• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kep fırlatma rivayeti

Novamber wind

🧿 March, 2019 👑
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
16.466
12.870
498
kızlar arkadaşımla konuşuyorduk, mezuniyet töreninde kepi ne kadar uzağa atarsan o kadar başarılı olurmuşsun
atamazsan iş hayatı o kadar kötü geçermiş
ben törende kepler atılırken hemen atamadım tel tokasıyla tutturmuştum çıkmadı :1:
böyle bir şey var mı yoksa uydurulmuş bir şey mi:26:

Son düzenleme:
ay badem ben inanmam öyle eşyayla kısmet işine ama ben attıgımda daha da geri gelmedi kepim :60: sonra önüme başka kep düştü baktım sahip çıkan yok onu aldım:9:

başkası benim kısmetimi mi aldı yoksa :60:

Son düzenleme:
ayy canım benim yaa böyle bir şeyi ilk defa duydum eğer öyleyse ben atmadım bile yetişemedim:((((((((((((

Ben fırlatmamıştım, hatta törene bile katılmadım. Sadece konferans salonunda temsili diploma verildi cüppelerimizle, ona katılmıştım.
İlk kez senden duyuyorum böyle bişeyi, acep benim de işsizliğimin sebebi bu mu :27:

Ben kep törenine katılmadım bile hatta bir kepim bile olmadı.
Ama çok şükür atandım, çalışıyorum iş hayatım da gayet iyi.
Takılmayın böyle şeylere uydurma onlar :)

önceden bilsem uzaya fırlatırdım :(

eğer bilseydim hiç takmazdım kafama elimde tutardım :5:
Ben fırlatmamıştım, hatta törene bile katılmadım. Sadece konferans salonunda temsili diploma verildi cüppelerimizle, ona katılmıştım.
İlk kez senden duyuyorum böyle bişeyi, acep benim de işsizliğimin sebebi bu mu :27:

bende işsizim bence ondan:27:

Uğursuz kep :1: :27::27: Gidip bi kep töreni bulup katılcam yıl sonunda :9: Keple Sabri gibi şut çekicem havaya :52:

fazla da havaya atma geri gelmeyince de belirsiz olur sonra :27:

Hatta bir örnek daha vereyim. Eşim de kep falan atmadı onun iş hayatı benden de iyi.:9:
Umarım iş hayatınız da çok başarılı olursunuz.:34:

aminnnn. teşekkürler inşallah :16:

Back
X