• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kep fırlatma rivayeti

kızlar arkadaşımla konuşuyorduk, mezuniyet töreninde kepi ne kadar uzağa atarsan o kadar başarılı olurmuşsun
atamazsan iş hayatı o kadar kötü geçermiş
ben törende kepler atılırken hemen atamadım tel tokasıyla tutturmuştum çıkmadı :1:
böyle bir şey var mı yoksa uydurulmuş bir şey mi:26:

Ben epey bi' havaya fırlatmıştım, benden pay biç işte. :60:

kızlar arkadaşımla konuşuyorduk, mezuniyet töreninde kepi ne kadar uzağa atarsan o kadar başarılı olurmuşsun
ben törende kepler atılırken hemen atamadım tel tokasıyla tutturmuştum çıkmadı :1:

bence uydurma canım :)

tabikide uydura ne kadar aktifsenn iş hayatin o kadar guzel gecer.

Hic duymadim bunu ;) ben mezuniyet törenine bile katilmadim.. kepte atmadim.. sadece mezuniyet fotom var..ogretmen olarak atanmadan önce de basvurdugum iki işe de kabul edildim.. calistim..sonra atandim.. yani hiccccc alakasi yok arkadasim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ODTÜ'de kep atma töreni olmaz, kep giyilmez kesinlikle. Öyle olsaydı eğer ODTÜ'lüler başarısızlıktan kıvranırdı :)

Valla bence o safsata bizim bölüm benim senemde ortalama 70 80 mezun vermistir kepi cilginlar gibi atti herkes ama yuzde doksan dokuzu issiz :60:
Sikinti yok inanma bence:27:

ilk kez duyuyorum, çok güldüm :9: birinin aklına böyle bir şey geliyor da ortaya atıyor, bu tür şeyler de efsane oluveriyor. bunu ortaya atan ilk kişi nasıl biriydi acaba, hayal dünyasına sağlık :1:

Ben attığım kepi 15 dakika boyunca o karmaşada bulamamıştım :52:
Zıçtık o zaman ..
Ne yakın ne de uzak geleceğim hepten kayıp vay be ..:52::52::52::52:

ilk kez duyuyorum, çok güldüm :9: birinin aklına böyle bir şey geliyor da ortaya atıyor, bu tür şeyler de efsane oluveriyor. bunu ortaya atan ilk kişi nasıl biriydi acaba, hayal dünyasına sağlık :1:

konuşurken baya bir ciddi söyledi garibime gitti benimde o an :9:

Back
X