Ali mezdeğiye bu aya yakın bir zamanda ameliyat olan varmı?Fiyat ne kadardır?
bence canını hiç sıkma o sıkıntılı zamanı çekmeyede gerek yoktur tekrar diye düşünüyorum kimsenin kulağı dört dörtlük değil zaten :),eskisinden iyi olduysa ne mutlu sana yan yatmada problem oluyormu kaç ay oldu ameliyat olalı uyku düzenin normalmi yan yatarken
5 ayi gecdi olali. ve 1-2 haftadir cok rahat uyuyabiliyorum. agri sizi kalmadi. basda kulak üstü yatinca agriyordu ama suan hic agri yok.
merhaba.ben cuma gunu ameliyat oldum sag kulagimda zar yirtilmasi ameliyati oldum sol kulagimda da estetik ameliyati oldum.kepce kulak duzeltilirken kikirdak alindigi icin su an normalde olan kivrimlar bende yok 3 ay icinde duzelir dedi doktor ama endiseliyim ben.onun disinda yapismasi filan cok duzgun.sadece kivrimlarinin olmamasi beni rahatsiz ediyior.3 ay bandana tak dedi ama bandana beni asiri sikiyo bandana yerine onerebilcegniz bisey var mi:)
hayir zar yirtilmasi diye degil kepce kulaktan dolayi verdi ama bana da fazla geldi.sizin de kikirdak alinmasindan dolayi kivrimlariniz gitti mi
Merhaba arkadaşlar,bende yakında ameliyat olmayı düşünüyorum kulaklarımdan.yazılanlara göre ameliyat esnasında bir zorluk yok sanırım.iyileşme süreci uzun görünüyor.kulağın üstüne yatınca ağrı oluyor demiş arkadaşlar.peki gün içinde de hiç dokunmasak da ağrılar olur mu acaba uzun süre? Bilgi verebilirsenz sevinirim.1hafta sonrasında işe devam ettiğimi düşünsek gün içinde çalışmama engel olacak ağrılarım olur mu acaba ?
evet ameliyt esnasi kolay ama ben tek kulaktan oldum.olduktan sonra da yapismasi iyi ama 3 ay boyunca kulagin sekli tam oturmadigi icin kikirdak alindigi icin biraz sikintisi oluyo.agrisini ben pek cekmedm ama bandanalar acitiyo beni
cuma gunu kontrolum var sorarim tabiki.bu adidasin filan bandanalari oluyo ya havlu gibi doktor bana ondan tak dedi onu takiyorum ama cok acitiyo.onun yerine flar seklinde bandana taksam olur mu yoksa gevsek mi kalir
tabiki haber vericem.peki seninde kulaginin sekli kikirdak alindigi icin kivrimsiz mi su an doktor 3 ayda kendinr gelir dedi ama.baya baya kivrim yok hic icinde
Eki Görüntüle 1169510
Merhaba arkadaslar bi yakınim kisa zaman once operasyon gecirdi öncesi sonrası eklemek istedim. Yorumları nizi bekliorumm
ameliyat olalı ne kadar oldu geçmiş olsun çok kötü de değilmiş önceki şekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?