Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Ali mezdeğiye bu aya yakın bir zamanda ameliyat olan varmı?Fiyat ne kadardır?

ali mezdeğiye ameliyat olanlar memnundu birkaç yorum gördüm.istanbulda yaşasaydım kesin ali mezdeğiye yaptırırdım ben olsam.fiyatı biraz pahalıydı galiba ama estetik yaptırıyosun bir kere yaptır tam yaptır fiyatıda çok önemseme gemiş olsun şimdiden.

merhaba.ben cuma gunu ameliyat oldum sag kulagimda zar yirtilmasi ameliyati oldum sol kulagimda da estetik ameliyati oldum.kepce kulak duzeltilirken kikirdak alindigi icin su an normalde olan kivrimlar bende yok 3 ay icinde duzelir dedi doktor ama endiseliyim ben.onun disinda yapismasi filan cok duzgun.sadece kivrimlarinin olmamasi beni rahatsiz ediyior.3 ay bandana tak dedi ama bandana beni asiri sikiyo bandana yerine onerebilcegniz bisey var mi:)

5 ayi gecdi olali. ve 1-2 haftadir cok rahat uyuyabiliyorum. agri sizi kalmadi. basda kulak üstü yatinca agriyordu ama suan hic agri yok.

5 ayi gecdi olali. ve 1-2 haftadir cok rahat uyuyabiliyorum. agri sizi kalmadi. basda kulak üstü yatinca agriyordu ama suan hic agri yok.

5 ay çok uzun bir süre deliksiz uyku zamanlarını özledim istediği kadar kolay desinler adamı deliksiz uykusundan eden bir ameliyat malesef inşallah kısa zamanda atlatırız geçmiş olsun tekrardan

3 ay niye bandana tak dedi doktorun ona anlam veremedim ilk 1 ay taktırıyor genelde doktorlar bandı zar yırtılması var diyemi taktırıyor??

Merhaba arkadaşlar,bende yakında ameliyat olmayı düşünüyorum kulaklarımdan.yazılanlara göre ameliyat esnasında bir zorluk yok sanırım.iyileşme süreci uzun görünüyor.kulağın üstüne yatınca ağrı oluyor demiş arkadaşlar.peki gün içinde de hiç dokunmasak da ağrılar olur mu acaba uzun süre? Bilgi verebilirsenz sevinirim.1hafta sonrasında işe devam ettiğimi düşünsek gün içinde çalışmama engel olacak ağrılarım olur mu acaba ?

hayir zar yirtilmasi diye degil kepce kulaktan dolayi verdi ama bana da fazla geldi.sizin de kikirdak alinmasindan dolayi kivrimlariniz gitti mi

hayir zar yirtilmasi diye degil kepce kulaktan dolayi verdi ama bana da fazla geldi.sizin de kikirdak alinmasindan dolayi kivrimlariniz gitti mi

kulağın şekli zamanla oturur normaldir bu durum 3 ay olmadan konuşmamız anlamsız olur bekliyecez biraz ama benim anlayamadım konu tamamen açıldı diyenler var o nasıl oluyor onu anlamadım ben kulağın eski şeklini alması imkansız kıkırdak çıkartılıp şekil veriliyor nasıl eski haline dönerki kulak çok garip

Son düzenleme:

ameliyat aşaması çok kolay ben muayanede doktorla konuşarak çok rahat oldum iş sonrasında başlıyor mesela 1 ay gözlük kullanmak yasak,spor yasak,ilk 1 ay sırt üstü yatacaksın yan dönmek yasak sonrasındada bir süre ağrı yapıyormuş yan yatınca,banyonu dikkatli alırsın,üstünü değiştirirken çok dikkat etmelisin vs böyle sıkıntılı durumları var ilk 1 hafta baskılı pansuman uygular doktor çok kötü birşey sabretmek gerek sonrasında gündüz problem kalmıyor

Son düzenleme:
evet ameliyt esnasi kolay ama ben tek kulaktan oldum.olduktan sonra da yapismasi iyi ama 3 ay boyunca kulagin sekli tam oturmadigi icin kikirdak alindigi icin biraz sikintisi oluyo.agrisini ben pek cekmedm ama bandanalar acitiyo beni

evet ameliyt esnasi kolay ama ben tek kulaktan oldum.olduktan sonra da yapismasi iyi ama 3 ay boyunca kulagin sekli tam oturmadigi icin kikirdak alindigi icin biraz sikintisi oluyo.agrisini ben pek cekmedm ama bandanalar acitiyo beni

doktoruna sorma şansın varmı neden 3 ay taktırıyorsunuz normal süresi 1 aydır fazla takınca faydasımı oluyor? öğrenebilirsen sevinirim

Tşkler verdiğiniz bilgilerle biraz rahatladım.peki kaç gün sargılı kalıyor ameliyattan sonra? Bide şişlik ve morluk ne kadar süre sonra geçer ? İki ay sonra düğünüm var da o zmna kadar iyileşmiş olur mu baya ?

cuma gunu kontrolum var sorarim tabiki.bu adidasin filan bandanalari oluyo ya havlu gibi doktor bana ondan tak dedi onu takiyorum ama cok acitiyo.onun yerine flar seklinde bandana taksam olur mu yoksa gevsek mi kalir

cuma gunu kontrolum var sorarim tabiki.bu adidasin filan bandanalari oluyo ya havlu gibi doktor bana ondan tak dedi onu takiyorum ama cok acitiyo.onun yerine flar seklinde bandana taksam olur mu yoksa gevsek mi kalir

nike dan almıştım bende taktım yara yaptı kulağımı takma onları normal bandanalar var daha rahat maksat tutsun kulağı sıkmasına gerek yok haber bekliyorum senden duruma göre geceleri daha uzun süre takalım fazla açılmaya mani olur belki 20 gün oldu ameliyat olalı tek kulağım normalleşti fazla açılmasından tedirginim

tabiki haber vericem.peki seninde kulaginin sekli kikirdak alindigi icin kivrimsiz mi su an doktor 3 ayda kendinr gelir dedi ama.baya baya kivrim yok hic icinde

Merhaba arkadaslar bi yakınim kisa zaman once operasyon gecirdi öncesi sonrası eklemek istedim. Yorumları nizi bekliorumm

Son düzenleme:
arkadaşlar bu iki doktora ameliyat olan arkadaşların durumları nasıl çok merak ediyorum,bende olmayı duşunuyorum, eski ve yeni durumları hakkında bilgi verebilirlermi? sırf bunun için uye oldum, lütfen yardımcı olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…