bugün ameliyat oldumameliyat kıyafetini giydim ve beni ameliyathaneye götürdüler.Yatırdılar.Klap dinleme tansiyon falan filan bunlar takıldı.Gözümün altına bi krem uyguladılar hiçbir şeyi görmiyim diye.İşte yüzü falan ilaçlıyolar öyle.Lokal iğnelerini uyguladıktan ortalama 3-5 saniye sonra kulağında bi ağırlık hissediyo insan.Ondan sonrada sanki bi beze herşeyi uyguluyo gibi hissediyosun..Aynı şeyleri diğer kulağımada uyguladılar.Ameliyat bittikten sonra bi başım döndü ama sonra toparladım.Ameliyatım ortalama 2 saat sürdü.Şuan evdeyim ve ağrım var yarın bandajlarım açılıcak.Umarım istediğim gibi herşey.Herkesin istediği gibii.Herkese geçmiş olsun iyi akşamlar...
çok geçmiş olsun....hadi bakalım inşallah her şey istediğin gibi olur.az sık dişini.2 gün sonra her şey normale döner.1 hafta sonrada sanki hiçbir şey olmamış gibi gelir sanada.sadece aynada daha güzel bir görüntün olacak o başka:))))
Çok teşekkür ederim canım.Ama çok feci bi ağrım var.Bugün 2. günü saat üçte gidicem ve sargılarım alınıcak.Tenisçi bandına geçicem.Ameliyat mükemmel derecede kolay ama sonraki ağrıları ne zaman geçicek bu acılar bi ffikrin varmıı?
arkadaşlar yarın ameliyat oluyorum dualarınızı edin inş. istediğim gibi olur
arkadaşlar ben devlet hastanesinde oldum çok kolay iğneler acıtıyor tek başka bir şey hissetmiyorsun doktorumla konuşarak yaptı ameliyatı 1 saat sürdü salı günü sargılarım acılcak olcak arkadaşlar varsa 1 dk düşünmesin bir tek iğneler acıtıyor oda hemen geçiyor :) inş istediğim şekli alır[/QU
merhaba...benim bir kaç sorum olucak..öncelikle geçmiş olsun..kulaklarınızın şuanki hali nasıl merak ediyorum..:)şimdi..devlet hastanesinde kime ameliyat oldunuz yani asistan mı doç.mu prof. mu??..kolay demişsiniz ya ben ameliyattan korkmuyorum ama kimseye söyleyemiyorum acaba bu ameliyatı tek başına olunabilir mi..sn olarak hangi şehirde oldunuz bu ameliyatı herhangi bir ücret ödediniz mi..şimdiden teşekkürler çok geçmiş olsun tekrar umarım her şey dilediğiniz gibi olur..:)
willdone24, canım bende bugün Aydın'a doktorla görüşmeye gittim. bana senin ihtiyacın yok dedi. ama yine de ben yaptırmak istiyorum. kafama çok takıyorum çünkü. sen hangi ilde gittin hastaneye?
korktum açıkcası. iple ameliyatta da kesiyolarmış. hiç haberim yoktu. benimki de iple olcak. bana 1 hafta sargıda kalır 1 ay da bandana takarsın dedi. iyi düşün taşın dedi. sen pişman oldun mu hiç ? yardımcı olursan çok sevinirim.
Sen hangi doktora ameliyat olmuştuun? Sanırım Hüseyin kandulu idi dimi? Eğer onaysa biraaz ameliyat öncesi ve sonrasını anlatabilirmisin? Tam hatırlamıyorum kime olduğunu ama bende o doktora olucamda.
Senin adına çok sevindim sevkara.özür dileme öyle şey mi olur.hepimizin kendine göre işleri var.bir de bebek var mı merak ettim.arada soruyorum rahatsız olmuyorsundur umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?