kendiyle sorunlu ' nun tombiş günlüğü :(

hayır canım çok yemiyosun ama sabah special k yerine ekmeği domatesi salatalığı peyniriyle haşlanmış yumurtasıyla güzel bi kahvaltı yapmalısın
tabii abartmadan.. diyette kahvaltı çok önemli biliyosun bide akşam ekmek hiç yemesen ve gün içinde bol su içsen tamamdır :)
Canım kahvaltıya vaktim olmuyor genelde onun için hiç yoktan iyidir diyerekten öyle yapıyorum:ssz:
Akşam da ekmek yemezsem günde 1 dilim yemiş oluyorum :26: Olur mu ki

Canım kahvaltıya vaktim olmuyor genelde onun için hiç yoktan iyidir diyerekten öyle yapıyorum:ssz:
Akşam da ekmek yemezsem günde 1 dilim yemiş oluyorum :26: Olur mu ki

hımm anladım ama sen gördüğüm kadarıyla iyi besleniyosun sadece biraz sabırsızsın :)
günde 1-2 dilim ekmek yiyebilirsin sonuçta karbonhidrata ihtiyacı var vücudun onu da kısmana gerek yok bence ama günlük aldığın kalori 1000-1200 civarı olursa
ve biraz da sabredersen değişimi görürsün merak etme :40:

hımm anladım ama sen gördüğüm kadarıyla iyi besleniyosun sadece biraz sabırsızsın :)
günde 1-2 dilim ekmek yiyebilirsin sonuçta karbonhidrata ihtiyacı var vücudun onu da kısmana gerek yok bence ama günlük aldığın kalori 1000-1200 civarı olursa
ve biraz da sabredersen değişimi görürsün merak etme :40:

Evetttt güzel bir gün niyeee çünkü 100 gram eksilmişim :8: 3 gündür oynamıyordu şimdi biraz eksildi. 100 gram olsun motive etti sonuçta :16:

Bugün neler yedim onları yazayım:40:
Sabah 9 da uyandım bir adet elma yedim çünkü spora gidecektim.
Gittim yarım saat yürüdüm. Sonra biraz bisiklete bindim. Yarım saat kadar da spor aletleri ile oyalandım:8:
Sonra eve geldim. Saat 11 gibiydi.
1 adet salatalık, 1 adet domates, biraz peynir, 4 adet zeytin, 1 dilim kepek ekmeği ve yarım bardak yarım yağlı süt içtim.
Sonra baktım ev çok dağınık temizlik yaptım. 1 saat 15 dk sürdü:9:
Ve şimdi buradayım. Öğlen ne yiyeceğime karar vermedim 1 saate felan yerim herhalde. İçebildiğim kadar su içiyorum:9:

Evetttt güzel bir gün niyeee çünkü 100 gram eksilmişim :8: 3 gündür oynamıyordu şimdi biraz eksildi. 100 gram olsun motive etti sonuçta :16:

Bugün neler yedim onları yazayım:40:
Sabah 9 da uyandım bir adet elma yedim çünkü spora gidecektim.
Gittim yarım saat yürüdüm. Sonra biraz bisiklete bindim. Yarım saat kadar da spor aletleri ile oyalandım:8:
Sonra eve geldim. Saat 11 gibiydi.
1 adet salatalık, 1 adet domates, biraz peynir, 4 adet zeytin, 1 dilim kepek ekmeği ve yarım bardak yarım yağlı süt içtim.
Sonra baktım ev çok dağınık temizlik yaptım. 1 saat 15 dk sürdü:9:
Ve şimdi buradayım. Öğlen ne yiyeceğime karar vermedim 1 saate felan yerim herhalde. İçebildiğim kadar su içiyorum:9:

tebrikler canımmm merak etme devamı da gelicekkk moralinin düzelmesine sevindim :) :16:

tebrikler canımmm merak etme devamı da gelicekkk moralinin düzelmesine sevindim :) :16:
Teşekkürler canım :23:
öğlen sebze yemeği yedim. 1 dilim de kepek ekmeği:9:
sonra akşama doğru acıkır gibi oldum 1 adet salatalık yedim. Biraz da mısır gevreği attım ağzıma:9:

Akşam da türlü ve iki kaşık yoğurt yedim. 1 Adet kepek ekmeği bir de:56:

:1: Merhaba günlüğüm
Bugün sabah 1 adet elma yedim ve bir avuç special k gevreğini ağzıma atıp spora gittim.
65 dk yürüdüm. Biraz spor aletleri ile oyalandım.
Sonra eve geldim 12 gibiydi. 1 kase special k yedim yarım yağlı süt ile. Şu an karnım aç değil acıkırsam bakarız ne yiyeceğim.:9:

Öğlen 1 tabak yaz türlüsü ve 1 dilim kepek ekmeği yedim.
Akşam da 1.5 porsiyon haşlanmış derisiz tavuk ve bolca salata 1 dilim kepek ekmeği yedim. :56:

Son düzenleme:
Back
X