Evet canım aynen öyle, psikolojisi çok zor... Üstelik ameliyat da kolay diyolar ama bıçak altına yatıyosun sonuçta.. Üstelik lokal anestezi ile oluyosun acı hissetmiyosun ancakkk HERŞEYİ ÇOK NET DUYYOSUN yani, kesilmesini, kıkırdak sesini filan.. Ben mesela ilk kulakta çok iyiydim ama ikinci kulakta içimin tükendiğini hissettim yani... Bi de bir kulak bitince oraya dikiş atıldığından ağrlık oluşuyo, işte o an diyosun NEDEN OLDUM diye... Benim kepçeliğim 90 dereceye yakındı, mecbur oldum..
Sen tatlı cadı ya sormuşssun Ankara da nerede olduğunu, Prof. Dr. Serdar Öztürk'e oldu. Ben de aynı doktora oldum, 13 gün oldu ameliyat olalı.. İyi bir doktor, ilgili, eli hafif.. Ameliyatı sohber ederek yapıyor. Benim başarılı geçti, kanama falan olmadı. Şekli henüz oturmadı, o yüzden yorum yapamıcam. Daha çok yapışık ve iki kulak farklı.. Ama sonuçta estetisyen doktoru ve güzelleşmek için para karşılığı yapılan ameliyat...
Çok geçmiş olsun.Umarım istediğin gibi olur kulakların.Kanama olmaması iyi.Benim sol kulağımda kan toplanmıştı, ağrı yaptı 4-5 saat kadar (doktor gelene kadar yani).O ağrının yanında ameliyat ağrısı iyi yine.Şimdi de bandı çıkarınca daha da açılacakmış gibi bir düşünce oluştu bende.Saçımı açıp gidiyorum işe.Aynada saçlarımı toplar gibi yapıp o görüntüyü görünce hemen bant takıyorum.Anlayacağın ameliyat sonrası psikolojisi de ayrı dert. Bilgi için teşekkür ederim.2. ameliyatı olmayı düşünüyorum.Araştırmalara bir yerden başlıyım dedim açıkcası. Gelişmeleri paylaşırsan sevinirim