- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.156
- 298
Merhaba arkadaşlar
Ben de zayıflama serüvenine katılmış bulunuyorum sizinle birlikte
Yaşım 19, öğrenciyim. boyum 1.60 kilo ise 65
Bundan iki hafta önce 26 martta diyete başladım. Hem rahatsız hissediyordum hem de biri ile kavga ederken bana sen ne ile tartılıyorsun dedi
Yani bana şişko dediiiii 
Diyete başlarken korkudan tartılamadım bile. Dün tartıldım iki hafta geçti korkunç bir rakam çıkacak şimdi diyerekten. 65 kilo çıktım. Eh buna da şükür dedim ben 70 leri felan bekliyordum çünkü.
Şu anki kısa hedefim 5 kilo vermek 60 olalım önce sonra motive olup devamını getiririm inşallah
Benim kilo almamın sebebi hareketsizlik ve kola and cips ikilisi
Her yere giderken araç kullanmak, evde süreki oturmak yatmak vs. Kısacası tembelim. Sürekli abur cubur yemek 10 kilo fazlalık biriktirmeme neden oldu anlayacağınız
Neyse sözü fazla uzatmaya gerek yok
gelelim bugün ki yediklerime.
sabah ==> Yarım yağlı sütle beraber special k kırmızı meyveli .
öğlen ==>1 tabak karnıbahar yemeği , 2.5 kaşık yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği.
ara öğün ==>1 adet elma ( birazdan yiyeceğim.)
Akşam ne yiyeceğime karar veremedim. 1.5 litre kadar su içtim ve bugün 1 saat kadar yürüdüm. Ayrıca 15-20 dk kadar da dans ettim.
Şimdilik bu kadarrr
hepimize zayıf günlerrr

Yaşım 19, öğrenciyim. boyum 1.60 kilo ise 65

Bundan iki hafta önce 26 martta diyete başladım. Hem rahatsız hissediyordum hem de biri ile kavga ederken bana sen ne ile tartılıyorsun dedi

Diyete başlarken korkudan tartılamadım bile. Dün tartıldım iki hafta geçti korkunç bir rakam çıkacak şimdi diyerekten. 65 kilo çıktım. Eh buna da şükür dedim ben 70 leri felan bekliyordum çünkü.
Şu anki kısa hedefim 5 kilo vermek 60 olalım önce sonra motive olup devamını getiririm inşallah

Benim kilo almamın sebebi hareketsizlik ve kola and cips ikilisi

Her yere giderken araç kullanmak, evde süreki oturmak yatmak vs. Kısacası tembelim. Sürekli abur cubur yemek 10 kilo fazlalık biriktirmeme neden oldu anlayacağınız

Neyse sözü fazla uzatmaya gerek yok

sabah ==> Yarım yağlı sütle beraber special k kırmızı meyveli .
öğlen ==>1 tabak karnıbahar yemeği , 2.5 kaşık yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği.
ara öğün ==>1 adet elma ( birazdan yiyeceğim.)
Akşam ne yiyeceğime karar veremedim. 1.5 litre kadar su içtim ve bugün 1 saat kadar yürüdüm. Ayrıca 15-20 dk kadar da dans ettim.
Şimdilik bu kadarrr