yer gök dua üzerine kurulu canım, gönülden inanmışsın rabbim nasip etmiş
sevincini paylaşıyorum, sağlıklıca zamnda kucağına alırsın inşallah..
ne güzel hayırlı olsun çook sevindim darısı bize olur inşallahh
Slm arkadaslar 1.5. Yıllık evlıyız 6 aydır bebek istıyoruz bide düşük yasawiştım arkadasım hergün kenzül arş duasını oku demişti bide her gün günde 1 kere 41 gün fetih suresini okudum dün bıtti bugünde adet olmam gerekıyordu awa olmadım 1 saat önce test yaptım cok mutluyum pozitif cıktı arkadaslar rabbim isteyen herkese versin inşallahh.....
canim hayirli olsun bende dualara hem cok inanirim hemde cok okurum benim icinde gecen ay arkadaslarim 500yasin okudular herkes bir yasin bende hala adet olmadim test yaptim pozitif bugünde doktora gidicem gercektende dünya dualar üstüne kurulu
hayırlı olsun canımmmmmmmm
canim hayirli olsun bende dualara hem cok inanirim hemde cok okurum benim icinde gecen ay arkadaslarim 500yasin okudular herkes bir yasin bende hala adet olmadim test yaptim pozitif bugünde doktora gidicem gercektende dünya dualar üstüne kurulu
sabah sabah ne gusel bır haber bu böle.allhım kucagına saglıklı bır sekılde almayıdda nasp etsın ınş...yeterkı ALLH ol desın ıste hastalık falan bahane....darısı bıze ınş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?