• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kep töreni

mervemervemerve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
4.230
95
113
Ünıversite kep toreni için bileklerde biten siyah dar bi kumas pantolon aldım ve uzerıne de dokumlu beyaz ve sıyah renklerden olusan sık bı şifon bluz aldım
( siyah detayları cok az)
ayakkabı olarak stiletto kalın topuklu ( dolgu topuk degıl) vizon renginde topugunda altın sarısı süsü olan tasarım bi ayakkabı aldım resmi şu :

$4063101961100_k.webp

yalnız siyahını netten bulabıldım fakat benım aldıgım renk sole :

$4020082368100_k.webp

kısacası şekil olarak üstteki renk olarak alttaki resim geçerli
sızce nasıl olurum ? mezunıyetım yaklasıyor lutfen en kısa zamanda fıkırlerınızı beklıyorum ??:52::52:

Eklentiler

• $4063101801100_k.webp
    $4063101801100_k.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 232
Son düzenleme:
Bluz başka bir renk olsa ayakkabı çok güzel olabilirdi. Ayakkabının modeli güzel ve rahat görünüyor =)

evet ayakkıbı gayet rahat tuh ben ayakkabıyı begenmıstım :26: acıkcası ayakkabıya degılde kıyafete elestırı gelır sanıyodum sasırdım :52:
nasıl bı ayakkabı almalıyım sızce pekı ?? kalın topuklu ayakkabı fotosu atabılırmısınız ??

Bluz başka bir renk olsa ayakkabı çok güzel olabilirdi. Ayakkabının modeli güzel ve rahat görünüyor =)

renklı bluzları malesef vızon rengı topuklu ayakkabıya uymadıgını dusundugum ıcın almdım dırek beyaza yoneldım .cantayı vızon rengı alsam nasıl olur sızce ? asllında ayakkabı elbıse aynı renk modası bı kac senedır bıtttgı ıcın ayakkabıyı baska renk tercıh edıyım demıstım .ayakkabıdakı altın sarısı detay bluzumun ufak bı yerınde altın saırısı var ona uyuyyor kucuk detaylarla bırlestırmeye calstım acıkcası

Son düzenleme:
Bence o renk uyumlu olmaz, değiştirme Şansın varsa değiştir. kıyafet kombinin mezuniyet için gayet uygun ama ayakkabını biraz daha iddialı seçebilirsin bence :)

malesef degıstıremem cok gıydım baska yerlerde :1: ama ayakkabı modelı hakkında fıkır vermenızı rıca etsem yenı ayakakkabı alabılırım

Bence kalın değil ince topuklu bi ayakkabı tercih edebilirsiniz kumaş pantolonla çok hoş gözükürler.
Üzerinizdeki bluzu biraz daha renkli yaparak ayakkabıyı düz siyah stiletto yaparsanız bana kalırsa daha hoş olursunuz :34:

Bence kalın değil ince topuklu bi ayakkabı tercih edebilirsiniz kumaş pantolonla çok hoş gözükürler.
Üzerinizdeki bluzu biraz daha renkli yaparak ayakkabıyı düz siyah stiletto yaparsanız bana kalırsa daha hoş olursunuz :34:

keske ınce gıyebılsem ama beceremıyorum malesef :( ustelık ısımlerımız okuncak tek tek o sırada helekı ınce topuklalrla dusersem kabusum olur o gun :50::50::50: o yuzden kalın alıcam . acıkcası kalın topuklu ayakkabılar da bana zarıf gelıyor ama tabıkı ınce topuklu kadar degıl .ama sıyah ayakkabı bakıcam en kısa zamanda ınsallah sagolun

malesef ınce gıyemıyorum :( en ıyısı sıyah topuklu almak sanırım :17:

Back
X