Kentsel dönüşüm hakkinda bilgi

Yakınımın girdi toki yapıyor 4. senesi sonbahar gibi bitecekmiş. bir de şuan yarısı bizden deniyor onlara hiç ödeme yapmayacaksınız denmişti. bunun yerine kat sayısı, cephe seçimi yapamıyorlardı. bir de metrakaresi biraz daha az olacak denmişti. fakat ilk sene 100 bin borç çıkarmışlar şimdi de fiyat söylemeden borç daha çok olacak demişler.
Kredi veriyorlar onu alacagix aylik 10 bin falan o zorlamaz

Bu seçimlerde durabilir,bizim öyle oldu. Herkes anlaştı,hatta birkac bina yıkıldı. Sonra İBB el değiştirdi, bizim anlaştığımiz şirket de mevcut hükümete yakınmış. Bazı problemler yaşadı,devam etmedi falan. Şimdi depremden sonra başka bir şirket aldı, yavaş yavaş baslicaz diyorlar. Bilmiyorum ne olacak.
Bugünler çok riskli günler, sizinkinde de böyle bir durum olabilir
Bu secimlerde durmaz belediye degil ama bi dahakinde durursa tabi olabilir

Eviniz var ama kiradasınız sanırım. Evinizde otursaydınız 5000 tl gibi kira desteği alırdınız diye biliyorum. Kentsel dönüşüme bina girecekse bir yerden ev alıp dönüşüme girecek yerle takas yapabilirsiniz. Birkaç hafta önce de dönüşüm ankaşmazlığında takasın olacağı söylenmişti ama içeriğine haiz değilim. Bunu da araştırabilirsiniz.
Bakayim tesekkurler

Y

Zdim ya nedenini depremde kentsel donusume girecek denen apartmanlar saniyesinde yikildı insanlar oldu yataklarimda. Mesela ebrar sitesi. Ulke deprem ulkesi zaten aldiginizda depremde yikilabilir icinde siz ya da kiraci varken değmez
Yanlis anlastik galiba orada oturmuyoruz ya da satun almadik bize ait kentsel donusume girecek yenisi yapilacak ve satip kendimize ev alacagiz

2 sene mi? Birkaç ayda inşaatı dikiyorlar, oo hooo. Bunu ne ara yaptılar dediğim çok inşaat gördüm. Biraydakondu binaları 🤣
Insallah ya dikseler bi kac aya satsak🥰evimizi alsak hemencecik bitiriverseler😍🤩

Nasil sorun cikiyor mesela

Çok bilmiyorum ama hak sahipleri arasında anlaşmazlık oldu galiba inşaat baya bir süre durmuştu. Kat karşiliğimi girdiniz kentsel dönüşüme nasil anlaştınız? Benim sahit olduğum verilecek daire sayısında sıkıntı çıkmıştı. Belediye ilede sorun çıkabiliyor birsürü izinleri var. Ama çok çabuk biten inşaatlarda var. İnşallah sorun yaşamazsınız.

BEsiktas bolgesinde bir evimiz var kensel donusume verilecek.ne kadar surer o bolgede yikilip yeniden yapilmasi bilen var mi acaba?cunku evi satip ev alacagiz orasi bitince ve fiyatlar iyiden iyiye uctu.kiraciyiz kira zorlamaya basladi artik.Allah herkese ev araba nasip etsin insallah da bi nebze rahata
BEsiktas bolgesinde bir evimiz var kensel donusume verilecek.ne kadar surer o bolgede yikilip yeniden yapilmasi bilen var mi acaba?cunku evi satip ev alacagiz orasi bitince ve fiyatlar iyiden iyiye uctu.kiraciyiz kira zorlamaya basladi artik.Allah herkese ev araba nasip etsin insallah da bi nebze rahata erelim

Evli kadınlar bekar kadınlari kıskaniyor olabilirler mi?

Mutlaka Ha kira odemiyorum arabam da var.borcum da yok.gezip egleniyorum🤣🤣🤣elim yuzum de duzgundur.bilmem ben kibar tatlis biriyim aslinda.bunlara bagladim ama vardir belki baska sebebi

Kentsel dönüşümler
içimde bir yerde bir gülüşünle ......diririirirriririm remrem gidişinden gidisindennn
Kafamda kentsel dönüşümler...bambbambamm

Back
X