Mahlasi1 ve lucin?
arkadaşlar siz emre salih beyemi ameliyat olmuştunuz ?lütfen cevap yazın inanın çok büyük sevap alıcaksınız kafam çok karışık huzursuzum,özel hayatımda sırf bu kulak estetiği düşüncesnden dolayı sorunlar çıkıyo söyleyemiyorum kimseye içimde yaşıyorumstresli oluyorum ama karşımdakine nedenini söyleyemiyorum nedense utanıyorum bıktım artık
Çok sağol cevap verdiğin icin,önceki yazılarınızı okumuştum,yaklaşık bir yıldır ameliyat dusunuyorum,ali mezdegi,hüseyin güner ve salih emre bey arasında kararsız kaldım ama emre bey agir basıyor sanki,olanlar memnun okuduğum ve sitesinden takip ettiğim kadariyla, bende kıvrımları var üst taraf kafaya yaklasmali açık baya,senin kulaklar suan nasil saçlarını topluyormusun? Ozelden mesaj aticaktim ancak yeni uyeyim olmuyor suan,fotografin varsa bakma şansım varmi,ne kadara olmustun ameliyatini,cevap verdiğin için sağol arkadasim.yaşamayan anlamaz bu sıkıntıyı
Kizlar bu arkadaki dikis izleri tam olarak ne zaman geçiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim bu hafta 1 ay dolacak henüz bilgim yok 3 ay olabilir ama süresi,ilk aydan sonra kulaklarınızın şekli nasıldı hala çok yapışıkmıydı normale yakınmıydı?
Önden bakinca gayet iyi duruyor ama morluklar var azicik bi ayi gecti benimde iz kalmaz umarim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
o bakımdan sorun yok bendede nokta şeklinde küçük morluklar var geçer o zamanla şekil olarakda benimde normalleşiyor bir taraf biraz yapışık diğer taraf normal
1 yıldır ameliyat olmaya karar verdim ama cesaret edip olamadım.geçen hafta doktorla görüştüm bu hafta içinde arayıp gün isteyeceğim.yalnız korkuyorum çünkü lokal anestezi olcak fakat ayrıca azcık da narkoz verceklermiş derin uyku halinde olmayacağım sadece hafif bir yarı uyku durumunda olacağım umarım bir aksilik olmaz.
Sen nerede olmuştun ameliyatını ve ne kadara olmustunn acaba
1 yıldır ameliyat olmaya karar verdim ama cesaret edip olamadım.geçen hafta doktorla görüştüm bu hafta içinde arayıp gün isteyeceğim.yalnız korkuyorum çünkü lokal anestezi olcak fakat ayrıca azcık da narkoz verceklermiş derin uyku halinde olmayacağım sadece hafif bir yarı uyku durumunda olacağım umarım bir aksilik olmaz.
Narkoz istemesek olmaz mı acaba ? Herkesin ameliyatında bole miydi ? Narkoz verdiler mî sizede ameliyat olan arkadaşlar cvp verebilir mî
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?