden itibaren 1 haftanın dolmasını bekle merak etme vericeksin :)

Öyle mi diyorsun :43: Acayip moralim bozuldu. Çok mu yiyorum kızlar ondan mı veremiyorum:50:

Öyle mi diyorsun :43: Acayip moralim bozuldu. Çok mu yiyorum kızlar ondan mı veremiyorum:50:

hayır canım çok yemiyosun ama sabah special k yerine ekmeği domatesi salatalığı peyniriyle haşlanmış yumurtasıyla güzel bi kahvaltı yapmalısın
tabii abartmadan.. diyette kahvaltı çok önemli biliyosun bide akşam ekmek hiç yemesen ve gün içinde bol su içsen tamamdır :)

Back
X