Canım ben özel bi hastane de olmuştum kampanya vardı kuzenimin arkadaşı ameliyat olmuştu onun kulaklarında bir problem olmadı bildiğim kadarıyla, sonradan öğrendim bende meğer doktorum kbb uzmanıymış düşünebiliyor musun? Çektiğim acıyla kaldım sadece, üstelik web sitesi var işte burun, kulak estetik operasyonları ile ilgili vs.
Şimdi de cesaret edemiyorum ki, ben anesteziyle olmuştum lokale dayanamayacağımı düşünüyorum yani o anı canlıyken yaşayamam kesme, dikme vs. Başka bir kuzenim oldu (baba tarafında kepçe kulak genetik zaten dede de öyle, babaanne de) Babamlar 6 kardeş kulakları büyüktür
Ya ben kan aldırırken tansiyonum düşüyo düşün, 2 saat dayanamam herkeste lokali uygun görüyo ne yapacağım hiç bilmiyorum..
Ama zaten ben çok yapışık olmasını istemiyorum doğal dursun, belki sana öyle geliyordur? Çünkü kendimden biliyorum sargıyı ilk çıkardığında aşırı yapışık duruyo o zaten öyle olmalı hem baskı var, hem ameliyat taze, zamanla şekil oturuyor. Yine de doktoruna bir görün sıkıntını anlat istersen, benim kulaklarım sargıyı çıkardıktan sonra 10 gün içinde eski haline döndü her gün biraz daha bariz bir şekilde anormalliği belli oluyordu yani.