Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Mahlasi1 ve lucin?
arkadaşlar siz emre salih beyemi ameliyat olmuştunuz ?lütfen cevap yazın inanın çok büyük sevap alıcaksınız kafam çok karışık huzursuzum,özel hayatımda sırf bu kulak estetiği düşüncesnden dolayı sorunlar çıkıyo söyleyemiyorum kimseye içimde yaşıyorum stresli oluyorum ama karşımdakine nedenini söyleyemiyorum nedense utanıyorum bıktım artık

Salih Emre Üregen ameliyatımı yaptı. Yaklaşık iki ay oldu. Çok memnunum. Geceleri yüzücü bandajini takiyorum hâlâ. Çok bi ağrım yok. Üzerine yatıyorum çok hafif ağrılar var. Bana kalırsa hiç vakit kaybetmeden ol derim. Ama yaz olduğu için bandajdan bunalabilirsin. Eylülde ameliyat olabilirsin meselâ. Hem iyice düşünüp kendini hazırlamış olursun. Benim çevremde 3 kişi bu ameliyatı oldu. Çok da abartılacak bişey değil diye düşünüyorum. Daha önceki süreçler için profilimden eski msjlarimi okuyabilirsin.

Çok sağol cevap verdiğin icin,önceki yazılarınızı okumuştum,yaklaşık bir yıldır ameliyat dusunuyorum,ali mezdegi,hüseyin güner ve salih emre bey arasında kararsız kaldım ama emre bey agir basıyor sanki,olanlar memnun okuduğum ve sitesinden takip ettiğim kadariyla, bende kıvrımları var üst taraf kafaya yaklasmali açık baya,senin kulaklar suan nasil saçlarını topluyormusun? Ozelden mesaj aticaktim ancak yeni uyeyim olmuyor suan,fotografin varsa bakma şansım varmi,ne kadara olmustun ameliyatini,cevap verdiğin için sağol arkadasim.yaşamayan anlamaz bu sıkıntıyı

Benim de üst kısımlar dışarıdaydı. Saçlarımı artık sürekli topluyorum

Bende bunu hayal ediyorum arkadaşım en kısa zamanda saçları toplamayı

Acaba mahlasi1 in durumu nasıl? Küçük ailene çevreme nasıl söyledin ameliyat fikrini

Yazılarım değişmiş, forumda yeni olunca pek anlamıyorum yanlışlık yapmışım, lucin ailene nasıl izah ettin ameliyat fikrini

Kizlar bu arkadaki dikis izleri tam olarak ne zaman geçiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar bu arkadaki dikis izleri tam olarak ne zaman geçiyor

benim bu hafta 1 ay dolacak henüz bilgim yok 3 ay olabilir ama süresi,ilk aydan sonra kulaklarınızın şekli nasıldı hala çok yapışıkmıydı normale yakınmıydı?

benim bu hafta 1 ay dolacak henüz bilgim yok 3 ay olabilir ama süresi,ilk aydan sonra kulaklarınızın şekli nasıldı hala çok yapışıkmıydı normale yakınmıydı?

Önden bakinca gayet iyi duruyor ama morluklar var azicik bi ayi gecti benimde iz kalmaz umarim

Önden bakinca gayet iyi duruyor ama morluklar var azicik bi ayi gecti benimde iz kalmaz umarim

o bakımdan sorun yok bendede nokta şeklinde küçük morluklar var geçer o zamanla şekil olarakda benimde normalleşiyor bir taraf biraz yapışık diğer taraf normal

o bakımdan sorun yok bendede nokta şeklinde küçük morluklar var geçer o zamanla şekil olarakda benimde normalleşiyor bir taraf biraz yapışık diğer taraf normal

Sen nerede olmuştun ameliyatını ve ne kadara olmustunn acaba

1 yıldır ameliyat olmaya karar verdim ama cesaret edip olamadım.geçen hafta doktorla görüştüm bu hafta içinde arayıp gün isteyeceğim.yalnız korkuyorum çünkü lokal anestezi olcak fakat ayrıca azcık da narkoz verceklermiş derin uyku halinde olmayacağım sadece hafif bir yarı uyku durumunda olacağım umarım bir aksilik olmaz.

bende bu ay kesin karar verip olmayı planlıyorum, sen nerede kime olacaksın acaba?

o kadar büyütülecek birşey değil adam ölmez bu ameliyattan :),ben tek oldum ameliyatı ailem başka şehirdeydi sen hesap et ,sonrası biraz zorlar

Narkoz istemesek olmaz mı acaba ? Herkesin ameliyatında bole miydi ? Narkoz verdiler mî sizede ameliyat olan arkadaşlar cvp verebilir mî

Ben de dün oldum 18 saat önce. Floryada oldum. Yani çok çabuk karar alıp yaptım. Pişmanlık ve mutluluk arasındayım. Lokal oldum. Ve de iğne yaparken o kadar çok acıdı ki ağladım ameliyatta . Ondan sonra hissetmiyorsunuz hiç birşey. Ama çok korkunç bir şey ameliyat olurken sesleri duyuyorsun bıçak olsun ipler olsun çok garip birşey. Ameliyatta düşüneceğiniz şeyleri hazırlayın şuan ağrı var. Başımda kulağımda umarım geçer. Ameliyatta kulağımı sarmadan önce aynayla olmuş mu dediler ve bende sağ kulağımın sol kulağıma göre daha farklı olduğunu söylein sorunun nerede olduğunu gösterdim ve de tekrar düzelttiler sağ kulağımı ondan sonra istediğimden çok daha güzel olmuştu. Anestezi yaptırmamanızı tavsiye ederim ! Lokal yapım sadece iğne çok acıtıcak ama daha rahat ameliyat olucak son halini görebiliceksiniz. İsterseniz soru sorabilirsiniz. 😄

Narkoz istemesek olmaz mı acaba ? Herkesin ameliyatında bole miydi ? Narkoz verdiler mî sizede ameliyat olan arkadaşlar cvp verebilir mî

Ben daha dün oldum. Bence narkoz alma kulağın işi bittikten sonra kulağını görmek istersin beğenmediğin yer olursa orayı düzelttirirsin . Eğer uyursan bu tercih doktorun olacak. Ama lokal yaparken iğne acıtıyor sakın korkma. 😄 umarım istediğin gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…