Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım destek oldun bana :)Şişlikler ne zaman iniyor?Gece nasıl uyucam bilmiyorum :)
Evet canım denedim de yatmak çok zor olcakSargıları cuma sabahı aldırıcam sonrasnda biraz daha rahat uyurum demi? Bi de saç bandını nerden almıştın canım benim aldığım biraz sıkı gibi :S
Ben gayet memnunum. ilk sargılar açılınca biraz daha yapışık oluyo şişlikler geçince normale döndü. 1 ay saç bandı kullandım gece gündüz. Sonra geceleri gene taktım gerek yok dedi ama kıvrılmasın diye daha rahat ettim. Şuan yatabiliyorum üstüne hiç bir problem yok. Görüntüde normal.
geçmiş olsun canım . sormak istedigim bi soru var kulaklarında simetri farkı oluştumu ve hangi ilde hangi doktara yaptırrdın acılma olayı oldumu bende yaptırmak istiyorumda bilgi topluyorum cevaplarsan cok sevinirim :) devlet hastesinde olmayı planlıyorum bende sgk karşlyo diye ögrendim deneyimlerini bizimle paylaşş :)
canım sgk olayını açabilir misin? ben de olmayı düşünüyorum da öğrenciyim, nasıl oluyor devlet hastanesinde bu iş?
geçmiş olsun canım . sormak istedigim bi soru var kulaklarında simetri farkı oluştumu ve hangi ilde hangi doktara yaptırrdın acılma olayı oldumu bende yaptırmak istiyorumda bilgi topluyorum cevaplarsan cok sevinirim :) devlet hastesinde olmayı planlıyorum bende sgk karşlyo diye ögrendim deneyimlerini bizimle paylaşş :)
Mrb. Ben İstanbulda özelde oldum. Simetri farkı çoğunlukla tek kulaktan olanlarda oluyor sanırım yani onda daha çok belli olur fark. Bende bir problem yok çok çok memnunum halimden :) Eski halini düşününce zaten binkat iyi. İstanbulda da birkaç devlet hastanesi varmış karşılayan ama açıkçası çok bakmadım. Asistan mı yapıyor uzman mı konuşursun sen gidince. Gerçekten istiyorsan bence hemen al bir randevu enazından konuşmuş olursn.
peki canım teşekkür ederim cevapladıgın için :) okul biter biter ilk işim randevu almak olucak 4 gözle bekliyorum o günü
İnş istediğin gibi olur :)
Kızlar sargılarımı aldırdım bugün 3.günüm şekli ilk basta yapışık geldi ama sonradan biraz daha iyi göründü gözüme umarım hafifbir açılma olur.Birde şişlik morluk var ne kadar sürer ki geçmesi :S
Ben de dikkatli baktım da morluk ben de de yokmuş şişlik var biraz da yapışık duruyo ilk gördüğümde çok gario gelmişti ama alıştım biraz.saç bandım da güzel rahatım canım sen bandı tüm kulağı kapatcak şekilde mi yoksa üst kısma mı takmıştın?