kep kombini resimli (;

misss_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
2.101
728
173
sizce nasıl bir ayakkabıyla kombinlemeliyim bu elbiseyi ? lacivert rugan olur mu ;/ sade ve şık olmak istiyorum!!

krem rengi ya da gümüş rengi olarak düşündüm. gümüş rengi ayakkabı daha şık durur :)

Son düzenleme:
hayır canım hiç abartılı olmaz geçen sene arkadaşlarım lise mezuniyet töreninde kısa elbiseler ve uzun iğne topuk platform ayakkabılar bile giyen olmuştu :) asla abartılı olmz gayette hoş durur bak görceksin sen o mezuniyet törenine gidince millet nasıl abartılı giyinmişşş :)

mezuniyetimi hatırlıyorum da bi arkadaşım lacivert elbisesinin altına siyah rugan giymişti çok güzel olmuştu.ama elbiseleriniz çok farklı belki seninkine olmayabilir de ne olur bilemedim bak şimdi

evet herkes çok abartılı giyinicek ama hoş olmuyo bence

saol canım bende abartılı olmak istemiyorum siyah bende düşündün bu yeni çıkan fermuar aksesuarlı ayakkabılar var ya kemerle uyumlu olur die düşündüm ama bilmiyorum bide takılarım saçım fln nasıl olmalı sence?

aa evet o fermuarlılar çok güzell cidden saçların büyük ihtimal maşa olur diye düşünüyorum çünkü maşa mezuniyetin vazgeçilmezi mesela benim saçım maşalıydı hafif toplamışlardı bide gayet iyi duruyodu takı için öyle abartlılı bişeye gerek yok ama taşlı hafif büyk top küpeler oluyo eğer saçların kulaklarının önünü kapatmazsa çok iyi duruyolar

düz bırakıp yanlardan örgü filan nasıl olr acaba offf offf bi yandan sınavlar bi yandan mezuniyet işleri (;

elbisen çok güzelmiş güle güle giy elbiseni nereden aldın acaba? lacivert ucu açık bi ayakkabıyla kullanırsanda süper olur

saol canım çok mutlu oldum hihhoyt:) öyle bilindik bi yerden almadım canım küçük butik tarzı bi dükkandan aldm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…