- 20 Ekim 2009
- 4.522
- 5.211
- 723
merhaba elif190 arkadaşın hangi doktora ameliyat olmuştu yazabilirmisin bir de pek tavsiye etmiyorlar iple ameliyatı arkadaşın bu konu ile ilgili tecrübelerini paylaşabilir mi iple estetik ile ilgili çok yorum olmuyo malum yardımcı olursan çok sevinirim.
mrb arkadasım bende gazi üniye basvurdum başasistanlar yapıyor ben randevu aldım ama ne zaman olacagım belli değil..sana randevu verdiler mi. bide ismi ne doktorunun kırdar bey miarkadaşlar devlet karşılıyor, kim demiş karşılamıyor diye. ben geçen ay gazi üniv.'ne gittim karşılıyor dediler.
merhaba pante geçmiş olsun. ameliyattan sonra hastanede tuttular mı seni? yoksa hemen eve mi gidiyorsun? hangi şehirdesin? üniv. hastanesi miydi?
hadi ya , ne güzel. bana '' asistan eğitimi veren hastanelerde bedava olabilirsin onda da asistan yapar ameliyatı'' dediler. devlet hastanelerinde de uzman doktor yapıyor o da bıçak parası alır dediler. sen ücretsiz mi olmuştun?
o da nette çok uzun süre araştırmıştı seni anlıyorum o yüzden. bir kere dedikleri gibi ol çık hayatına devm et olayı yok en az bir hafta kulaklar yapışık oluyo bandajıda olabildiğince çıkarmıyosn zaten. ağrı sızı kanama yok gerçekten. ipler hiç bir şekilde belli olmuyor bunun garantisini veriyorlar ama tutup tutmayacağına dair güvence vermiyorlar. tam oalrk emn olmak için 6 ay geçmesi gerekiyomş açılma yoksa sorun yokmuş. benm arkadşmda açlma olmadı aynen duruyor. bursada ünlü bir doktor var ona yaptırdık isim vermek sorn oluyomu bilmiyorm. ist. a da geliyor... ilk gittiğimzde tutar tutmaz garanti veremem fln diince baya üzülmüştük ama çok şükür sorun olmadı.
birde açılırsa ne olacak fln dye sorunca, büyük ihtimal tutar ama tutmazsa da bu verdiğiniz para dahilinde biz size kepçelikten kurtulma garantisi veriyoruz. olmazsa açık ameliyat yapıyoruz dedi. 1 bçktu yada 2ydi fiyatı sanırsam emin değilim.
yok canım benim dr. plastik cerrah uzmanı idi ben dr. çok güvendim. konuşmaları acıklamalarıda beni rahatlattı ..ve ücretsiz oldum tek kuruş vermedim hatta şu kulaklarım bi iyileşsin gögüslerim içinde gidecegim..
ne güzel ya ben daha kime güveneceğimi bilmiyorum. başkent üniv. de asistan yaparsa 2000 den az olurmuş ücret. ama asistana güveneceksem hacettepeye ya da gaziye giderim hiç değilse ücret ödemem. hoca ameliyat ederse 2000 miş. taksit de yapıyormuş başkent. yaa offff!!! çocuğu kime bırakacağım, bir de o var? kitlendim kaldım((
selam canım,iyiyim allaha şükür sen nasılsın.canım benim kulakta 3.ay dolmak üzere valla gayet iyiyim hiçbir sıkıntım şubatın sonunda bir kontrole gidicem doktor gelmemi söylemşti,işte bir sıkıntın bir şikayetin varmı diye soruyor o kadar.3ayda hiçbir acılma bir defarmasyon olmadı.gören arkadaslar ve yakınlarımda gayet basarılı oldugunu hiç estetik yaptırmısım gibi durmadığını doğal görğndüğünü söylüyor bende seviniyorum:)benim içinde öyle gayet memnunum sekillerinden.
bebeği sorma ya yok bu gelmiyor illa tüp bebek masrafı cıkarcak bize.:) yediğim hormonlarda cabası,sıkıntılıyız biraz bu konuda
2.aşılmada negatif.artık yolumuza son sansımız tüp bebek ile devam edicez ama çok zor geliyor.daha asılamada aldığım hormonların etkisi gecmedi bide psikolojik olmadı diye üzüntüsü.biraz ara verdik tedaviye nisan gibi tüp bebek düşünüyoruz.inşallah o zamana kadar kendiliğinden olur hayırlısı bakalım allahtan hersey sonucta.ne olursa olsun herseyin hayırlısı doğrusu düzgünü olsun hayatımızda.
ay canım ya bence iyice araştır kim içine sinerse ona yaptır tamam büyük bir ameliyat degil ama sonuçta saglık....cocuk içinde ameliyat sonrası pek ızdıraplı degil yarım gün bile yeter sana...inş.. bir an önce kararını verir sende bu dertten kurtulursun...
ya işte araştırdıkça kafam karışıyor. şeytan ''kapa gözünü git bir yere ol şu ameliyatı'' diyor. ya bir arkadaş başkentte dr. ozan'a ameliyat olduğunu söylemiş. ben aradım sordum asistanmış ozan bey. çok memnun kaldığını yazmıştı. acaba asistana güven olur mu diyorum? bilmyorum bilmiyorum bilmiyorum...
canım nisanda olucagız kuzenımle.plastik cerrahisine gittik sgk karsılıyor kesın emınız.SGK mı karşılıcak canım bu arada bi değişme var mı devlet karşılıyor mu bu tür ameliyatları... karşılasa iyi olur bi dünya para ödüyoruz sgk ya maşallah hasta da olmuyorum bari estetiğimi karşılasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?